0 oy
95 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (347 puan) tarafından

Kızlar Bebeğim 5 aylık kulakları kepçe oldu bere bandana hiçbir şey takmak istemiyor taktığım zaman kafasını sallayıp sallayıp çıkarıyor Bir de nasıl oluyorsa kulağının üstüne yatıyor o yüzden kulağı bükülmüş resimde görüldüğü gibi ne yapmam lazım nasıl düzelir ameliyatsız resim alıntı

image

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum düzelmez gibi üzmek istemm ama büyünce ztn saçları uzunybca belli olmaz
(932 puan) tarafından
Daha 5 aylikmis kiz duzelir duzenli bandaj bandana takarsa tabi baska bişey yapmazsa elbette düzelmez ama 2 3 yasindakilerde sapka bandana fayda etmez benim yegeniminde cikikti kiz bebekti yengem sürekli bandana takti 2 3 ay hic bisyi yok simdi
tarafından
Değişir demek istedim ama
tarafından
Sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
(932 puan) tarafından
Zatenn anne babalar icin onemli degil evlatlar buyuyunce kendilerini kotu hissetmesinler diye onemli bizler icin daima saglik zaten.
(347 puan) tarafından
Emre Yaren canım ne gibi bandanalar taktı resim atma imkanın var mı acaba
-Reklam-
0 oy
(932 puan) tarafından
Henuz 5 aylik erken bi sekilde bandana bandaj şapka turu bisey takip geriye doğru sekil verdirmen lazim yoksa baska nasil olacakki anca ameliyatla olur oda cok sure sonra yani
(932 puan) tarafından
Bizimkide sapka sevmiyor ama zorla geceleri takip uyutuyorum ev sicak ama kulaklari sekilsiz olmasin buyuyunce kendi rahatsiz olmasin diye yoksa benlik bisey yok yani
(347 puan) tarafından
Canım hangi bandanaları kullanmıştınız resim atarsanız çok mutlu olurum hangileri daha çok faydalı bendekiler pek işe yaramıyor gibi
(932 puan) tarafından
Valla canim yegenim suan 12 yasinda hani bayagi eski zaman resim atma durumum yok yani ama eczane e bebek ve nette arastirabilirsin bide bebegin erkek degil mi genelde erkeklerde daha fazla oluyor bu durum
Ayrica eski postlarina baktim bebegin hala meme reddi yapiyor mu hic biberon falan kullandin mi yoksa sadece emiyor muydu hep suan son durumunuz nedir
(347 puan) tarafından
Bebeğim kız canım
(347 puan) tarafından
Arada emmek istemiyor bazense emiyor we biberon hiç kullanmadım emmek istemediği zaman uyutup emziriyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 97 göst.
0 oy
4 cevap 119 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Elif k. (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 215 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 281 göst.
25 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Melek12 (136 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,117 soru

23,771,797 cevap

315,980 kullanıcı

...