0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (11,818 puan) tarafından
Kizlar Allah aşkına astıma çare var mı ? İsyan etmek istemiyorum .edecek gibi olduğumda rabbim başka dert vermesin neler var diyorum ama yildim.soyle doyabdoya nefes almayı özledim.iki senedir çekiyorum.havalar ilaçlar kar etmiyor.he ki kışın beni yıkıyor.grip dahi olsam ciğerlerime iniyor.kurtulamiyorum.nefes alamıyorum.yarin gene doktorum var.yalvariyorum doktora resmen.bir de kör olasica normal astım da değil.alerjik astım.ve neye alerjim var bilinmiyor.sirtim ciğerlerim hep ağrıyor.yatinca bile batıyor ciğerlerim ağlayacak duruma geliyorum.var mi bir koca karı ilacı derler ya öyle birşey.varsa onu da denicem

9 Cevaplar

0 oy
(4,296 puan) tarafından

Kuzum özelden numaramı atayım sana yarın bana hatırlat turp ve bal limon bi karışım yapılıyor ben onu senin için tedayli öğreneyim ben onunla care buldum annemede banada çok faydası oldu 

(4,296 puan) tarafından
Kuzum ablama söyledim detaylı öğrenecek haber verecek yazarım
(1,803 puan) tarafından
Siyah turpun içini dolma oyar gibi oyucan daha sonra bal koycan ağzını kapatıp turpun suyuyla beraber suzulcek Hah işte o suyu sabah akşam bı çay kaşığı veriyodum iyi geldi
(1,497 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
Oğlusumun annesi onu yaptım hiçbir faydası olmadı limon çoğu birkisel tarifte etken madde oluyor ya faydası olursa diye onu da denemek istedim teşekkür ederim
(1,803 puan) tarafından
Rica ederim cnm ama böyle bı kaç gün kullanım değil en az 1 ay
(1,497 puan) tarafından
2 yıldır astım hastası canım tam 3 ay aralıksız verdim onu
-Reklam-
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Benim oğlum da alerjik astım çok yorulduk inanki 6 . Ayından beri rabbim sana da selâmet versin evinde yumuşatıcıymış camsil cif ne varsa kullanma.

Bitkisel murtugra kozalak yağı kullanıyoruz mintlife bunlar faide ediyor.

Keten tohumu çektirip her gün bir tatlı kaşığı tüket.

Hakiki bala toz zencefil zerdeçal karıştır her gün bir tatlı kaşığı tüket sabah akşam. Rabbim şifa versin. 
(1,057 puan) tarafından
Her bir de atak zamanı zeytinyağına bir bebe aspirini koy erit peteğin üstünde veya soba kenarında hafif sıcak olsun sonra içine bir fındık büyüklüğünde viks koy sonra bunu sırtına sür. Üstüne bir poşet kapat havlu koy kurutma makinesi ile ısıt sırtını. Yarım saat sonra duş al.Ciğerdekileri temizleyip atıyormuş bu tarifi bize biyoenerji uzmanı verdi lâkin baş çok isinabilirmiş dikkat edin demişti. Küçük çocukta korktuğumuz için hiç yapmadık bunu. Siz yetişkin olduğunuz için yapabilirsiniz.
(11,818 puan) tarafından
Deneyeceğim canım çünkü yildim
0 oy
(1,658 puan) tarafından
Hatmi çiçeğiydi sanırım o iyi geliyor diye biliyorum bir tanıdığımda epey ise yaramıştı alerjik astımı vardı atak geçirirdi sürekli, şimdi ilaç bile kullanmıyor
0 oy
(577 puan) tarafından
Benim kızımda da solunum alerjisi var. Dediğin gibi biraz grip olsun hemen ciğere iniyor. :( malesef hem ilaçlar hem alternatif tıp sadece semptomatik tedavi yapabiliyor. Otoimmun bir hastalık. Ne geçer ne geçmez diyebilirim. Vücut kafasına göre takılıyor işte. 
(11,818 puan) tarafından
Cildircam artik
0 oy
(1,846 puan) tarafından
Yok yok cnm ah ah keşke olsaa nefes alamıyorum diye doktora gittim birşey yok dedi ama alamıyorum astım alerjisi hele sabah kalktigim gibi abartısız yuzdefa hapsiriyorum günde kaç kez hapsiriyorum bilmiyorum en ufak deterjan kokusu bir toza direk krize giriyorum Rabbim yardımcımız olsun gerçekten çok zor sende ozelikkle biriyle konuşurken telefonda yada yüzyüze nefes nefese kalıyor musun canım oyle olunca busefer bogulacam sanıyorum
(11,818 puan) tarafından
Telefonla konuşmak ızdırap zaten canim
(1,846 puan) tarafından
Rabbim biran önce şifa versin cnm sanada banada vallahi gerçekten çok zor
0 oy
(2,098 puan) tarafından

Astım bende de var daraldigim da  soğuk buhar makinesi nefes almamı rahatlatıyor 

Onun dışında oğlumda sık hastalanir doktor sürekli hava verir ilaçlı hava makineye takarım 

Ayrıca Onada soğuk buhar tutarım içine serum çekip koyuyorum rahatlatıyor canım 
0 oy
(5,316 puan) tarafından
Evde mi kotu oluyorsun disarda mi evdeysen buyuk ihtimal ev tozudur 
0 oy
(883 puan) tarafından
Astıma çare

Az deterjan 

Hiç yumuşatıcı

Yavaş yürüyüş 

Sakin kalmak 

Merdiven çıkmamak 

Ve kurutma makinesi 

Bundan 1 ay önce krizlere giriyordum bi akşam eşim kurutma aldım diyince dünyalar benim oldu ve şükür 1 aydır hiç öksürmüyoruö
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Rabbim şifa versin. Alerjik rinite de bi çare yaa bende ondan çekiyom  bilhassa kocakarı ilaçları kullanmak istiyorum ne duyduysam denedim tık yok. İlaçlar işe yaramıyo

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 97 göst.
0 oy
1 cevap 34 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Miross_ (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 400 göst.

408,336 soru