0 oy
107 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (689 puan) tarafından
5 tane kucuk patlican dogradim Etli veya etsiz doyurucu bi tarif var mi

9 Cevaplar

+1 oy
(222 puan) tarafından
Patatesleri de ay ni sekilde küp küp dogra varsa biber bunları kizart bezelyende varsa hepsini harmanla içine pişmiş olan etlerini kat salçalı su yap fırın tepsisine dök malzemeleri üstüne salçalı suyu ver fırına pissin 
(689 puan) tarafından
Bu cok mantikli canim tsekkur ederim.
(222 puan) tarafından
Afiyet olsun
-Reklam-
0 oy
(540 puan) tarafından
patlıcan yemeği yap klasiğinden gayet doyurucu oluyor. bazıları patlıcanlı pilav falan da yapıyor da benim tercihim direk yemek olurdu
0 oy
(2,752 puan) tarafından
Musakka çok güzel olur 
0 oy
(249 puan) tarafından
Patlıcan kabak patates falan hepsini ayrı ayrı kızart ya da fırınla (ben airfryer da yapıyorum) sonra ocağa al. İki domates doğra biraz da küp küp sucuk doğra (biz kasaba kendimiz yaptırıyoruz) en son üzerine biraz kaşar at kapa kapağını. Bizimkiler bayılıyor
(689 puan) tarafından
Guzel tarif
0 oy
(50,738 puan) tarafından
kizartip fırında tavuk yapiyorum cok guzel oluyor
0 oy
(5,337 puan) tarafından

Ben olsam kızartırım hepsini varsa patetes biberde kıazartırım üstüne sarımsaklı yoğurt varsa kıymalı sos yoksa salçalı sos yapar dökerim üstüne o mis :D

0 oy
(483 puan) tarafından
Canım şaksuka yap kizart sarımsaklı yoğurtla ye
0 oy
(1,086 puan) tarafından
Kolayca türlü yaninada pilav yogurtda koyarsın şükür bugünde biter gecer
0 oy
(12,550 puan) tarafından
Etleri kavur patlıcanları az kızart soğan sarımsak ekle ete onla da kavur salça domates varsa yeşil biber doğra. Patatesin varsa Bi tane onu da az kızart hafif diri olsun hepsini karıştır sıcak su tuz baharat pişsin ekmekle devam 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 407 göst.
23 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Birdilektut (1,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 91 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 131 göst.
16 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
17 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,653 puan) tarafından soruldu

403,359 soru

12,081,979 cevap

36,357 kullanıcı

...