0 oy
193 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından
Kızlar kaynanayla altın üstlü yaşıyoruz ve iki görümce çocuklar geliyolar afedersiniz evin içine siciyolar ben temizlemek zorunda kalıyorum kaynana zaten benim kölelik yPmaami sitiyo dayanamıyorum esim ayrı evve cikmiyo

10 Cevaplar

+1 oy
(1,472 puan) tarafından
Sen niye inip duruyorsun ki canım bırak kendileri otursun cagirirlarsa da isim var müsait değilim de kendi pisliğini kendi temizlesin o görümce. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kac yasindalar 
(21 puan) tarafından
Küçükler
tarafından
Dip dibe yasiyoken gelme diyemezsin hergun de gelirler gunde 80 kere de yaslari cok kucukse dagitmayin da diyemezsin anlamazlar napxan kocani ikna edip ayri eve cikacan bu yasayacagin en kucuk zorluk
(21 puan) tarafından
Buktm artık inan bıktım
0 oy
(93 puan) tarafından
Altlı üstlü yasıyorsa  gitme kaynanana kızıyla otursun vaktini gecirsin onlar gidincede gitme gidersn de bişey yapma sen kendi evinden sorumlusun gelmesini biliyorsa anasına temizlemesini de bilsn bi zhmet senden küçükmü görümce büyükmü kücükse acıkca sölerdim büyüksede başkasından örnek vererek kendi düşüncemi sölerdim 
(217 puan) tarafından
Herdedigine katıldım ama büyüksede  desin
İnsanlar sesini çıkarmayani s*****sanıyor alışkanlık haline getiriyorlar
Oda buyuklugunu bilsin
0 oy
(926 puan) tarafından
Cidden cok üzülüyorum boyle seyler duyunca goruncenin çocuklarının yaptigi pisligi cekmek temizlemek zorunda degilsin ki kaldiki bunun icin evlenmedin
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım diyecek bişey yok 
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Kizlari gelince gitme. Ua da git hosgeldin yap, evde islerim var de cik evine. 
0 oy
(51,324 puan) tarafından
kaynananin eviyse temizleme 

senin evinse yüzleme gelmesinler
0 oy
(4,350 puan) tarafından

Zaten iş yapmam evinde. Bazen cay doldurma cay koyma filan incik cincik seyler :)) kızları gelirse hicbiseye elimi surmem. Analarının evine onlar baksın banane. Sen zaten temizligomussun anladigim kadariyla. Gelince de onlar temizlesin bi zahmet. Babasinin evinde prenses olanlar kaynana evinde kul kedisi olmasin yani. Sen alistirmissin

0 oy
tarafından
Muhatap olma yada şöyle acok.acik.gorumcen kaç yaşında 
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Canm altli ustlu oturuyorm diyorsn ama ben temizkiyorm diyorsn mecbur degilsn gec kendj evine kwndi evjnde dur gitme kaynnana yani anlayamadm ayri eve cikma diyorsn ama zaten evin kapin ayri degilmi.altli ustlu oturuyrsn diye onun isinide sen yapmak zorunda degilsnki.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
0 oy
20 cevap 344 göst.
0 oy
4 cevap 152 göst.
25 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (499 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 440 göst.

408,339 soru

12,267,602 cevap