0 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde (2,198 puan) tarafından
6 yıldır bu kadın yüzünden hep tartışma olur hatta şiddet bile var eşimle birlikte olur normalde gelmez etmez bu ama bilirim biriktirir pusuya yatar yılan eşimle biraz aramıza bozulsun veya başka bir sebep bulsun eve sanki düşman gelmiş gibi gelir içini döker döker gider üstüne de eşime der ki ben ölürse sebebi senin karın yaptığım bisey yok kizlar evine inmem muhatap olmam görsem hal hatır sorarim ama bu kadın böyle ben ne yapcam eşimde anaci o ne dese o diyenlerden onca küfür hakaret şiddet şuan ağlıyorum bi de dio oğlumu yedin bitirdin ya bende bir ananın evladıyım ben napcam bilmiyorum aile apartmanı ne iller iğrenç bir yermiş yansa kül olsa içim soğumaz 

4 Cevaplar

0 oy
(31 puan) tarafından
Maalesef öyleler vallaha ne yapacaksın bizim de aynı sorunlar Ne yapsan da boş ben de eşimi ikna etmeye çalışıyorum ama nafile olmuyor hiç ise bile yaramiyor
(2,198 puan) tarafından
Cnm artık hastalık sahibi oldum bak şuan ağlıyorum tansiyonum düşüyor bu kadın benim başıma bela oldu yemn ederim bir yere gitmem etmem binde bir inerim ne pişirsem veririm onlar verir alırım ama gel gör böyle sanki kumam oldu bilmiyorum ne istiyor bi de yapıyor yapıyor eşimin yanında mazlumu oynuyor artık nefes alamaz hale geldim ben
-Reklam-
0 oy
(3,398 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun inşallah cnm eşin anaciysa isin çok ama çok Zor 

(2,198 puan) tarafından
6 yıldır çekiyorum
(3,398 puan) tarafından
Rabbim ıslah etsin inşallah cnm
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Bu sekil davranan insanlarin allah korkusu yok net.yoksa bi insani aglatmaya evlilerim arasina girmeye cesaret edemezlerdi.rabbim buyuk kari koca arasina girmek kotuluk sokmak cok buyuk gunah ve bu dunyada olmasa oteli dunyada bunun bedelinj cekicekler.cok zor bisi canm seni anlaybiliyorm.cok dua et belliki esinde laftan anlamayan bi insan beddua etmeyi sevmem ama herkez yasattginj yasar.
0 oy
(1,923 puan) tarafından
Baya sinirleriniz harap olmuş...oğlundan soğumadinizmi böyle kadının...ben empati kuruyorum kaynanam yok ama olsa eşim anaci olsa sanırım nefret ederdim bana yaşattıklarindan...çocuğunuz varmı? Allah yar ve yardımcınız olsun  eşinizi kendi tarafiniza cekseniz yoksa hastalık bulursunuz ve benim annem siz gibi zamanında kaynana içinde annem 2 çocuklu 22 yaşında depresyon hastası olmuş kadın ben 20 aylıkken kardesim emiyormus düşünün...annem babannem felç oldu ona bile baktı yasattiklarina rağmen ...şimdi annem  bildiğin hasta uykularında bağırıyor ve anne ne çektin diyorum yazık kendinize etmeyin derim bukadar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 74 göst.
0 oy
2 cevap 136 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,867 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.
0 oy
7 cevap 149 göst.

403,370 soru

12,082,538 cevap