0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kimyasal gebeliginiz ne zaman sonlandı regl ne kadar geciktikten sonra düştü 

6 Cevaplar

0 oy
(4,669 puan) tarafından
Bir hafta gecti sonrasında sonlandı 195 ti 153 oldu sonra 90 sonra 50 sonra 0 oldu 
(4,669 puan) tarafından
B n adetim 3 gün gecikti verdim canım 195 çıktı sen nra dusmeye başlamıştı ama ben şuan normal hamileyim bunuda 195 ile öğrendim bunada kimyasal demişlerdi iki gün sonra 820 çıktı sonra 1800 ve kese göründü
tarafından
Anladım cnm reglimin gecikmesinin 8 zinci günü geç döllenme gibi duruyor ama bu kahverengi lekelenmeler hiç normal gelmiyor dua et hamilesin Allah bana bağışlasın
(4,669 puan) tarafından
Amin inşallah Can m darısı başına belki yerleşme kanamasidir
tarafından
İnşallah cnm dua et lütfen
(4,669 puan) tarafından
Yerleşme kanaması da kahverengi oluyor canım kendinide ikiye katlanmış
-Reklam-
0 oy
tarafından
Post çıksın 
0 oy
(18,186 puan) tarafından
Adetim 3 gün gecikince test vermiştim 31 çıkmıştı ama aynı gün kanama başlamıştı sonra değerde düştü zaten
tarafından
Yukardaki yoruma yaşadıklarımı yazdım zahmet olmazsa okuyup düşünceni paylasirmisn
(18,186 puan) tarafından
Artış olmuş canım ama az olmuş sanki geç döllenme olabilir. Lekelenme yerleşme kanaması dır canım düşük olacak diye bisey yok ben 2 hamilelik ve bir kimyasal yasadım üçünde de yerleşme kanaması yani kahverengi pembe lekelenme yasadım
tarafından
İki günde tam 2 katı artış elde ettim geç döllenme olmuş ondanda eminim lekeler kafa karıştırıcı sen dua et olur mu Allah bana sağlıkla bağışlasın Allah razı olsun
(18,186 puan) tarafından
Lekeyi kafaya takma canm dediğim gibi benimde oldu tutunma kanaması o dualarım seninle
tarafından
İnşallah cnm çok sağol rabbim kimseyi darda koymasın bnmde benim gibi olan tüm kadınlarında yardımcısı olsun
0 oy
(3,372 puan) tarafından
Kimyasal gebelik nedir cnm sanki şimdi yaşıyorum.Son adet tarihim 6 Ekim 30 günd ebir adet olurum 5 kasımda adet olmam gerekirken olmadım 8 gündür geçikti evde test yaptım silik çizgi çıktı.Bügün hastaneye gittim kan verdim beta hcg 89.1 ml çıktı doktor çok düşük dedi daha canlanmamış kan pıhtısı dedi 3 sün sonra geldi üç katı olmazsa canlanamamış kimyasal dedi aile defa böyle birşey başıma geldi 
tarafından
Sen iki gün sonra kan ver değerin 200 e yaklaşmış ise iki katına çıkmış ise bir sorun yoktur diyorlar benimde 6 Ekim son adet tarihim nasıl olur bilmiyorum çok leke geliyor bnde Allah'a sığındım bekliyorum
(3,372 puan) tarafından
Rabbim güzel haberlerle müjdelesin bizi inşaAllah cnm bende  doktora gittin mi peki ne dedi
tarafından
Cuma gidecem cnm leke çoğalınca acile gittim ilaç verip yolladı
0 oy
(9,048 puan) tarafından
9. Gün ağrılı sancılı sonlandı 
tarafından
Yarın 9ncu günüm Allah çok büyük inşallah bana bağışlar büyük bir üzüntüyle bekliyorum ne olacağını
(9,048 puan) tarafından
İnşallah Rabbim korktuğuna uğratmasın ❤️
0 oy
(11,128 puan) tarafından
Benim 1 hafta geçti değerim 290 iken 90 sonra 40 oldu sonra adet oldum 
tarafından
Dua et benim. Sağlıklı olsun yarım kalmış bir hayalim daha vardı oğlundan önce çok şükür hamd olsun nankör olmak istemem rabbim oğlumu nasip etti şuan 6 yaşında rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah bunuda uzun zamandır istiyorum geç gebe kalıyorum varlığını öğrenince birşey olsun istemiyorum bana bağışlasın inşallah rabbim lütfen dua et
(11,128 puan) tarafından
Rabbim nasip etsin cnm benim oğlumda 5 yaşında bende 1 senedir korunmuyorum bir kere kimyasal gebelik geçirdim. Ağustosta ise boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum. Bizde istiyoruz nasip daha olmadı Rabbim olmayan ve isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
tarafından
İnşallah sende bnde sağlıkla 2 ncı evladimiza kavuşuruz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 124 göst.
0 oy
0 cevap 48 göst.
+1 oy
2 cevap 84 göst.
+2 oy
2 cevap 62 göst.
24 Mart 2025 Diğer kategorisinde Bir anneeee (66 puan) tarafından soruldu