0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (1,002 puan) tarafından
Bir arkadaşımın dükkanı vardı yazma iplik seccade çorap kozmetik temizlik ürünleri vs satıyordu ama kirası çok zamlandi oda kapatmak durumun da kaldı ikide çocuğu var ihtiyacı da var şimdi ürünlerini hepsi koli koli evine koymuş diyorum acaba dolapta satsa olur mu sıfır ürün oluyor mu hiç anlamam hiç kullanmadım kargo vs nasıl oluyor bilmiyorum rica etsem bilenler yardımcı olur mu 

10 Cevaplar

0 oy
(2,084 puan) tarafından
Dolap bilmem ama gardrops kullanıyorum memnunum canım 

Denesin bı satış oldukça kargoya veriyorsun 

Sıfır tabiki ürünler oluyor 

Ben PTT kargoya veriyorum
(1,002 puan) tarafından
Canım biz açtık bir kaç ürün yükledik rica etsem bakarmisin olmuş mu biz daha önce hiç kullanmadik ve hiç anlamiyoruz
(1,002 puan) tarafından
Dolap ismi @ikrayilmz canım
(3,001 puan) tarafından
İsmini yazdm cnm ckmadi
(1,002 puan) tarafından
Foto bıraktım canım bak
(2,084 puan) tarafından
Çıkmadı canım

Papatyaefem benimki

papatya resmi var

Bulursan takip et ordan takip ediyim seni
-Reklam-
0 oy
(16,906 puan) tarafından
Dolapta alışveriş yaptığım oldu canım çoğu şey satılıyor Bence koysun 250 TL uzeriyse satacağı urun kargoyu kendisi öder birde Dolapta komisyon alıyor ama 200tl satarsa misal diyorum kargoyu karşı taraf öder birde toplu da alan olur vs şansını denesin elinde kalmasın 
(1,002 puan) tarafından
Yani herhangi bir anlaşma vs gerekmiyor digmi
0 oy
(398 puan) tarafından
Evet canm yeni&etiketli ürün olarak filtreleyerek paylaşınca olur.  
(1,002 puan) tarafından
Peki değilim 60 TL olan birşeyi aynı o fiyata mı koysun yoksa satış karını koysun mu
(398 puan) tarafından
Canm zaten 60 yazdın mı dolap fiyat kesiyor sana düşüp veriyo o parayı.  Sana ne kadar kalmasını istiyosan o kadar fiyat yazacak . Orda fiyatı girince sana düşen pay bu kadar diye yazar zaten görür.
0 oy
(34 puan) tarafından
Yani fiyatı uygun koysa kar etmez pahalı koysa sarın alınmaz komisyon kargo çok kesiliyor şansını deneyebilir yani ne kaybeder ki 
0 oy
tarafından
Satar tabiki koysun ben toplam 1200 TL'lik satış yaptım toplam hala satıyorum 
(1,002 puan) tarafından
Nasıl yapıyorsun canım biraz detay verirmisin
Şimdi burda yazmaları 45 TL'ye satıyordu orda nekadara satmali veya komisyon nekadar alıyorlar
tarafından
Komisyon çok kesiyor o yüzden ona göre fiyat yazmalı. Yine 45 TL kâr etmek istiyorsa 60 TL yazsin dolaba kazanç 45 olur
0 oy
(9,901 puan) tarafından
Gardırops uygulamasıni tavsiye ederim
(1,002 puan) tarafından
O nasıl oluyor biraz detay verirmisin canım
(9,901 puan) tarafından
O da dolap uygulaması gibi ama komisyon kesilmiyor. Satış paran sana kaliyo
(1,002 puan) tarafından
Anladım canım diyelim 45 sattığı ürünü yine aynı orda 45 mi satsın bide kargo nasıl oluyor kuzum kusura bakma zamanını çalıyorum hakkını helal et
0 oy
(1,002 puan) tarafından
Kizlarrrrrrrrrrr 
0 oy
(1,002 puan) tarafından

........................

image

0 oy
(3,332 puan) tarafından
Dolap değilde gardorps uygullamasna koysun dolapta 250 TL uzeri olunca satıcı kargo ödüyor üstüne birde kesinti oluyor. Gardorpsta bu yok kargo bedava oluyor. Bir de letgoya da koysun elden ürün verir yakın yerlere 
0 oy
(55 puan) tarafından
Sıfır ürün var ama dolap komisyon filan kesiyor. 250 TL üzerine kargo bedava zorunluluğu var. Çok kar yok dolapta. Instagram'da satsın bnce

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 137 göst.
7 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 93 göst.
29 Ağustos 2024 Moda kategorisinde sweet rainbow (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 189 göst.
29 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pakize333 (2,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde BirAnne20 (45 puan) tarafından soruldu

404,808 soru

12,126,395 cevap

36,488 kullanıcı

...