Benim hayatımın şarkısı sanırım Müslüm Gürses bir kadın tanıdım
Şarkının bnde öyle bi yeri var ki...Ben dedemin alt katında baba tarafıyla iç içe büyüdüm.Evin ilk torunu olduğum onlar beni ayrı sevdi ben onları ki kimlikte dedemin kızıyım.Amcalarım gerçek abim gibiydi.Evde hep Müslüm Gürses kasetleri hatta o kasetleri üst üste diker oynardım kule yapardım.Amcam bu şarkıyı çok severdi bide Selahattin Özdemir vardu tabi.Amcam 28 yaşında öldü bn 11 yaşındaydım şuan 29um ama gözlerim dolar onun için.
Neyse o öldükten sonra ara ara açardım dinlerdim ağlardım eskileri hatırlardım.Gün geldi evlendim hayat bana öyle şeyler yaşattı ki bigün bu şarkıyı tekrardan dinlerken bu şarkı kaderim olmuş dedim.Bi zaman sonra kaçtım o evden anneme söyledim ağladık beraber.
Hayat bu ya boşanma günüm geldi.Sabahın körü yola çıktık iki amcam ön koltukda annem babam erkek kardeşim arka koltukta.O atmosferi tarif edemem zaten.Amcam radyoyu açtı çalan ilk şarkı bu şarkı.Ben inanamadım ama amcamın yanımda olduğunu hissettim biliyodum eğer hayatta olsaydı yanımda olurdu.Şuan bile ağlayarak yazdım mekanı cennet olsun inşallah ♥️