0 oy
80 göst.
Diğer kategorisinde (5,965 puan) tarafından
Merak ediyorum 39.son adet tarihime göre de yalancı sancılar var en son persembe gttimde daha grmemis.dedi sancida yok açılma yok dediler egzersiz yaptm baya squat falan açılma olduğunu nasıl anlarım aferdeisiz aynadan çömelerek bakiyorim sanki hep aynı gbi 

6 Cevaplar

+2 oy
(15,629 puan) tarafından
Canim açilma gözle anlaşılacak bişey olsa ebeler her seferinde elini sokmazlar oraya. Sadece elle muayenede parmakla ölçülerek anlaşılabilir. 
(5,965 puan) tarafından
Kız neblm sanki bna öyle geliyor gbi oldu demeki parmakla içine sokunca anlaşlyor onlar öyle anlıyor demeki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Açılma olurken sık sık sancın olur anlarsın mutlaka Allâh yardımcın olsun beklemek çok zor stresli
(5,965 puan) tarafından
Adet sancım sık sık oluyor ama öyle yogunlaşma yok bide bebek gogsimun altına kadar tekme atyor ya omurgalarima atyor resmen
tarafından
Anlıyorum seni bebek sığamıyor yeri daraldı son zamanlar senın içinde bebek içinde zor :))
(5,965 puan) tarafından
Zor da doğum kanalina nezman girer acaba
tarafından
Normal doğumda bunu kimse bilemez canım bazen aniden olur gelmedi gelmedi dersin gece gelir aniden bazende gelmek bilmez ben kızımda 40 haftalık sezeryan oldum
(5,965 puan) tarafından
İşte bende sezeryan istemiyorum suni sancı istemiyorim dedim kendi sancım olsa iyi olurdu
tarafından
Olur inşallah canım normal doğumda zaman belli olmuyor beklemek gerekiyo
(5,965 puan) tarafından
Sklyor insan yemin ederim ya
tarafından
Haklısın ama normal doğum adı üstünde beklemek gerekiyor ne zaman gelir bilinmez doktor bile gün veremez sana
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Sıcak suya otur bol bol yürüyüş yap merdiven in çik inşallah acilman olur hemn doğurup kucağına alırsın bebeğini 
(5,965 puan) tarafından
Cnm acaba açılma olursa mesela bebekte kanala girermi sancimda daha cogalmiyor aralıklı oluyor
0 oy
(12,532 puan) tarafından
Öyle senin bakarak anlayabilecegin bisey degil canim o :)
(5,965 puan) tarafından
Valaaaa
0 oy
tarafından
Canım açılma bence cokta onemli degil ya.. benim acilmam sifirdan 6 saatde 10 sm cikti ..cokta kolay ..dogum yaptigim günden 3 gün önce nişanım geldi gittim acilma yok dedi ..dogumun oldugu günün gecəsi pembemsi akinti geldi gittim yine acilma yok dedi ..ama ertesi sabah basladi sancilarim sancimla birlikte acilmam da olmus
(5,965 puan) tarafından
Benim sadece sefaf yeşilimsi akıntım.var işte açılma birden oluyormuş nişan gelmesi açılma ve doğumun habericisi zaten bende kendi sancım gelsin istyroim ya
0 oy
(13,567 puan) tarafından
Bunu anlayamazsın canım sana tavsiyem çok çok yürü 
(5,965 puan) tarafından
Evin içinde çok yuryirum comelyorum bide kızım hiç durmiyor 4 yaşında hava soğuk dye braz yürüyor bekliyor duryor durmuyor yani yoksa yuruyecektim parkta soğukta zaten
(13,567 puan) tarafından
Evdeki hareketle dışarısı bir olmuyor canım ama cocuk varsa tabi daha zor olur

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 65 göst.
12 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SERPIL_CULHA (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 247 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 296 göst.
18 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Geberik gelin (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 100 göst.

408,431 soru

12,271,512 cevap

37,604 kullanıcı

Kategoriler