0 oy
121 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (42 puan) tarafından
4,5 aylık oğlum var ne yapsam durmuyor diş için kendini parçalıyor diş yerleei belli ama öyle bi aya falan çıkmaz gibime geliyor 4,5 aylık bebeğe yeşil soğan ağzında gevelese bişi olurmu sizce

8 Cevaplar

0 oy
(6,019 puan) tarafından
niye sogan gevelesinki . gaz yapacak edecek zaten o her seyi agzina sokar tuttur eline bez kitap isirsin dursun. dislik haric herseyi yeyip yalicak zaten sigani geveleyemezki
(42 puan) tarafından
Kızım geç çıkardı yeşil soğan veriyordum onu kemirirken çok rahatlıyordu ama şuan ek gıdaya geçmedik ya skntı olur diye düşünüyorum ama çözüm bulamıyorum diş kaşıyıcı falan aldım onları istemiyor elimi kemirmek istiyor
-Reklam-
0 oy
(819 puan) tarafından
6ay 1haftalik iken cikardi ilk disini. Tetagill var eczaneden al kullan cok rahatlatiyor
(42 puan) tarafından
Aldım 10 gündür kullanıyorum ama çok fayda etmiyor gibi
0 oy
(683 puan) tarafından
Kızım 4 buçukda, oğlum 4 aylıkken dişleri patladı. Yeşil soğan biraz yakar, ben havuç veriyorum. Jelli diş kaşıyıcılar var, dolapta soğutup da verebilirsiniz. 
0 oy
(4,291 puan) tarafından
Ilk oglum 3 ay 3 haftalikti cikardi. Ikinci oglum 5 ay 1 haftalikti. Cikarmasa da o aylarda damaklar dise hazirlanir o da rahatsiz edebilir. Sogani yiyemez ama agzi pis kokar ya ben vermedim sahsen. Tetagil var onu deneyebilirsin.
0 oy
(568 puan) tarafından
Diğer bir yprumda kitap kemirmek diye okusum. Tavsiye etmiyorum. Doktor görüşü anlatayım size.. Yeşil soğanı gözetiminizde verebilirsiniz içerisindeki anestezik madde sayesinde uyuşturup ağrısını hafifletir. Yeşil, soğan dışında havuç (kabuğunu soyun kimyasal var çünkü) verebilirsiniz. Pırasa verebilirsiniz. Pırasada yeşil soğanda aynı familyadan ikiside aynı işe yarar. Havuç sert olduğu için işe yarar. Kopmalara dikkat edin kesinlikle gözetim altında verin. Onun dışında sulu diş kaşıyıcılarını huzdolabında soğutup dondurup verebilirsiniz. Soğuk da uyuşturur ağrı gideirr. Karanfil yağı kullanabilirsiniz. Evde karanfil yağını kendiniz yaparsanız daha sağlıklı olur. Karanfili ezin üzerinde biraz hakiki zeytinyağı dökün üzerini geçecek kadar günde bir kaç kez temiz parmağınızla dişetlerini damağını bu yağ ile kaşıyabilirsiniz. 6.ayda dişlerini fırçalayın dişler çıkarsa bu sebzeleri kullanmayın çünkü daha kolay koparıyorlar. 
0 oy
(1,341 puan) tarafından
5. ayına yeni girmistik alttan iki dişi patladı 
0 oy
(13,735 puan) tarafından
4 aylikken başladı diş sancısı Efenin yeşil soğan iyi geliyordu ama hemen verdim mi hatırlamıyorum 

Diş kaşıyıcı istemezdi 

Kolayca çikarır inşallah sızın bebede 
0 oy
(7,547 puan) tarafından
7.5 aylik oglum . Hala dis çıkarmadı.  Diş yerleri belli oldu bayağı 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 101 göst.
29 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meleniko (883 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 140 göst.
26 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 163 göst.
9 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 135 göst.
20 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde gulistaN18 (2,216 puan) tarafından soruldu

408,645 soru

12,280,320 cevap

37,872 kullanıcı

Kategoriler

...