+1 oy
255 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,478 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun bol bereketli huzur bereket dolu olsun inşallah ♥️ 

Bebekler uyandimi 

Adamı yol ettim oğlanı doyurdum evimin işlerini yaptim makinaya çamaşır attım akşamın yemeklerini aygaza koydum şimdi sıra kendim de bi keyif kahvesi hak ettim tabi benim velet icerde durursa 

image

16 Cevaplar

0 oy
(839 puan) tarafından
Günaydın canım maşAllah sana :) 
(4,478 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ♥️
-Reklam-
0 oy
(2,402 puan) tarafından
Gözümü yeni açtım hatta hala yarı uyuyorum kaç ta kalktın sen de bu kadarisi yaptin :) maşallah sana 
(4,478 puan) tarafından
5 te aygazin başında oğluma corba ısıtıyordum cnm gerisini sen düşün ☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
(208 puan) tarafından
Maşallah çalışkansın valla. 
(4,478 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
(208 puan) tarafından
Size bir mesaj attım da bakabilir misiniz
0 oy
(771 puan) tarafından
Herkexin bebeği uyansa diye beklerken ben bebeğim uyusada azıcık uyusam diye bekliyorum 
(4,478 puan) tarafından
Benim oğlum da 4 buçukta uyandı cnm fark yok
0 oy
(6,697 puan) tarafından

Afiyet olsun kız bu saatte hamile halinle bitirmissin ben sadece yatakları topladım daha:D

(4,478 puan) tarafından
Yardıma gelinir ☺️
(6,697 puan) tarafından
Amanın çok sağol cnm sen hamilesin günaha giremem:D:D
(4,478 puan) tarafından
İş bitimi bi kahve yaparsın odesiriz
(6,697 puan) tarafından
Keşke yakın olsanda iş yapmada bı kahve icseydik vllh
0 oy
tarafından
Sana da günaydın canım maşallah maşallah nazarımız değecek Allah korusun ❤️ uyandı bebiş 
(4,478 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️
0 oy
tarafından
Ellerine sağlık Aygaz ne oluyor robot gibi bı şey mi bı de çok çok erken değil mi bu saatte aksama yapilan yemek bayat gibi olmuyor mu 
(4,478 puan) tarafından
Gerçekten aygaz ne diyemi soruyorsun ☺️ hastane işlerim olduğunda veya çarşıda işlerim varsa erkenden kalkıp yemeklerimi yaparım gelince hazır olur birde olurda aniden biri gelir yemeğim olsun isterim evimde
tarafından
Kız Aygaz Ocak ya
tarafından
Yemin ederim ocağa Aygaz denildiğini ilk sizden duydum Aygaz bir tüp markası değil mi tabi ki ocakla iliskilendirmek mantıksız değil de bu biraz şey gibi olmuş sanirim çamaşır deterjanina tursil diyor çoğu kişi onun gibi marka ismi yapisip kalmis kızmayın ama bana komik geldi :D yemekleri erken yapmak kurtarıcı oluyor ben de böyle 11-12 gibi yapıyorum genelde ama 7-8 gibi yapsam acaba bir gün önceden kalmış gibi olur mu diye düşünüyorum hep hoş sizin gelen gideniniz oluyormuş o yönden kolaylık olur.
0 oy
(674 puan) tarafından
Günaydın afiyet olsun. Eşimi işe yolculadım şimdi de küçük oğlum uyandı uykusunu alamamış diye dizlerim de yine uyudu. Dizlerim uyuştu hissetmiyorum ☺️
(4,478 puan) tarafından
Ah kiyamam ona ya yerine yatirsan uyanır mı
(674 puan) tarafından
Uyanır hatta büyük oğlumu da üstüne uyandırır
(4,478 puan) tarafından
O zaman hiç kibirdama
(674 puan) tarafından
Hala durduğum yerdeyim :))
0 oy
(3,547 puan) tarafından
Günaydın çok erkencisin bide hamaratsın bende kahvaltı hazırlıyorum eşim bahçe'ye gitti fidan sulamaya kızım okul tatil elleme anne biraz daha uyumak istiyorum dedi bizde oğlumla kalktık 
0 oy
(13,334 puan) tarafından
Kahvaltı yaptık biz de bulaşık makinesini boşaltıp boş çalıştırdım bir tur çamaşır attım. Az çay içer devam ederim güne Büşracım,sana da kolay gelsin inşallah sağlıkla tamamlayalım kalan zamanlarımızı
(4,478 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun afiyet olsun cnm bereketli olsun inşallah
0 oy
tarafından
Bismillahirrahmanirrahim yemek işini aslında erkenden koymak lazım ocağa ben ise yalelellim akşam oluyor daha ne yemek yapcam diye düşünüyorum çok gevseğim bu konuda.

Biz de oğlumla kahvaltı ettik eşim sabah vardiyasında şimdi kekik çayı içtim farenjit olmuşum yine. Şöyle güzel bir duş alasım var. Bugün enerjim yüzde 60 kendimi hafiften iyi hissediyorum elhamdülillâh ☺️ dün full temizlik yapmıştım bugünde güzel bir sonbahar filmi izlemek istiyorum ☺️ oğlum boyama yapıyor hunharca almış iki eline kalemi canavar gibi bastırıyor anam anam
0 oy
(1,120 puan) tarafından

Ohh masallah erkencisiniz bugün benim adamm 2 satt oldu gideli bende uyandım kızı doyuruyorum üstünü başını giydirdim kahvaltı yapıp bugün ev işi çamaşır beni bekler sanda afyet olsun :)

0 oy
(590 puan) tarafından

image

gunaydın hayırlı sabahlar kahvaltı yaptım cay ıcıyorum sonra islere gırıscem sonrada pazara gitmem lazım ☺️
0 oy
(11,208 puan) tarafından

Akşama misafir var galiba ev toparlıyorum süpürüp sileceğim çünkü gelen kişi her tarafa bakıyorum temiz olmasa laf ediyor ;)

Kahvaltı yapacağım bende 

0 oy
(3,429 puan) tarafından
Cocugu emzirip uyuttum tekrardan yatarım inşallah afiyet olsun sana ❤️❤️
0 oy
(224 puan) tarafından
Büşra kahveni nasıl yapıyorsun, üçü bir arada mı yoksa, sütlü filtre kahve mi , yoksa sütlü granül kahve mi, süt tozu mu gerçek süt mü
(4,478 puan) tarafından
Sabah içtiğim normal Nescafe 3 u Bir arada sert olani sonrasında içtiklerim sütlü köpüklü
(224 puan) tarafından
Sütlü köpüklü olanlarda mı nescafe 3 ü birarada
(4,478 puan) tarafından
Evet cnm ben üzerine azda normal süt ekliyorum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 816 göst.
0 oy
12 cevap 449 göst.
30 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap 58 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde &S!DeLyA-Huzurum& (5,542 puan) tarafından soruldu
+4 oy
6 cevap 85 göst.

410,438 soru

12,344,958 cevap

39,982 kullanıcı

Kategoriler

...