0 oy
278 göst.
Diğer kategorisinde (282 puan) tarafından
6 senedir evliyim sanki hep evliliği ben ayakta tuttum yıkılmasın diye çok mücadele verdim her konuda tek başıma mücadele veriyorum o kadar çok sebep var ki bitirmek için yazamıyorum bile o kadar tükendim ama nasıl olcak ailem karşı çıkar hele babam bizde yok öyle boşanma falan der ama artık bende tükendim napçam bilmiyorum kızlar

3 Cevaplar

+1 oy
(193 puan) tarafından
Yazdıklarında kendimi gördüm üzüldüm hakkında hayırlısı 
(282 puan) tarafından
Amin canım
(122,348 puan) tarafından
hayrola sen neden mutsuzsin
(193 puan) tarafından
Ooooo hayat yordu be canım
önce (122,348 puan) tarafından
ceylosum derrdini demeyen derman bulamazmis
önce (193 puan) tarafından
Yav ne ceyloşu sende taktın karıya
-Reklam-
0 oy
(79 puan) tarafından
Selamünaleyküm 

Sizi bu duruma getiren konu ne bilmiyorum ama Allaha sığının belki de Bi anlık öfke ile kalkışıyorsnuz içinizin rahatlaması için İNŞİRAH SURESİ DİNLEYİN...isminizi bilmiyorum ama rabbim evinize de gönlünüze de ferahlık versin inşallah bol bol duaıedin sakin olun sorunuzu zu eşinizle sakince oturup konuşarak paylaşın 
(282 puan) tarafından
Aleyküm selam çok yordu canım evlilik sadece ben eşimden destek bekledim sevgi ilgi bekledim ama olmuyor durduk yere hakaret ediyor çok kırıcı konusuyor defalrca konuştum ben saygıya önem veriyorum ama o bunu yapmıyor kızım zaten yoruyor beni eşimde çocuk hareketleri var benden çok dışardaki insanlara kulak asıyor yoruldum tükendim artık
(79 puan) tarafından
Kaç senedir bu durumda sınız çocuğunuz varmı bilmiyorum ama aile büyükleri araya girip konuşulmalı eğer söz dinleyen biri ise eşiniz böyle olmaz ise eğer eşinizi seviyor iseniz karşınıza alıp gerçekten konuşmak istiyorum yuvamızın bitme noktasındayız toparlanmamız gerek demelisin güzel bir dille konuşmalısın şeytana uymadan.. Rabbim gönlünüze çiçek açtırsın içinize İnşirah ferahlığı versin inşallah yuvanızı ayakta tutarsınız yaptıkları şey onun ayıbı sen bir imtihan içindesin unutma
0 oy
(753 puan) tarafından
Cocugun var mi

Belli ki baban tuhaf biri bosansan yanlarinda rahat edemiceksin calisir misin meslegin varmı 

Sana biraz toparlanana kadar yardim edecek birileri boyle bir suru daha soru var bunlarin cevabi bulunmadan zor yani

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,096 göst.
4 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Arme (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 382 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Prenses 67 (679 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 313 göst.
3 Eylül 2022 Aile kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 103 göst.