0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (312 puan) tarafından
Kızlar şu palette açıcı vs var birde büyük oksidan ve toz var ikisinin farkı nedir acaba? Çünkü büyük alırsam yarisi kalacak yazık diğerleriyke farkları nedir

6 Cevaplar

0 oy
(312 puan) tarafından
Kızlar bilen yok muu
(192 puan) tarafından
resim atsan daha ii bilgi verirdik cnm
-Reklam-
0 oy
(678 puan) tarafından
Açılır fakat kızıl Bakır tonlarda açılıyor genelde sabır isteyen işlem üst üste açılma yapıldığında zaten saç ya kopuyor yada lastik gibi oluyor kontrolü açmaniz lazım 
(312 puan) tarafından
Ben farkı merak ediyorum aslında hani paket açıcı ve toz farkı nedir
(678 puan) tarafından
Ben toz değilde Krem boya şeklinde olan ile açmıştım toz riskli geldi biraz bana krem olanı daha iyi buldum ama süreçle birden olmadı en sonunda omre oldu
0 oy
(234 puan) tarafından
Canım o 0 numara olan efsane açıyor 10 dakikada falan direk açıyor kahverengi saçi sariya çevirir. Büyük oksidan olan hemen açmıyor kademeli açıyor. 0 numara açıcı olan palettenin birazda yeşillenme yapıyor haberin olsun açtıktan sonra varsa elinde mor şampuan yap ya da boyalardan çıkan bakım kremi  varsa onu kullan yıkayınca 
0 oy
(1,909 puan) tarafından

image

Bn bunu aldım   saçımı açtı ve boya işlevi gördü istediğim tonda oldu ama senin şuan sac rengin ne göre sonuç  farklı olabilir 
0 oy
(30 puan) tarafından
Canım bak kaç yıldır kullandığım açıçı var üstüne tanımam bişey... Palette uil bununla saçımı açıyorum sarı oluyor hemen üstüne istediğim saç rengini uyguluyorum miss
0 oy
tarafından
Kuzum.palette de açar ama çok da aman aman sonuc bekleme o büyük olanın dan bizim burda kiloyla satıyorlar öyle yok mu ben ikisini de denedim zaten araştırır bakarım büyük paketteki oksidan da çok iyi oluyor açıcı da kuaför malzemesi satan biyerler yok mu 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 122 göst.
24 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Cgdmgnn (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 294 göst.
0 oy
15 cevap 391 göst.
0 oy
1 cevap 99 göst.
2 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Huriyenur (181 puan) tarafından soruldu

403,403 soru

12,084,266 cevap

36,365 kullanıcı

...