0 oy
283 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (269 puan) tarafından
kizlar olurmu acba

16 Cevaplar

0 oy
(3,526 puan) tarafından
Pilav taneli olduğu için bebek yemeyi tam öğrenmeden riskli olabilir 
(269 puan) tarafından
tesekkur ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(51,590 puan) tarafından
pilav agir gelmez mi yedirenler varda ben hic yedirememistim reflusu olduğu icin
0 oy
tarafından
Canım çok sıkintili Allah korusun genzine kaçar yapma lütfen bin pişman olursun az daha buyusun pilava varana kadar onalarca faydalı çorba var tavuk sulu sebze çorbası ver mesela hem hastalık önler şifalı olur 
(269 puan) tarafından
tavuk corbalari ypyorm cnm fsrklilik olsn dye
0 oy
(2,583 puan) tarafından
Bulgur pilavının suyundan veriyordum ben tam çekmeden önceki yani çok az kalıyor ya o zaman yoğurt verebilirsiniz ama
(269 puan) tarafından
anldm cnm
0 oy
(4,867 puan) tarafından
8. Aydan sonra verilebiliyor ama ben o aylarda bile korktuğum için lapa şekilde yapıp eziyordum 
(269 puan) tarafından
hm tamam cnm tesekkur ederm
0 oy
(13,709 puan) tarafından
Verilebilir yoğurda zaten ek gıdaya başlayınca veriyoruz hemen 7. Ayda da taneliye yavar yavaş geçilmeli ben ilk çay kaşığı ucu ile başlamıştım taneli corbalara falan
0 oy
(933 puan) tarafından
Canım biraz lapa yap bol sulu. Hafifçe sulu kalsın catalle ez yoğurtla karıştırıp ver hem çok güzel oluyor hem rahat yiyor. Ben 7 aylıkken başlamıştım tel şehriye erişte pirinç ve bulgura. Alışınca taneli verirsin. Ogurebilir korkma bir bebek refleksi bu. Bebeklerde öğürme refleksi var yutamayacagi şeyi ogurerek çıkarıyorlar boğulmazlar 
0 oy
(968 puan) tarafından
Verilir biraz ezersiniz bişey olmaz yeni yapacaksanız eğer ince bulgurla da yapabilirsiniz bulgur pilavı olarak verirsiniz yoğurtla 
0 oy
(7,951 puan) tarafından

Bnmki 7.5 aylik yayla çorbası ve tavuk çorbasını zor yiyor pirinciini ezip veriyorum. Yutmak istemiyor

0 oy
(1,712 puan) tarafından
8 aylık olduk pirinçli yogurt çorbası verdim ama pilav vermedim henüz
0 oy
(6,608 puan) tarafından
Pilav tane tane olduğu için nefes borusuna kaçar korkusuyla vermedim daha erken bence ztn o ayda ki bir bebek daha düzgün yutkunmayi bilemez ama yoğurt veriyorum
0 oy
(13,092 puan) tarafından
tuz yasak, onun dışında karıştırıp verebilirsin. ben taneli yemeye alışsın diye hep taneli verdim
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Oturuyor mu oturuyorsa mama sandalyesine koy ver önüne eliyle oynaya oynaya yerse yesin. 
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Bence ezip yoğurtla karıştırılıp yedirilebilir ya. 
0 oy
(604 puan) tarafından
Ben veriyordum
0 oy
(4,388 puan) tarafından
Yogurdun icinde ezersen az miktarda veya kirik pirinçle yaparsan olabilir bence

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 103 göst.
0 oy
9 cevap 168 göst.
0 oy