0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (3,226 puan) tarafından
Kızlar 3 haftadır tuvalet eğitimi veriyorum kızıma, çok cabuk alıştı gündüzleri hiç sorunumuz yok dışarı da çıkıyoruz,  altına kaçırma 3 haftada anca 2 defa olmuştur o da ilk günler. 

İlk başta gece de kuru kalkıyordu ama son 3 gündür maalesef altına yapıyor. Gece uyandırmaya çalışıyorum asla kalkmıyor ağlıyor nasıl bir çözüm önerirsiniz, birde ilk haftalar iyiydi şimdi ne oldu anlamadım 

6 Cevaplar

0 oy
(8,874 puan) tarafından
Kaldirmadan tuvalete goturceksin canım.uykulu uykulu yapacak alıp kucağına geri koycan yerine
(3,226 puan) tarafından
Asla öyle bir çocuk değil yerinden oynatsam ağlamaya başlıyor
-Reklam-
0 oy
(30 puan) tarafından
Canım aksam üstü sıvı tuketmesin belinde üşütmüş olabilir  gece uyumadan önce illaki çişini yaptır
(3,226 puan) tarafından
Sanırım sıvı tüketimi fazla gece üstünü acmamasına dikkat ediyorum ama işte bilemedim
0 oy
(13,119 puan) tarafından
Üşütüyor olabilir canım veya çok sıvı tuketiyordur zamanla alışır sen islatirsa sadece üzerini degistir yatir 2.5 yaşında kızım da öyleydi şimdi o kadar sık yapmiyor
(3,226 puan) tarafından
Evet sadece değiştirip yatırıyorm gece üstünü örtmeye özen gösteriyorum aslında ama bilemedim sıvı tüketimi de her zamanki gibi sanki
(489 puan) tarafından
Çiş kaka masallar var ya da şarkılar onlarda teşvik ediyor
(13,119 puan) tarafından
Zamanla kasları alışıyor canım kızım gece bile kalkıp su içiyor gene gitmiyor Wc ye çok şükür sık islanmiyor artık bi ara her gün yatak degisiriyordum
0 oy
(489 puan) tarafından
Zamanla alışır alez al. Uyutmadan önce çişe götür. Çişin gelince uykuda ben seni kaldırıp kucağımda tuvalete götürcem sem çişini yapacan bitirmek totonu silip senin yerine bay bay yapacam de.hep anlat yani her gece hatırlat. Dinler muhakkak. Gündüz üşütmemesine dikkat et. Soğuk havalar. Benim de yazın öyleydi bi.ara reddetti wc yi çişi olduğu halde ağladı uyanmak istemedi. Artık yularda yazdığım gibi anlattım öyle öyle zamanla aştık o sorunu. Zaman gerekir ve sabır.2 yaş sendromu vardı herşeye  hayır diyordu. Çişin var mı diyordum ıo da vurgulu bir şekilde uykusunda hayyırr diyordu. Çok inadı vardı ama öğrendi de.
0 oy
(5,240 puan) tarafından
Canim usutuyo olabilir mi ? Havalar soguk ozellikle ayaklarina dikkat et. 

Yorumlarda gordum uzerini aciyo demissin ,uyku tulumu kullan.
0 oy
(282 puan) tarafından
Ben hiç uyandırmadım kuzum kızımı çok şükür hemen kavradı sende yatırmadan sıvıyı azalt tuvalete götür ondan sonra yatır istersen 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 33 göst.
0 oy
4 cevap 86 göst.
0 oy
3 cevap 92 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,388 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 70 göst.

403,659 soru

12,093,818 cevap