0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (1,959 puan) tarafından

Herkes kendini anlatan yada dinlediginde rahatladıgi muzigi türküyü  yada ilahiyi yazsin  

Edit:Müslüm Gürses  Bugün Aglayacağim.

8 Cevaplar

+1 oy
(3,980 puan) tarafından
Hz. Fatıma ninnisini çok seviyorum 
-Reklam-
+1 oy
(4,644 puan) tarafından

Resimli cevap olsun kuran kursunda hocamız dinletmisti sürekli dinlerim bizede ezberletmisti bi insan ilahi ye aşık olurmu ben bu ilahiye aşığım 

image

(1,959 puan) tarafından
Herkesin bi yaşayış tarzı var benim eşimde dinler ilahi.ben daha çok arabeskciyim uzulsemde sevinsemde kendimi arabesk dinlerken bulurum
(4,644 puan) tarafından
Tabiki bende normal müzik dinlerim ama ilahı aşığıyım
+1 oy
(5,887 puan) tarafından
Dursun ali erzıncanlının Peygamberimize yazdığı şiirleri çok severim hele Hudeybiye anlaşması ona bayılırım bıde Hz. Ali'nin dua'sı genellikle hepsini dinlerim.. Ha arada arabesk de dinlerim ferdiciyimdir☺
+1 oy
(1,057 puan) tarafından
Bu ara mujgana sardım 
0 oy
(679 puan) tarafından
Slow müzik seviyorum melankolik bi tarafım var
0 oy
tarafından
Benim hayatımın şarkısı sanırım Müslüm Gürses bir kadın tanıdım 

Şarkının bnde öyle bi yeri var ki...Ben dedemin alt katında baba tarafıyla iç içe büyüdüm.Evin ilk torunu olduğum onlar beni ayrı sevdi ben onları ki kimlikte dedemin kızıyım.Amcalarım gerçek abim gibiydi.Evde hep Müslüm Gürses kasetleri hatta o kasetleri üst üste diker oynardım kule yapardım.Amcam bu şarkıyı çok severdi bide Selahattin Özdemir vardu tabi.Amcam 28 yaşında öldü bn 11 yaşındaydım şuan 29um ama gözlerim dolar onun için.

Neyse o öldükten sonra ara ara açardım dinlerdim ağlardım eskileri hatırlardım.Gün geldi evlendim hayat bana öyle şeyler yaşattı ki bigün bu şarkıyı tekrardan dinlerken bu şarkı kaderim olmuş dedim.Bi zaman sonra kaçtım o evden anneme söyledim ağladık beraber.

Hayat bu ya boşanma günüm geldi.Sabahın körü yola çıktık iki amcam ön koltukda annem babam erkek kardeşim arka koltukta.O atmosferi tarif edemem zaten.Amcam radyoyu açtı çalan ilk şarkı bu şarkı.Ben inanamadım ama amcamın yanımda olduğunu hissettim biliyodum eğer hayatta olsaydı yanımda olurdu.Şuan bile ağlayarak yazdım mekanı cennet olsun inşallah ♥️ 
(1,959 puan) tarafından
Herkesin bir hikayesi herkesin bir müzik dinlediğimde gözünde eskiyi canlandirdigini bilirim
tarafından
Bende yorum yazdım gittim yemek yapmaya.uzun zamandır açmamıştım hıçkırarak yemek yaptım
(1,959 puan) tarafından
Seni maziye götüreceği bilseydin acmazdim bu postu
tarafından
Canımsın ♥️ sorun değil extra duygusalım sadece gebelik yüzünden yoksa alıştım
(1,959 puan) tarafından
Saol.Uzme kendini ❣️Herkesin bi yasanmisligi var birde yasanmamamisliklari
0 oy
tarafından
Ben kuran dinliyorum ya ne sarki turku ne ilahi hatta bu ara telefon tv bana dusmuyo malum cocuk kullaniyo kullanmasa da elimde gorurse istiyo haliyle surekli rafta
0 oy
(2,252 puan) tarafından
en sevdiğim parça. Bu tarz slowed/reverb  beni rahatlatıyor. Çöl gülü gibi sev beni diyor.. <3

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 59 göst.
0 oy
4 cevap 149 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 189 göst.
0 oy
9 cevap 226 göst.

411,769 soru

12,395,652 cevap