0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (115 puan) tarafından

Kızlar küçük oğlum 4 e girecek Şubat'ta. Aşırı derecede hareketli. Kreşe gitmiyor. Bı insan iki dk yerinde durmaz mi durmuyor. Kendini sağa sola atıyor oyun yapıyor. Değişik sesler cikariyo. Konuşmasında sorun yok ama aşırı hareketli. Kızıyorum dur yapma etme zarar goreceksin diye ama anlamıyor.

Ne yapmam lazım? Gerçekten çok yoruluyorum.

Lütfen linclemeyin. 

12 Cevaplar

0 oy
(71 puan) tarafından
Linclenecek birşey yok kardeşim çocuk bu hareketli de olur yaramaz da kizman birşey değiştirmeyecek o yüzden kızma arada kizmalar olabilir ama sen sakin olmaya çalış 
(115 puan) tarafından
Kız gerçekten evi artık sorun etmiyorum. Ama kendine zarar verecek ki veriyor da. Akşam büyük oğlumun anaokulundan arkadaşıgile gittim. 2 oğlum ben. Yemin ederim sana oturmadim. Allah seni inandirsin boğazım sisti durun etmeyin demekten. Rezil oldum geri geldim eve. Ki kapı kapı gezen birisi değilim. Valla Allah'ım sonlarını iyi etsin. İmanlı yüksek mertebede meslek sahibi olurlar inşallah
(71 puan) tarafından
Amin inşallah enerjisi yüksek demek ki hiperaktif mi
(115 puan) tarafından
Asssiiririii :D
(115 puan) tarafından
Sabah 7 akşam 10 :D hiç durmaksizin
-Reklam-
0 oy
(100 puan) tarafından
Pedagoga goturmen lazım niye goturmuyorsun ki evde yapılabilecek bı şey yok 
(115 puan) tarafından
Pedagog ne yapacak ki. İlaç vermesine karşıyım ya. O zaman da s*****gibi olmaz mı? Abisi de hareketli. Okula gidiyor. Maşallah dersleri süper. Öğretmen aradı geçen beni tebrik etti çok güzel okuyor yazıyor diye. Ama yine hareketliliği den dolayı şikayetçi.
(100 puan) tarafından
Evet bir amaca yönelik hareket etmiyorsa ilaç da verebilir ama neden s.alak gibi olsun ki sadece sakinleşir normal hareket eder. Biraz büyüyünce de kontrollü bı şekilde keser ilacı. Belki de ilaç vermez aktivite vs önerir mesela kurslara gönderebilirsiniz benim arkadaşımın oğlu öyle düz duvara tirmaniyodu verdi basketbola yorgun gelip yemeğini yiyip uyuyormuş senin biraz daha küçük jimnastige vs verebilirsin
(100 puan) tarafından
Bı de bitki çaylarını araştır canım Melisa,papatya çayı filan sakinleştirici etkileri var.
0 oy
(5 puan) tarafından

Bir yerde okumustum 3 6 yas arasi erkek çocuklarında testestoron galiba en ust seviyelerde olurmus o yüzden sürekli hareket ederlermis yani bi nevi cocugun elinde değil

Nacizane tavsiyem yediklerine dikkat edin özellikle şekerden ve kafein olabilecek seylerden uzak dursun hatta meyve bile ve birde çıkın parka yani bilmiyorum tabi evdemisiniz ama olabildiğince disarda oyun oynasin yorulsun
(115 puan) tarafından
Valla kaç gündür disaridayiz sürekli. Aha bugün de piknige gittik. Bomboş ormanlık açık alanda kosusturdu yorildu eve geldi hala aynı :D Allah'ım o enerjiden bende istiyorum dedim :D
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Çözüm bulursan bende istiyorum biri 3 buçuk yaş biri 20 aylık 2 oğlum var kafayı yeme derecesine geliyorum 
(115 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. Büyük 1 e gidiyor küçük 4. Hala kafayı yiyorum ben. Yolun başındasin sen :) 26 yaşındayım ruh halim sıfır
(1,420 puan) tarafından
31 yaşındayım bende aynı büyüsünler diyorum çevremdekiler o zaman dertleri de büyüyor diyorlar analık en zor meslek
0 oy
(12,035 puan) tarafından

Neden linclesinler :angel: bendede var bi tane diyorumki annecim kıçın az yer gorsun. Cunku asla kici koltukta olmuyo hep kafasi aşada kici yukarda. Arada oturunca diyoki anne bak kicim yer gordu :woot:

0 oy
(477 puan) tarafından
Bizim oğlanda Şubat'ta 4 olacak evde takla atarak geziyor geçen gün nerdeyse boynu kırılacaktı kanepeden kendini yuvarlıyor , taekwondo ya götürüyorum enerji atsın diye ama pek faydası olmadı alev ateş olmuş önüne geleni dövüyor, bağırıyor saatlerce ağlıyor çözüm bulamıyoruz 3 kişiyiz baş edemiyoruz ben abisi nenesi öyle ağlıyor mesela arabası yanlışlıkla ters dönmüş dersin kaynar su dökülmüş üzerine öyle bağırıyor komşular geliyor ne oldu diye
0 oy
(1,810 puan) tarafından
Benim oğlumda 4 yaşında ben psikiyatriye goturmustum çocukta bisey yok demişti çok şükür evde kırılmadık esyam kalmadı.  Mutfak masasından tezgah üzerine atlıyor ki günümüzün çoğu dışarıda parkta geçiyor biz bitiyoruz yorgunluktan bizimkinde enerji ful . Rabbim saglik versinninsallah evlatlarımıza. 
0 oy
(857 puan) tarafından

Canım arada bir pikniğe falan gotur cocuklari enerjilerini atsınlar. Sende kocisinle kahve çekirdek börek meyve kek cips falan yersiniz hem yorulmuş olur çocuklar :D

0 oy
(856 puan) tarafından
Benim oğlan da dört yaşında diğeri de 9 aylık bende kafayı yemek üzereyim dört yaşındaki çok hareketli ve en ufak birşeyde ağlıyor bebek olan da onu görüp ağlıyor birken iki oluyolar sürekli bebeğe zarar veriyor ağlatıyor cildircam bende 
0 oy
(3,916 puan) tarafından
Malesef bunun bir çaresi yok çünkü benim oğlum da bu ayın sonunda 4 yaşına girecek ve bende perişanım 
0 oy
(593 puan) tarafından
Benim kızımı anlatmışsın yemin ederim. Artık boğazıma ağrılar giriyor başım ağrıyor ama hiç umrunda değil. Sabah mesai başlıyor akşam yatana kadar 5 sm durmuyor. 
0 oy
(1,757 puan) tarafından

Bu benim kızım ya :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 110 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde pikachu.53 (1,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (652 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 59 göst.