0 oy
68 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (26 puan) tarafından
Kızlar persembe gunu kadın dogumda randevum var buyuk ihtimal alttan muayene edicek bunun icinde cok cekiniyorum vajinamfa kararma var utaniyorum nedense sorum şu persembe gunu benim adetimin son gunu oluyor yani 6.gun ama kanamam hic olmuyor sadece 1 2 damla kahverengimsi akinti oluyor o da olmayadabilir yani adetlimisin diye sorarmi ne desem yardimci olurmusunuz

2 Cevaplar

0 oy
(1,117 puan) tarafından

aynen böyle söyle doktora da :) aslında yanıtın var yani.

bide utanmana gerek yok onlar ne organlar görüyor. benim lazerci diyo ki binbir türlüsünü gördüm. yani zaten doktor oranın kozmatiğine bakmaz. benim doktor hiç bakmıyodu bile. yüzü bana dönükken takıyordu aleti o kadar alışmış artık

(26 puan) tarafından
Ben adet tam bitmedi diye muayene etmezse diye acaba hic adeti karistirmasam anlarmi diye dusundum cunku kanama olmuyo kahverengimsi akinti ya oluyo sabahtan ya hic olmuyor tsekkurler
(1,117 puan) tarafından
kız eder niye etmesin. hormon bakacağı zaman özellikle adetin 2. günü gitmeni istiyor ya
-Reklam-
0 oy
(1,180 puan) tarafından
Adetin son gunundeyim damla damla geliyor dersiniz. Birde genelde ikinci gün bakıyorlar adetin ama bilginiz olsun. Özel bir durumunuz varsa adetin ikinci günü gel diyebilir 
(26 puan) tarafından
Randevu denk getirmek o kadar zor ki 15 gundur bekliyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 85 göst.
0 oy
3 cevap 87 göst.
24 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (524 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
28 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 597 göst.

411,191 soru

12,377,104 cevap

42,921 kullanıcı

Kategoriler

...