Kızlar benim nerdeyse 20 yıllık arkadasım var. Vardı daha doğrusu. Cok da yakındık aramızdaki bağ baskaydı. Gel gelelim ben evlendim gurbete gittim ama iletisimimiz hic kopmadı telefonla olsun izinlerde olsun hep muhabbetimiz arkadaslığımız devam etti. Son zamanlarda kendisi influencer olmaya karar verdi kendine instgrm vlog hesabı açtı restorant kafe otel kuaför güzellik merkezi gibi mekanlarda gidip cekim yaptı takipçilerini bayağı coğalttı ve gercekten tanındı influencer oldu sayılır. Bununla birlikte aile olarak da maddi durumları ilerledi. Son zamanlada bulusmalara zoraki gelmeye basladı ve sohbeti sadece paradan kredi kartı ekstresinden markalardan ibaret olmaya basladı. Yine de diğer arkadaşlarım ve ben bu konuda onunla münakasa etmedik ve sohbetini dinledik. Bu influencerlık olayı bayağı arkadasımın gözünü boyadı cevresi ve arkadaşları değişmeye basladı. Markası olan güzellik merkezi olan cafesi olan aileden zengin olan kızlarla takılmaya basladı ve beni eziklemeye basladı. Ben de çirkin yoksul bi kız değilim ama influencer aktifliğinde birisi de değilim. Evine gittiğimde bana surat yaptı gitsin diye gözüme baktı resmen. Bu sene ailemden cok sevdiğim birini kaybettim ani ölümdü. Kalp krizi. İlk bu arkadasıma mesaj attım. Taziye evi bizim evimizdi. Günlerce bekledim gelmedi. Sadece basın sağ olsun diye mesaj attı. Kırıldım. Zamanla iletisimi kesti benimle. Ve cenazemin olduğu günler de bahsettiğim zengin influencer arkadaşlarıyla çekimdeydi. Düğünüme hediye yapmıştı onu ödemek icin son kez düğününe gittim ve düğünde de yeni zengin çevresiyle göbek atarken bana burnunun ucuyla bile bakmadı. Hediyesini annesine teslim ettim cıktım bi daha da hiçbir iletisim kurmadım. Gerçek dostluk bana göre paranın şanın ünün influencerlık gibi balon bi arac yüzünden bitebilecek bir sey değildir. Çok üzgünüm çok kırgınım yılların dostluğu emeği diye bakıyodum arkadasıma ama bunu sadece ben hissetmişim. Öylece gecip gitti hayatımdan. Aile eş cocuk gerisi boşmuş. Bana çok güzel öğretti.