+1 oy
83 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (499 puan) tarafından
Kızlar iki gündür ağır misafirlerim gelecek diye evi temizle hazırlık yap derken belim koptu 12 haftalık hamileyim bebeğe zarari olurmu acaba bide daha gelmed misafir yarın gelecekler bir günde kalacaklar heryerim ağrıyor resmen. NOT genelde ben derdim kimse için değmez yormayin kendinizi kızlar hamilesiniz diye burda yazanlara ben söylerdim ama gerçekten memleketten sirf beni görmek icin gelecekler ve ilk defa gelecekler babannemler benim icin özel misafir yaşlı kadın okadar saat yol çekecek simdi ben nasıl güzel agirlamayayim bu kadını:( 

3 Cevaplar

+1 oy
(572 puan) tarafından
Düşük riski olan haftalar o yüzden tamam yap et ama kendini mahvetme vicdan azabı çekersin sonra
(499 puan) tarafından
Haklısınız yarın misafir gidince öğleden sonraya randevu aldım hastaneden içim rahat etsin bide hareketlerini hissetmiyorum ufak iyi olup olmadığını anlayamiyorumda
-Reklam-
+1 oy
(4,308 puan) tarafından

Haftan çok küçük canim sen yine de biraz daha dikkat et 

(499 puan) tarafından
Yarın kontrole gideyim içim rahat etsin sagolun cevapladiginiz icin
(4,308 puan) tarafından
Rica ederim cnm haftan ilerlesin hareketleri hissetmeye başla bu kadar dert etmezsin
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Kız bende 6 haftalık hamileyim yeni öğrendim kaç gün hastanelerde kız kardeşimi taşıdım bilmiyordum üstüne doğum günü yaptim ev temizliği gittikten sonra tekrar temizlik sonrasında öğrendim hamileyim bugünde eve dip bucak gordim vallahi benimde bu akşam belim kopuyor yavaş yavaş yapayım diyorum bu seferde içime sinmiyor 
(499 puan) tarafından
Sizin haftaniz cok erken daha dikkat edin lütfen
(3,603 puan) tarafından
Evet dikkat ediyorum canım fazla yormamaya kendimi doktor söyledi

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,330 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mina (2,705 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 67 göst.
0 oy
2 cevap 66 göst.
5 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde YiğitAli'm (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 58 göst.

408,402 soru

12,270,153 cevap

37,572 kullanıcı

Kategoriler

...