0 oy
241 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (115 puan) tarafından

43 bin kişi almış. Herkes çok memnun kalmış. Gözenek kapatıyormus. Sıkılaştırıyormus. Leke gideriyormus. 

Bende sipariş vermek istiyorum da nasıl kullanacam? Kullanan var mı? Memnun musunuz?

image

7 Cevaplar

0 oy
(115 puan) tarafından

En İyi Cevap

Yüzüm çok kötü ya. Sürekli sivilce çıkıyor.:(

image

(14,186 puan) tarafından
Cildiurye gir sivilce kremi vermiyor Spiral taptırıdıö sonra suratım sivilce çıkmaya başkası heçem cildşyey gittim Sivilve kremleri verdi geçti :)
-Reklam-
0 oy
(3,181 puan) tarafından
Sana tavsiyem ilk önce cildiyeye git, gerekirse sivilcelerin için kan verebilirsin ona göre ilaç verir. Bu ürünler geçici malesef belki senin yüzüne yaramayacak paran boşa gidecegine doktora gitsen daha az zararli olursun
(115 puan) tarafından
Kuzum gittim. Sarı bı krem vermisti. Sürdüm pek fayda etmedi.
(3,181 puan) tarafından
Hmm, bu ürünü çok övüyorlar ben kullanmadım bilmiyorum deneyip şans verebilirsin.
0 oy
(11,032 puan) tarafından
Kullanıyorum bide bu markanın serumunu kullanıyorum ben pek fark edemesemde görenler diyor yüzün çok güzelleşmiş beyazlamış diye ;) 
0 oy
(5,653 puan) tarafından

valla pek bir halta yaradigi soylenmez de iste:)) bitsinler de larosh ve bioderma harici kullanmamaya karar verdim

image

(3,302 puan) tarafından
Ahahah sen bu işin pirisin casper:)) her türlü krem,serum,cilt bakımı sende:)) ama ciltle çok oynayınca da bozuluyor yüz çok önemli ya.
(5,653 puan) tarafından
evet aynn cok karistirinca bozuluyor gercekten . suan  bozuldu cildim cogunu kullanmiyirum sadelesmeye calisiyorm birkac haftadir:)
0 oy
(111 puan) tarafından
Bende tüm ürünleri var 
0 oy
(695 puan) tarafından
Benim en sevdiğim tonik gül suyu en iyi gelen o bana 
0 oy
(9,497 puan) tarafından
Cilt özelliğine göre bak ürünlere.

Ama evet içinde aha Bha glikolik asit olanlar gözenek küçültücü etkiye falan sahip bende aynı formda ürünün başka markasını kullandim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 89 göst.
29 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 68 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 38 göst.
14 Nisan 2023 Aile kategorisinde Prensannesi26 (239 puan) tarafından soruldu

403,368 soru

12,082,372 cevap