0 oy
60 göst.
Aile kategorisinde (622 puan) tarafından
Artık konuşmuyoruz.eylül 15 den beri krese gidiyor.dediklerimi anlıyor.misal fış fış kayıkçı diyorum öne arkaya sallanıyor,cee oyunu yapıyorum oynuyor, bugün önce oğlum geliyor dütt dedim arabaya bildirdim,ertesi gün oğlum geliyor düt deyince arabayı getirdi.ama akşam anne anne dedim sürekli...önceden diyen cocuj demiyor bi sorun mu var acaba cok üzgünüm yardım

2 Cevaplar

0 oy
(637 puan) tarafından
Ne kadar onunla konuşursanız birşeyler anlatırsanız o kadar çabuk açılır dili kreşler bu konuda hiçte ilgili değiller bence resimli kitaplar alıp ona hem okuyup hem görselleri gösterirseniz çok faydalı olacaktır dil gelişimi için.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuk psikiyatrisine götür canım geç kalmadan ben kaldım bari sen kalma
(622 puan) tarafından
Sizinki kac aylık..bnmki 12 aylıkken anne baba mama anne anne fln diyordu..yeni farkettim herseyi anlıyor demiyor
tarafından
Canım benimki normal konuşma döneminde aynı seninki gibi konuşmaya başladı fakat sonradan konuşmasında gerileme oldu söylediği şeyleri söylememeye başladı beni dinliyordu söylediklerimi yapıyordu ama asla konuşmuyordu belli basit cümleleri söylüyordu anne mama gibi tabii çevredekiler işte erkek çocuğu geç konuşur şöyle böyle dediler ben de onlarin lafına aldanarak götürmedim psikiyatriye sonradan götürdüğümde ise özel eğitime başlattı konuşması için gerçekten de işe yaradı şu an 4 yaşında girecek
(622 puan) tarafından
Doktor ne diyor niye konuşmamış
tarafından
Bazı bebeklerin daha Özel ilgi istediğini söyledi anne baba yetersiz kalabiliyormuş bazı durumlarda Bu tamamen çocukla ilgili bir şey aslında canım gidip çözger raporu aldım onunla yazdırdım okula çok şükür dili bayağı çözüldü sen de 2 yaşa kadar falan bekle ondan sonra hiç bekleme direkt götür konuşmuyorsa ne kadar erken açılırsa dili o kadar iyi
(622 puan) tarafından
Yarin bi krese soracağım gün içinde konuşuyor mu diye...bnmki herseyi anlıyor.fış fış kayıkçı diyorum sallanıyor mesela...sarkı calınca oynuyor.sznde böylesini 15 ayda
tarafından
Tabii ki canım normal hareketlerini falan yapıyordu yani zaten aksi takdirde otizm tanısı alıyor canım
(1,069 puan) tarafından
Ya benim kızımda kullandığı kelimeleri artık kullanmıyor sizinde mi böyle olmustu. Biraz anlatır mısınz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
0 oy
2 cevap 142 göst.
22 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eskibiruye (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
2 Şubat 2023 Aile kategorisinde NurAsel09 (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 478 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 1inci (0 puan) tarafından soruldu

406,133 soru

12,176,181 cevap

36,655 kullanıcı

...