0 oy
431 göst.
Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından
Kızlar benim nerdeyse 20 yıllık arkadasım var. Vardı daha doğrusu. Cok da yakındık aramızdaki bağ baskaydı. Gel gelelim ben evlendim gurbete gittim ama iletisimimiz hic kopmadı telefonla olsun izinlerde olsun hep muhabbetimiz arkadaslığımız devam etti. Son zamanlarda kendisi influencer olmaya karar verdi kendine instgrm vlog hesabı açtı restorant kafe otel kuaför güzellik merkezi gibi mekanlarda gidip cekim yaptı takipçilerini bayağı coğalttı ve gercekten tanındı influencer oldu sayılır. Bununla birlikte aile olarak da maddi durumları ilerledi. Son zamanlada bulusmalara zoraki gelmeye basladı ve sohbeti sadece paradan kredi kartı ekstresinden markalardan ibaret olmaya basladı. Yine de diğer arkadaşlarım ve ben bu konuda onunla münakasa etmedik ve sohbetini dinledik. Bu influencerlık olayı bayağı arkadasımın gözünü boyadı cevresi ve arkadaşları değişmeye basladı. Markası olan güzellik merkezi olan cafesi olan aileden zengin olan kızlarla takılmaya basladı ve beni eziklemeye basladı. Ben de çirkin yoksul bi kız değilim ama influencer aktifliğinde birisi de değilim. Evine gittiğimde bana surat yaptı gitsin diye gözüme baktı resmen. Bu sene ailemden cok sevdiğim birini kaybettim ani ölümdü. Kalp krizi. İlk bu arkadasıma mesaj attım. Taziye evi bizim evimizdi. Günlerce bekledim gelmedi. Sadece basın sağ olsun diye mesaj attı. Kırıldım. Zamanla iletisimi kesti benimle. Ve cenazemin olduğu günler de bahsettiğim zengin influencer arkadaşlarıyla çekimdeydi. Düğünüme hediye yapmıştı onu ödemek icin son kez düğününe gittim ve düğünde de yeni zengin çevresiyle göbek atarken bana burnunun ucuyla bile bakmadı. Hediyesini annesine teslim ettim cıktım bi daha da hiçbir iletisim kurmadım. Gerçek dostluk bana göre paranın şanın ünün influencerlık gibi balon bi arac yüzünden bitebilecek bir sey değildir. Çok üzgünüm çok kırgınım yılların dostluğu emeği diye bakıyodum arkadasıma ama bunu sadece ben hissetmişim. Öylece gecip gitti hayatımdan. Aile eş cocuk gerisi boşmuş. Bana çok güzel öğretti. 

14 Cevaplar

+4 oy
(5,653 puan) tarafından
ievet uzucu. ama o artik kendini farkli kulvarda gelistirmeye adamis. her inf olayim diyen olamiyor. gercekten aklini kullanabilen one cikiyor . bu ugurda dost da arkadasta kaynetmek verilen odunler arasinda. sonuc olarak bu bir meslek. urettigi icerik es dost akraba gezip ev oturmasi kitlesine hitap edecekse ona gore kisilerle takilir. dedigin gbi herkesin maddi durumu yetmez cadde kizi gibi gez toz ye ic guzelles ve bunlari çek ve izlettir. kolay sey degil . arkadasin kendini dusunmus ve sevimini yapmis ayak uyduramayacaklara ayak bagi olmayin demis resmen. sende uzulme bence bosver arkadasliginiz devam etse daha vok uzulurdun ona ayak uydurmaya calisirken sen de kendinden ailenden cocugundan maddi manevi odun vermis olacaktin
(17 puan) tarafından
Evet son zamanlarda onunla bulusmaya giderken giydiğim kıyafetlere dikkat ediyodum. Aramızda asla böyle seyler olmazken kasılmaya baslamıstım. Dediğiniz gibi ben onunla yarışamam
(5,653 puan) tarafından
yani . yarismaktan ziyade atiyorum kafeye gdeceksiniz senin bitcen bir bulusmada 500 lira harcamaya yetecekse o 1000 harcanan yere goturecek cinku ilgi cekmesi tanitmasi lazim. sen butceni asacaksin belki evine bir kilo kiyma eksik girecek sirf bu sebepten
(2,449 puan) tarafından
En mantıklı yorum bu bence +
-Reklam-
+1 oy
(318 puan) tarafından
Üzücü. Sosyal alemlere fazla kapilmak sadece evlilikleri degil arkadasliklari da zedeliyor.

Akli basinda kimse bunlari yapmaz. Arkadasin adina uzuldum ki bu yaşa gelmis amaç ve araç dengesini kurup aradaki farkli anlayamamis.
(17 puan) tarafından
Ve malesef iki paylasımında biri, gezdiğimi tozduğumu kıskananlar beni takipten cıkabilir :d ona göre hepimiz de onu kıskanıyoruz
0 oy
(2,153 puan) tarafından
Malesef arkadaşlık değeri kalmadı takılmayın oyüzden eşimin arkdaşı influencer hemde bilindik biri lise zamanı olsun üni zamanı olsun hep beraber gezdikleri biriymiş yedikleri içtikleri ayrı gitmiyormuş şimdi gel gör burnunun ucuyla bile bakmıyor bile sanki hiç arkadaşlıkları olmamış hayatında bir yabancıymıl gibi durum çünkü ortamları yaptıkları maddi durumları değişiyor ve ortama ayak uydurmak içinde malesef bu tarz ilişkiler bitiyor 
(17 puan) tarafından
Kesinlikle aynısı. Sanki hayatında ben asla olmamısım gibi
(2,153 puan) tarafından
Genellikle böyle zaten canım baksana ünlüler vs kim kalkıpta kendi camiasından olmayanla görüşüyor çok nadirdir yani bırak arkadaşlığı ailelerini bazen siliyorlar yadırgamıyorum bile
0 oy
(13,072 puan) tarafından
Iste o yüzden bu kadar sıkı bi dostluk bana göre olmadı. Arkadasin Kolay kazandığı şeyleri kolay kaybedecek farkında değil 
0 oy
(18,540 puan) tarafından
Gerçek arkadaşlar dostlar asla yanlız bırakmayandir

Oda parayı görünce degisenkerden oldu malesef 

İnsta hesabı ne bu arada merak ettim
(7,220 puan) tarafından
Bensiz olmaz bende merak ettim:D
(7,669 puan) tarafından
Tek merak eden ben değilmişim  :)
(5,524 puan) tarafından
Bnde;)
(18,540 puan) tarafından
Arkadaş cvp vermedi ya:)))
Valla söylemeyiz ona kız :)
(1,858 puan) tarafından
Bende kenarda bekliyeyim belki yazar:) merak ettim
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Hayatı gibi sahte dostluklar edinmiş gerçekleri öğrenince iş işten geçmiş olacak 
0 oy
(752 puan) tarafından
Amaan boşver zaten eninde sonunda değişirdi ortam görüşseniz bile sende rahat edemezdin yerinde bi ayrılık olmuş işte 
0 oy
(16,805 puan) tarafından
İnsan bazen yıllarca arkadaşlık yapiyor ama sonradan anlıyor boş olduğunu benimdev çocukluk arkadaşımla aramızda su sızmazdı ama şuan beni arayıp sormaz başıma bazı olaylar geldi aramadı bile bende onunla geçirdiğim yıllara üzülüyorum.
0 oy
(668 puan) tarafından
Gerçek dostluklar bitmez demekki değilmiş boşver 
0 oy
(10,361 puan) tarafından
Su olumlu dunya ds ne cok daldik dunya zevklerind para pul sohret nereye kadar bizimle 
0 oy
(1,750 puan) tarafından
O artık parayı bulmuş daha fazlada arttıracak parasını ondan önce bence senin uzaklaşman lazımdı okadar şeyin içinde senin değil onun kasılması lazımdı hatta gerçek arkadaş olsaydı sana rahat hissettirirdi. Ya benimde var 11 senelik arkadaşım şehir değiştirince ne ne aradı ne sordu hâlen ne arar ne sorar. Yakındakilerle daha içli dışlı. Halbuki cok yakındık aynı yatağı bile paylaştık beraber kardeş gibiydik. Saçımı başımı okşardı bende onunkini başka bir bağ arkadaşlık dostluk vardı aramızda ama uzaklaşınca eskisi gibi olmuyor hiçbirşey. Birde işin içine para girmiş. Boşver be.
0 oy
(3,840 puan) tarafından
Kibirlenmeye meyilli biriymiş demekki boşver. Ne hali varsa görsün.

Hesap ismini merak ettim ama yanlışlıkla takip etmiyim bari. 
(17 puan) tarafından
Bireysel hesabı değil. Kendisi yok vlogunda sadece mekanlar var. Vermek istemedim olur da burdan birisi mesaj atar seninle ilgili post açılmış böyle yazılmış falan hepten kendini bi şey sanmasını istemiyorum :)
(3,840 puan) tarafından
He zaten öyle bi, hesap takip etmiyordum. Kendini şöyle yaptım böyle yaptım diye paylaşan hesaplardan zannettim
0 oy
(96 puan) tarafından
Sayfasını ver spamlayalim sinir oldum k,cmin influencerlerina vergi bile vermeden lüks içinde yasiyorlar
(17 puan) tarafından
Yüzümü güldürdünüz :) lisede saçımızı toplayıp kavgaya gider gibi :)
(148 puan) tarafından
Bende bu cevaba güldüm
(148 puan) tarafından
Canım sayfasını özelden ver bende merak ettim
(96 puan) tarafından
Valla lisedeyken sevdiğim bı aktiviteydi :))) hak etmiş arkadaşın da boşver ya şaka bı tarafa böyle vasıfsız birisini hayatında barındırma senin frekansından düşmüş demek ki daha iyi dostlara layıksın böyle düşün böyle bak o tarz şeylere meyilli olan birisi sana ne katabilirdi ki...
0 oy
(193 puan) tarafından
Adı ne bu arkadaşın merak ettim şimdi 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 412 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kelebekkk (227 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 412 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Heymomy (572 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 335 göst.