0 oy
82 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (263 puan) tarafından
Eşim pazar günü için arkadaşını çağırmış nişanlısıyla daha önce bir araya geldik 1 kere kızo gördğm çok üstten çok havalı bi kızdı hani nasıl desem sanki evimi yargılayacak gibi bi tiplerden 

Ne yapmalıyım ve nasıl davranmalıyım istiyorum gelmelerini eşim çok seviyor arkadaşını

Neler hazırlamalıyım kahvaltıya 

3 Cevaplar

0 oy
(2,544 puan) tarafından
Sen olduğun gibi davran canim, her misafir gibi. Zaten misafirperverligin, guler yüzün yeter. Belki kızda örnek alır:)
(2,544 puan) tarafından
Patates kızartması yada sigara böbreği kahvaltılık çeşit yeter bence, olursa krep poğaçada olabilir
(263 puan) tarafından
Evet inan şimdikden hazırlık yapıyorum ilk buşuzmamızda farkettim kız çok varlık içinde büyüdüğü içn biraz yadırgamalı bi tip bnmde evimde çok eksiğim var aslında olduğum gibş davranıcam zaten
(2,544 puan) tarafından
Eksiği arayan hep bulur, öyle düşünme. Nice durumu olup misafir agirlayan insan gördüm bir bardak çayla geçiştiriyor. Eşyaya bu kadar değer vermek cahillik, sen gibi beni ictenlikle agirlamak isteyen insanin evine koşa koşa gitmek isterdim. Cunku o zaman çayında ekmeginde tadi ayri oluyor. Evin temiz olsun sicak cayın olsun gerisi teferruat. Kasma kendini
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen her zamanki gibi ol kimse icin degismeye kendini begendirmeye gerek yok o begenir begenmez baktin begenmedi bi daha kabul etme bitti gitti hayatimdan boyle negatifleri cikarinca inan insan daha mutlu yasiyo 
(263 puan) tarafından
Bende öyle davrancam ama kızın tepkileri beni üzebilir esşime de söyledim ama çağırdım dedi kırmak istemiyorum onu bakalım nasıl gececek biraz eksiklerim var evde olduğu gibi ağırlicam ama
tarafından
Valla benim wvimde dort dortluk degil ki olmak zorunda da degil Allah ilmi isteyene mulku istedigime veririrm demis olmayabilir ayip mi
(263 puan) tarafından
Hayır tabiki neresi ayıp öyle düşünsem 5 gün önceden hazırlık yapmazdım sadece ilk tanıştığımızda belli etti kendini bana karşı bi konuşma olmuştu ben mi yıkayacağım dedi Makine yıkayacak bu zamanda makinesi olmayan mı var dedi.... Ben bi kaldım şahsen benim bulaşık makinem yok ne demek istediğimi anla fazla üatten birş
0 oy
tarafından
Gelsinde özen görsün:) patates salatası olabilir reçel peynir zeytin soslu yapabilirsin zeytini meyve sunumu muzlu falan poğaça veya sigara böreği sucuk vs 
(263 puan) tarafından
Teşşekür ederim o gün postta tekrar girip tavsiyelerinizi yapıcam özen göztermek istiyorumm bende kendim gibi olucam bi daga gelip gelmemmk ona bağlı :)

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 367 göst.
0 oy
10 cevap 391 göst.
6 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Esilayet (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 297 göst.
25 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Amerikanbebesi (3,329 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,607 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...