0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (347 puan) tarafından
Kızlar hamileyken diş ağrısı çekiyordum şükür doğurdum çektlrdim .augmentin yazmıştı doktor eczacı da bundan yok kluvat muadil ilaç diye verdi 2 gündür kaşınıyordum bugün bi baktım kollarım bacaklarım kızarmış şişmiş ve acıyor yan etki yaptı sanırım. İlacı kullanmazsam düzelir mi ne yapmam lazım 

8 Cevaplar

0 oy
(784 puan) tarafından
Eczaciya yada doktora danisman daha dogru olacak diye dusunuyorum belliki uymamis vucuduna alerji yapmis
(347 puan) tarafından
Eczacı birşey olmaz demişti ama alerji oldum maalesef
-Reklam-
0 oy
(5,301 puan) tarafından
Şu eczacıların muadil verme olayı beni sinir ediyor. Elinde yoksa yok de yani muadil nedir. Geçen ay kızımda yaşadık aynı şeyi. Klavunat şurup alerji yapıyor diye başka yazdırdım muadil diye yine onu vermiş eşim de fark etmemiş. Gittim kavga ettim yoksa yok de ne yazmışsa onu ver diye. İlacı bırak evde varsa bi tane alerji hapı ya da şurubu iç. Allah korusun antibiyotik alerjisi çok kötü bişey 
(347 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun size de maalesef öyleler ilaç konusunda. İlk defa başıma geldiği için ilacım yok acile görünücem bugün teşekkür ederim
0 oy
(10,912 puan) tarafından
ilaç alerjisi, doktora mutlaka danış ve ilacı kes
(347 puan) tarafından
İlacı kestim canım.2 gündür kaşınıyordum eşim söyledi ilaç yapmış olmasın diye yoksa akşam yine içecektim . Dünden beri şişiyor kolum bebek benek oldum acile gidicem
0 oy
(73 puan) tarafından
Eczacınla tekrar görüş istersen burda sağlık hakkında bilgi almak pek mantıklı değil bence. 
(347 puan) tarafından
Uzaktaki eczaneden almıştım doktora görünücem inşallah
0 oy
(2,240 puan) tarafından
İkisi birebir aynı ilaç auğmentin piyasaya çok çıkmıyor ondan vermiştir penisilin türü ilaçlara alerjin var sanırım ondan kabarmışsın ilacı içme doktoruna danış 
(347 puan) tarafından
Evet yurtdışı ürünü olduğu için sıkıntı yaşıyorlarmış. bunu verdi aynı diye ama ben augmentin daha önce kullandım böyle bi şey yaşamadım ilk defa böyle oldum ilacı da almadım artık
(2,240 puan) tarafından
Erken madde aynı ama yardımcı maddeleri farklı olabiliyor oda bazen dokunuyor
0 oy
(232 puan) tarafından
Canım onlar hepsi aynı grup .aumentin.klavut ayni .o grup sana uymamistir muadille alakası yok.doktor değiştirsin

(347 puan) tarafından
Augmentin kullandım daha önce böyle bir sorun yaşamadım. Bundaki etkenler bana uymadı sanırım acile gidicem hala aynıyım
0 oy
(5,236 puan) tarafından
İçerik aynı sadece firma adı farklıdır. O nedenle asıl da muadil de aynı. Acile gidin avil yapsınlar onun yerine başka bir antibiyotik başlasınlar. 
(347 puan) tarafından
Augmentin de kullandım aynıysa onda da olması gerekmez miydi ki anlamadım. Geceden beri kolum şiş ve kabarık ilaçsız geçmez dimi
(5,236 puan) tarafından
Mesela penisilin 7. Gün bana alerji yaptı o güne kadar bir şey yoktu. Dr a git mutlaka Dr görsün. Alerji basit bir şey değil
0 oy
(5,066 puan) tarafından
Öncelikle bir acile git sonra antibiyotigini degistirirler
(347 puan) tarafından
Tamam canım öyle yapıcam arı sokmuş gibi şişim şuan :/

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 145 göst.
9 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pamuk şekeri (1,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Cem.re 123 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
10 Mayıs 2022 Aile kategorisinde gulistaN18 (2,212 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu

403,415 soru

12,085,022 cevap

36,371 kullanıcı