0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (332 puan) tarafından

ilk defa böyle bisey geldi dündendir sancılarım var zaten 3gundur mide bulantısı da yaşıyorum ishal falanda yaşıyorum enfeksiyonum yok ilk defada böyle bişi geldi 

image

9 Cevaplar

0 oy
(3,473 puan) tarafından
Evet canim nişan..benimnisan gelip 3 gun sonra dogumum oldu ..saglikla gelsin bebiş
(3,473 puan) tarafından
Birde benim dogum belirtilerim dedigin gibi ishal ve kusmaydi
(332 puan) tarafından
kimisi kanlı olur diyor bende baktım netten illa kanlı olmuyomus canım bakalım zaten acile gidicem bugun
(3,473 puan) tarafından
Kaç haftaliksin canim
(332 puan) tarafından
37+2yim canim
-Reklam-
0 oy
(684 puan) tarafından
Nişan hafif pembe olur diye biliyorum ama emin olman için doktora gitmeniz gerekiyor 
(332 puan) tarafından
baktım netten canım illa kanlımı olur diye ama olmayabiliyomus ama anlayamadım ilk defa böyle bişi geldi hiç akıntım yoktu normalde
(684 puan) tarafından
Hiç riske girme göster dediğin gibi bazen kanla bazen sümüksü kıvam en azından kafan rahat olsun doğum belirtisi ile Allah bir avazda kurtarsın canım sağlıkla kucağına al bebeğini
(332 puan) tarafından
sağol kuzum Allah razı olsun teşekkür ederim
0 oy
(935 puan) tarafından
Benimde bu şekildeydi canım ertesi gün doğurdum kan falan yoktu bendede 
(332 puan) tarafından
geçtiğimiz cumartesi de çok az gelmişti böyle ama çok azdi bugün böyle geldi tam işte canim
(935 puan) tarafından
Doğum başlıyor olabilir canım doktora git bakalım bence kaç haftalıksın
(332 puan) tarafından
37+2yim canim bebegimin başı 38+2 cikiyo  bir hafta önde hep
0 oy
(12,559 puan) tarafından
Benim kan şeklinde geldi canım ama değişiyor. Nişan bu. Aynı akşam doğurdum. Mide bulantısı çoktu benim
(332 puan) tarafından
bakalım acile gidicem canım öğleden sonra
0 oy
(13,107 puan) tarafından
Takip et canım Nisan bi kere de gelmeyebiliyor benim ilk akıntı oluştu sonra kana cevirdi 2 gün boyunca ara ara gelmişti 
(332 puan) tarafından
benimde cumartesi günü az bişi gelmişti sümüksü şeffaf sarımtırak canm bugünde böyle gelmiş ilk defa böyle geliyo
(13,107 puan) tarafından
Bebek ilerliyor artık canım normal yani aralıklı gelebilir
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Evet bu rahim tıkacı doğumun başlangıcının habercisi benim bu geldi ve ertesi gün nişanım geldi 
0 oy
(42 puan) tarafından
Bendede Aynı böyle geldi iki gün önce ama ben daha 16 haftalık hamileyim ne olduğunu da anlamadım
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Yaa benim kanlı uzun birşey gelmişti bi acayipti. Demekki değişik değişik olabiliyo
0 oy
tarafından
Benimki birgün önce böyleydi sonra hastanese koyulasti doğurdum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 144 göst.
15 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Burcinoguz (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 560 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Yaprak.k (13,107 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 492 göst.
0 oy
15 cevap 659 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu

403,448 soru

12,086,609 cevap

36,376 kullanıcı

...