0 oy
104 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,356 puan) tarafından

sorum diyetcilere :))domates corbasi salca un tereyag kavurarak yapiyorum . gercek domatesi yazin firinda kozleyip blendrdan cekerek yapiyodum. neyse iste ondada zaten un var . cogu corbada un var zaten . unsuz hangi corbalar var? 

image

7 Cevaplar

0 oy
(6,356 puan) tarafından

En İyi Cevap
online diyet paketi aldim da fotoyu attim diyetisyene . corbalarin unsuz olmasina dikkat edelm demis. . yayla princli unlu., domates oyle sehriyeli tavuk falan oyle unla terbiyeli be sehriyeli. .nebilim mantar corbasi unlu. tarhana mi bi tek unsiz bide mercimek mi? ee mercimektede patates var zaten
(4,204 puan) tarafından
Kız koyma azıcık sulu olur belki domatesi bol olursa sulu da olmaz. Domates salçası da biraz kıvam verir
-Reklam-
0 oy
(135,940 puan) tarafından
hacim sen kac kilosun
(6,356 puan) tarafından
suan 61 kilovvvvv:) gecen sene kasimda 56 idim.nasi oldu bilmiyorum kisin  ve yaz boyu agustis sonunda 67.7 oldum. nasil oldu bende bilmiyorum. eylulden beri debeleniyorum :)

yani  9 ay icinde 11 kusur kilo aldim okadar dikkat etmeme ramen.  sonra iste verdim .59 a dustum de iki gun yesem 60 kusur oluyorum. en iyisi dedim bir ay bi diyetisyene gideyim
bacim sen online diyetisyen programini birak eve diyetisyen al bence
(6,356 puan) tarafından
kardesime kismeti uc diyetisyen cikti . birini annem begenmedi cik acik giyiniomus:) beni yoldan cikarir diye korkdu zaar bana karisamicak ya gelinine karisamazsa:) ikisiylede kardesim uyusamadi. diyetisyen gelin alsak super olacuk
☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından

Ben hiç koymam hiç bir çorbaya un :D

0 oy
(1,777 puan) tarafından
Mercimek çorbası 

sebze çorbası 

Bulgurlu yoğurt çorbası yapabilrisin karbonhidrat biraz ekleyebiliyorsan o da un sayılır ama biraz olsa farketemz gibi :) 
0 oy
(13,947 puan) tarafından
çoğu sebze çorbasını ben unsuz yaparım 
0 oy
tarafından
Ben hic bir çorbaya da un kullanmam☺
0 oy
(12,992 puan) tarafından
Tarhana mercimek sebze sehriye bunlara koymuyorum ben. Baska aklima gelmedi

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 450 göst.
11 Ağustos 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Gkchtc (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 921 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde E.m.hs (311 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 100 göst.
0 oy
12 cevap 187 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde Burcu13 (297 puan) tarafından soruldu

412,663 soru

12,423,978 cevap

45,372 kullanıcı

Kategoriler