0 oy
229 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (143 puan) tarafından
Ya 12 hafta oldu 2 haftada bir doktorum çağırıyor herşey yolunda ama ultrason kağıdı vermiyor bende anlamadım bi kere söyledim ekrandan çek falan diyo anlamadım gitti niye böyle oluyor 

16 Cevaplar

+1 oy
(4,304 puan) tarafından

Devlette renklide aldim siyah beyazda her gittiğim dede alıyorum veriyor 

-Reklam-
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Ekrandan mı çek .d.d
(143 puan) tarafından
Hep öyle diyor ama ekranı da bulanık bırakıyor elimde ultrason kağıdı yok insan ister istemez heves ediyo elinde olsun biriktirsin baksın istiyor
(1,619 puan) tarafından
Başka şansın varsa doktoru değiştir. Bende devlete gittim her seferinde verdiler.
(143 puan) tarafından
Denerim
0 oy
(4,375 puan) tarafından
Devlet vermiyor kağıt parası gitmesin diye heralde cimriler 
(143 puan) tarafından
Daha önceki hamileliğimde düşük oldu da olmadan önce gittim vermişlerdi o da devletti
(4,375 puan) tarafından
Bilmiyorum genelde verilmiyor diye biliyorum ben canım aynı hastane mi
(143 puan) tarafından
Yok bu defa farklı hastane
(7,465 puan) tarafından
Ne alaka. Ben her gittiğimde aldım:D
0 oy
tarafından
Valla bilmiyorum canım özel veriyo devlette veriyo bana ya sadece ozeldeki drum her gidişte renkli de veriyo devletteki siyah veriyo
(143 puan) tarafından
Bende anlamadım  belki başına gelen vardır diye bi sorayım dedim
tarafından
Acaba senin gittiğin doktorun O kağıt yeri falan mı bozuk canım O da olabilir yani
(143 puan) tarafından
Öyle bişi demedi öyle olsa doktoru değiştirirdim küçükken hadi dedim vermesin kalp atışını duyayım sonra verir falan ama yok resim vermiyomusunuz dedim ekrandan çekebilirsin dedi
tarafından
Değiştir gitsin o zaman canım sanki şart mı aynı doktora gitmek
(143 puan) tarafından
Öyle yapayım birdahakine
0 oy
(3,284 puan) tarafından
Vermiyorlar ki zaten devlette canim
(143 puan) tarafından
Ama yukarda veriyolar dediler
(3,284 puan) tarafından
Valla ben iki kızımda da almadım
Özele gittiğimde aldım
Devlette kac kere istedim hiç bi doktor vermedi verilmiyor dediler
Hatta birisi video resim çektirdi telefonla
0 oy
(700 puan) tarafından
Bana devlette acilde verdiler iki defa randevulu gidince vermiyolar çok enteresan nolurki verseler sanki 
(143 puan) tarafından
Vermesi gerekmiyor mu ya vermesi lazım dha öncede gittim vermişlerdi hiç böyle bişi beklemiyordum şaşırdım
(700 puan) tarafından
Vermesi lazım zaten pek ilgilenmiyolarda ben bebeğin kilosunu falan merak ediyorum mecburen gidiyorum özel en iyisi her istediğini soruyosun devlette ikinci soruyu sorsan doktor tersliyor bide şöyle düşünüyorum özele gidip para vereceğime onun yerine bebeğime extra bişey alırım değil mi
(143 puan) tarafından
Evet öyle de düşünülüyor bilmiyorum napacan doktorum iyi ama kağıt problemi sıkıntı oldu
0 oy
(699 puan) tarafından
Banada vermiyolar bebek hakında bilgilendirme bile yapmıyolar ki kağıt versinler işini düzgün yapamayan insanları torpille o noktaya getirenlerin Allah cezasını versin cidden iki gün önce gittim hastaneye ne doktor işini düzgün yapıp bana cinsiyetini bile söyliyemiyo ne de asistanları iğne kullanıyorum ben kan sulandırıcı rapor çıkarmak ve muayne olmak için gittim ve raporumda sorun varmış üç gündür iki bebekle hastaneye gidip geliyorum bugün yine gidicem ve alamassam bebeğim ölebilir 
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Benim devlette bı doktorum vardı hem ultrason kağıdı verirdi hemde eşimi de içeri alırdı görsün diye. Sonra tayin olup gidince bende başka doktora randevu aldım. Ne kağıt verdi ne eşimi içeri aldı ne de bebek hakkında bilgi verdi. Hiç memnun kalmamıştım. İyi doktora denk gelmek şans meselesi bence.
0 oy
(926 puan) tarafından
32 haftaya kadar devlete gittim hemde surekli farkli yerlere hepsi verdi sasirdim valla
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Bankada vermislerdi hep siyah ama doktor söylüyor zaten devlet hastanemizde renkli yok siyah var diye aha ağzı burnu vs.diye de söylüyordu eski günlerim geldi aklıma ilk analık zamanlarım ve hiç bitmeyen garibanliklarim 
(143 puan) tarafından
Siyah renkli farketmez vermedi hiçç
(1,783 puan) tarafından
Versene dedinmi ben bikere demisdim:)
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Aslında veriyorlar bilerek öyle yapıyorlar bir tane tek veriyorlar hatta
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Valla burda veriyorlar devlette ben miyomdan gitmiştim o zaman bile vermisti kızım da da devlete gittim dolu ultrason kağıdı var vermislerdi
0 oy
(5,965 puan) tarafından
Evet bnada vermediler hiç 
0 oy
(7,465 puan) tarafından

hastaneden hastaneye fark ediyo demekki 

Ben devlette her muayene olduğumda verdiler 

0 oy
(6,240 puan) tarafından
Ekrandan çek ilk defa duydum benimde arada veriyorlardi
0 oy
(428 puan) tarafından
Banada vermiyor lardi istersen veriyormuş ben acwmiydum o zaman hiç aklıma gelmemişti Galiba üniversite hastanesi vermiti
(143 puan) tarafından
Ben istedim

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 43 göst.
0 oy
13 cevap 291 göst.
+2 oy
3 cevap 61 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ebru2225 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 215 göst.
10 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,843 puan) tarafından soruldu

408,432 soru

12,271,530 cevap

37,604 kullanıcı

Kategoriler

...