0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (343 puan) tarafından

ağrılarım çok var diye gittim doktor muayene etti nst bağladı bebeğin başı baya asagidaymis açılma yok 1 saat yürü gel dedi bende kendi takipli olduğum hastaneme gitmek için imza atıp ciktim yarın gidicem acilden kendi takipli olduğum hastaneme açılma olması için ne yapmam lazım 

image

10 Cevaplar

0 oy
(567 puan) tarafından
Çokta anlamam ama aşağıdaki çizgilere bakarak anlıyorlar. sanırım sancınız var. 1 saat yürü gel demesindeki sebep açılmanız olursa doğum adına bi şeyler söyleyecsk yatış vs... Bana da 3 saat yürü gel demişti açılma olmayınca gidebilirsin demişlerdi. Ama sancım yoktu açılmam 2 cm di
(343 puan) tarafından
sancılarınız varken öylece evemi gonderdiler
tarafından
Evet canım eve gönderirler
(567 puan) tarafından
Ryaaggt bana diyorsan sancım yoktu açılmam vardı post sahibinin sancısı varken çıkmış evdeymiş.
-Reklam-
0 oy
(766 puan) tarafından
Squat yapabilirsin ördek yürüyüşü hurma varsa hurma ye meryemana otu diyorlar bide. Duş alabilirsin bunlar diye biliyorum ben 
(343 puan) tarafından
teşekkür ederim canım benim deniyecem
0 oy
tarafından
Hayirli olsun sabaha dogururusun bacisi hadi bi avazds InsaAllah plates tipu uzerinde ziplamz hareketi yap beli safa sola kaydir 
(343 puan) tarafından
pilates topu yokki kuzum ama squat denicem
0 oy
(189 puan) tarafından
Sancıniz var gibi keşke kendini bebegi tehlikeye atmasaydın 1 saat yürüyüp gitseydin
(343 puan) tarafından
acilmam yoktu canım yarın zaten gidicem bebeğimin hareketlerini takipteyim hareketli çok şükür bakalım hayırlısi
(189 puan) tarafından
Naptın peki kız
0 oy
(448 puan) tarafından
Sancı var ama düzenli değil. 1 saat yürüyüp gitsen açılmanın durumunu kontrol edeceklerdi açılma başlarsa 1 saat daha yürütüp tekrar bakarlar yatış yapacak olurlarsa kendi doktorunuza giderdiniz
(343 puan) tarafından
canım eve gelmek istedim dedim madem böyle durumum eve gideyim biraz hazırlık yapayım duş alayim yarın kendi takipli hastanenin acilonden girerim diye
0 oy
(376 puan) tarafından
Düzenli sancın var hurma kürü iç diyecemde senin zaten sancın var yarına kadar dogurursun. Bu sancıları hissetmiyormusun? Ben bu sancılarla hop oturup hop kalkıyordum . Bu sancıya doktor düzenli sancın var ama yüksek değil demişti . 
(343 puan) tarafından
hurma kürü neki canım yine deniyim
(376 puan) tarafından
Doğurdun mu? Hurmayı kaynatıp içiyorsun doğumu tetikliyor
0 oy
tarafından
Ay nasıl oldun 
(343 puan) tarafından
ağrılarım var hala canım bugün gidicem kendi hastaneme acile bakalim
tarafından
Ay sağlıcakla doğur canm inşallah ya ❤️
(343 puan) tarafından
hastane deyim yatış verdiler cnm dünki gittiğim hastanede hiç yoktu acikligim burda muayene ettiler 2 cm olmuş sancilarimda cikiyo nstde
tarafından
Ay hadi bu gece dogurursun inşallah. ಥ⁠‿⁠ಥ
0 oy
(5,961 puan) tarafından
Benm bebekte baya aşağıya dayanmış kaç kere gttim.acilma yok kanala grmemis geçen perşembe acile gttim daha kanala bile grmemis dedi adet gbi sancım var benimde sancida nst cikmiyor bende son adet tarihime göre 39+1 oldum squat yapyorim ördek yuruyisu.plates topuyla ziployom falan blmiyorum sancım cogalmiyor daha dokotirda gtmedim.belim.falan çok agyror 
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Ben sancimli olduğum gün fasulye toplayıp sulamisdim diplerindeki otu temizlemisdimo akşam dogurmusdum
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Sancın düzenli canım şimdi daha da sık olmuştur Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah şimdi nasılsın gittin , mi 
(343 puan) tarafından
aynı şekilde geliyor canım sancı daha çok siddetlenmedi henüz mide bulantım ve ishalim devam ediyo kasilmalarim devam ediyo egzersiz yapmaya çalışıyorum açılma olsun diye daha gitmedim bı sıcak duş falan Alicam öğlene doğru gidicem
(1,472 puan) tarafından
Sen kesin bugün dogurursun :))
(343 puan) tarafından
postuma baksana kız yeni açtım ama miden bulanirsa bakma nişanmi bu diye post avicam
(314 puan) tarafından
Kanlı akintimi bakamadım ama kanlı akintiysa git bekleme hayırlı doğumun olsun insallah
(343 puan) tarafından
hastane deyim canım dünki gittiğim hastanede hiç acilmam yoktu bugün az önce baktılar yine sancım cikiyo nstde 2cm acilmam varmis

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 391 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 503 göst.
9 Mart 2021 Diğer kategorisinde Sus ve sabrer (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 411 göst.
11 Eylül 2020 Diğer kategorisinde FatmaBerra (902 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 374 göst.