+1 oy
121 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (150 puan) tarafından
Kizlar merhabalar günaydın hepinize adetimden 5 gün önce test yaptım silik çizgi çıktı yani hamilelik belirtilerimde var göğüslerim çok hassas dolgunluk var adetten 5 gün önce pembe 1 damla bı lekelenme gördüm sabrettim adet gecikirse test yapayım tekrar diye şuan 2 gün gecikti negatif çıkıyor bel ağrısı kasik ağrısı adet olacakmsm gibi bu belirtiler 10 gündür falan var bende adette gecikince göğüslerim daha bı çok sızlıyor askeri üst bolgesindeyiz belirli zamnlarda merkeze inip hastaneye gidebiliyoruz kan testide veremiyorum bu belirsizlik içimi yedi bitirdi valla sizce gebelik varmıdır başına böyle olay gelen varmi

3 Cevaplar

0 oy
(3,848 puan) tarafından
Olabilir canım bir normal test denemen gerekir 
(150 puan) tarafından
Erken gebelik var elimde ama normal mi almam lazım testi
(3,848 puan) tarafından
Gecikmen varsa canım erken gebelikte çıkar
(150 puan) tarafından
Evet gecikmem var iki tane test yaptım biri silik cikti biri negatif ondn allak bullak oldu kafam
(3,848 puan) tarafından
Kan versen anlarsinda uzak demişsin sen bir tane daha yap
(150 puan) tarafından
2 gün daha bekleyip öyle yapicam canım
-Reklam-
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Olabilir canım erken gebelik testi al o net sonuç veriyor 
(150 puan) tarafından
Elimdekiler zaten erken gebelik testi canım biri silik cikti diğeri negatif cikti
(4,669 puan) tarafından
Yani belirtilerin var gibi ama en kesin kan ve idrar da belli olur
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Bende bu şekilde şeyler yaşadım çok kez yine adet oldum 5 gün geciktigimi bilirim bazen olmasın olmasın diye vücudumuzu yönetmeye çalışıyoruz o yüzden gecikiyor inşallah gönlüne göre olsun çok kez yaşamis biri olarak söyledim yanlış anlama çünkü hamile olduğum ay hiç bir belirtim yoktu 
(150 puan) tarafından
Ya imkansızlıklarda insanı belirsizlige düşürüyor 10 günde bir çarşıya cikabliyoruz kan versem aklımda hiç soru işareti kalmazda işte napcan  hayırlısı neyse o olsun ilk hamilelgimde ne belirtileri yaşadığımı unuttum valla 2 aydrda bı kardeşi olsun istiyoruz nasip baklm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 214 göst.
0 oy
3 cevap 223 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Eda00 (737 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 144 göst.

411,616 soru

12,391,500 cevap

43,831 kullanıcı

Kategoriler