0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından
Kizlar ben doğum yapalı 1 ay 20 gun oldu ama çok zor hala alışamadım bitane kızım daha var oda 2 buçuk yaşında ikisine yetemiyorum çok zor napicagimi şaşırdım siz nasıl yapıyorsunuz büyük kızıma da ozuluyorum onunla doğru dürüst ilgilenemiyoum diye çok zor çok  siz nasıl yapıyorsunuz 

14 Cevaplar

+1 oy
(248 puan) tarafından
Büyük konusmak istemem ama bu kadar az yaş aralığında doğurmazdım sanırım. Çünkü mutlaka birisi ihmal edilir.  Yerinizde kim olsa zorlanır yani.

Zaman bir şekilde akıyor, büyüdükçe kolaylaşır diye teselli edin kendinizi. Ancak şimdiden diğer çocuğa bağırmaya, ilgini azaltmaya başlamışsın. Yaşça bayağı ufak, ailenden uzak ve kocandan ayrısın. Kötü bir planlama olmuş maalesef. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sma hastası mı kızınız 
(49 puan) tarafından
Ay yanlış yazmışım hayır ya
tarafından
Çok şükür canım
(6,821 puan) tarafından
bende bilac kere okudum da ama yazmak istemis heralde dedim
(49 puan) tarafından
Klavye yanlış yazdı cnm
0 oy
(6,821 puan) tarafından
oes oese olmus cik normal canim . ben 8 yas ve 2 bucuk yasa yetemiyorum. ki 8 yas olan benden daha hamarat anac anne gibi oturakli kiz masallah. ozeltle sadece 2 bucuk yastaki oglana yetemiyorum.
(49 puan) tarafından
Vala çok zor 22 yaşındayım daha yorgunluktan ölecem kimsede yok yardım etsin eşim işte uzakta
(6,821 puan) tarafından
anamm cik kucukmussun kiz 22 yasta benim aklim on karis havadaydi.:). sabret gecer bugunlerde insallh bir seneyi devirdimi ufagi iyi kotu gecer kalan zaman
(49 puan) tarafından
Vala çok zor sabrediyir.ama ister istemez yorgunluktan büyük kızımla da ilgilenemiyorum.elimden geleni yapıyorum yorgunluktan siter istemez bağırıyorum arada sonradan çok ozuluyorum kendi kendime ağlıyorum bidaha bagirmicsm diye ama gene aynı napicam ben ya
0 oy
(3,851 puan) tarafından
Vallah çok zor büyüğü 3 yaşında küçüğü haftaya 5 aylık olcak
0 oy
(2,957 puan) tarafından
Keşke ikinciyi yapmadan önce biraz daha bekleseydiniz. 2 buçuk zor bir yaş aralığı
(49 puan) tarafından
Korunuyorduk cnm nasıl oldu anlamadım ama öncesinden de istiyordum ama şimdi değil demeki kısmeti varmış oldu şükür gene de
0 oy
(931 puan) tarafından
Benimde 4 bucuk aylik oglum var ve suan gebeyim

Bi sekilde alismaya bas etmeye çalışıyorum Allah yardimcimiz olsun
tarafından
Ay cnm çok küçük ama . Oglunuza üzüldüm
(931 puan) tarafından
Ahaha uzulecek bisey yok cnm oglumun keyfi yerinde :)
Hapla korundugumuz halde oldu gebelik napalim Allah boyle nasip etti
tarafından
Kısmeti olunca oluyor cnm sağlıcakla doğur canm
(49 puan) tarafından
Amin cnm çok saol
0 oy
(252 puan) tarafından
3 ve 1 yaşında cocuklarim ama kucugunden çok büyüğü yoruyo 

Mesela kızım yeni yeni yürümeye başladı oğlum yanına gitse ağlamaya başlıyo hemen oturyo Bi kaç kez kucağına almaya çalıştı elinden oyuncağını aldı kızımda abisi yanına yaklaşsa hemen agliyo bagiriyo 

Şimdiki düşüncem çok şükür binlerce kez şükürler olsun iyiki kızım var ama biraz daha beklerdim 2.yi hemen düşünmezdim 
(49 puan) tarafından
Anladım cnm vala çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun önemli olan sağlıklı olsunlar da
(252 puan) tarafından
Aynen öyle sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil bu günler geçer Allahin iznliyle bu anlarını da özleriz
0 oy
(4,425 puan) tarafından
İlk zamanlar normal böyle hissetmen canım büyük kizinla beraber ilgilenin bebekle bence sevin ev işi filan takma kafaya çocuğa da zaten çorba olsun yeter herşeyden çok sevgiye ilgiye ihtiyacı var onlarin
(49 puan) tarafından
Çok saol cnm ev işi almış başını gidiyor zaten yapamiyoum herşeyi
0 oy
tarafından
Bak bakalım ne yapıyoruz canım sabahlara kadar uyumuyoruz işte böyle
(49 puan) tarafından
Vala öyle gerçekten eşimde uzakta çalışıyor iki çocukla kalmışım evde
0 oy
(706 puan) tarafından
Başlarda cidden aşırı zor yeni doğduğunda falan kıskançlığı oluyor ama şimdi iki oğlumda ağlaya ağlaya bağura çağıra geçiyor günleri elimden geldiği kadar sakin kalmaya çalışıyorum oyun oynayarak yada konuşarak halletmeye çalışıyorum anne olmak çok zor çok sadece çocukla kalmıyo eşinlede başa çıkmak zorundasın sana kötülük yapmaya çalışan insanlarlada başa çıkmak zorundasın kısacası insan olmak çok zor anne olmak daha daha zorr Allah yardımcımız olsun
(49 puan) tarafından
Amin cnm çok saol Allah hepimize yardımcı olsun inşallah evlilik gerçekten çok zor bu kadar tahmin etmemiştim erken evlendim bide
(706 puan) tarafından
Aynen canım bende 18 de evlendim
0 oy
(95 puan) tarafından
Benim çocuklarımın arasında 17 ay var ilk 6 ay biraz yıpratıcı oluyor ama inan sonrasında kolaylaşıyor ben hiç pişman değilim 
(49 puan) tarafından
Bende asla pişman olmadım ama çok yoruldum bende iki çocuk çok zor yaşımın kocuklugunden mi acaba bilmiyorum vala öyle yorgunum
0 oy
(4,335 puan) tarafından
Oğlum 2 yaşında kızım 4.5 aylik bugüne nasıl geldim ne sen sor ne de ben soyliyim 
(49 puan) tarafından
Ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum çok zor gerçekten Allah herkese yardım etsij
(4,335 puan) tarafından
En iyisi Bi çılgınlık yapıp peş peşe doğurmamak:)
(49 puan) tarafından
Aynen vala
0 oy
tarafından
Ben doğum yaptığımda kızım 4 yaşında olacak şuan ne yapacağım diye düşünüyorum korkuyorum .
(49 puan) tarafından
Vala zor oluyor gerçekten insan çocuğuyla fazla ilgilenemiyor ama geçecek inşallah çok zor ama şimdi
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Tam 11 ay araları var ilk 40 gün nasıl zorgeldi kanadı kırık kuş gibiydim oğluma haksızlık eddigimi dusundum yeni yürümeye çalışıyordu bakamiyordum çocuğa şimdi 16 aylık oldu inan yavasdan oturuyo kardesinide sevmeye aklı ermeye basladdi ilk zamanlar zor sadece 
(49 puan) tarafından
Ben korkuyorum ya bebeği içerde bırakıp çıkmaya olmaz ya
(2,199 puan) tarafından
10 dkda bir bakmalısın o zaman gozumarkada kalmiyorkolumda saaat var onunda disaricikip hava alması lazım sırtım hep ter oluyor ama haksızlık yapmak istemiyorum
(49 puan) tarafından
Anladım.cnm.vala annelik çok başka bjsey ya Allah hepimize yardım etsin
(2,199 puan) tarafından
Türküsü bile var ben anayım dayanamam:)
(49 puan) tarafından
Halhala

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 60 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (50 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 187 göst.