0 oy
190 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,465 puan) tarafından
Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum geçen hafta pembe akıntı falan oldu ağrı zaten berbat dün gittim toz verdi antibiyotik verdi tozu içtim ama fayda etmedi .doktorum bu hafta icaptaymis bugün de ameliyat günü poliklinik yok devlette normalde gel acile kötü olursan geçmezse bakalım dedi gitsem acile desem doktoru çağırırlar mi ? 

Yada yatış yapar mı ? Evde geçecek gibi değil çünkü kıvranıyorum bu saat oldu kalkıp bi şey yemedim 

9 Cevaplar

0 oy
(5,111 puan) tarafından
Bence bir acile git yatis yaparlar mi bilmem ama belki antibiyotik serum vururlar rahatlarsin beni yatirdilar ama benim kanda da enfeksiyon cikti bobregim genislemeye baslamis enfeksiyondan 38 kusur derece atesim vardi birde gebeydim ben ozel hastane yatisimi yapti direk 
(2,465 puan) tarafından
Ateş yok ama mide bulantısı pembe akıntı ağrıyı saymiyorum bile çok berbatm şimdi gitsem başka doktora git dicek akşamı bekliyim ama doktor ben icaptayim gel dedi bakarım gece falan dedi
(5,111 puan) tarafından
Suan poliklinikte  sira yoktur zaten sevk etmezler seni bence acile git serum vururlar
(2,465 puan) tarafından
Benim doktor ameliyat günü başka boşta işe yaramaz doktor var hastası olmuyor şu an gitsem sıra bulunacak kadar boslar acile gitsem ona gonderir gerek yok 5 i geçsin kendi doktorum orda olur cumaya kadar ordayım icaptayim dedi
(5,111 puan) tarafından
Dayanabilcen mi ama 5 e kadar bak ne yap biliyor musun sicak bir dusa gir biraz rahatlarsın keske antibiyotik hap verseymis ben balayinda sistit olmustum ordaki hastanenin verdigi hap iyi gelmisti bana
(2,465 puan) tarafından
Verdi canım majezik verdi gece yatmadan iç rahat uyu dedi toz verdi onu da içtim ama yok uyku uyutmadı bide antibiyotik içtim sabah da içtim ama sızlıyor hala cayır cayır yanıyor midem de bulanıyor dayancam başka doktora gitmek istemiyorum çünkü ameliyatı da o yaptı benim
-Reklam-
0 oy
(8,274 puan) tarafından
Bende şüpheleniyorum idrar yolundan. ama en son gittim 3 ay önce yoktu enfeksiyon geçmişti .tekrarladımı bilmiyorum ara sıra karnım ağrıyo bazende midem bulanıyor. Başka belirti yok
(2,465 puan) tarafından
Benim varmış idrarda yanma sık çıkma bide geçen pembe akıntı oldu toz içtim akşam yok gecmiyor bugün çok fenayım
(8,274 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun git canım ozaman.
(2,465 puan) tarafından
5 olsun diye bekliycem gidersem başka doktora git dicekler
(1,411 puan) tarafından
Sizde de mi oluyor idrar yolu enfeksiyon ü olunca bulantı
(8,274 puan) tarafından
Bazen kasık ağrısı oluyo bende karın ağrısı ama sürekli olan bişey değil ara ara geliyor bazende anlık mide bulantısı sonra geçiyor bende şüpheleniyorum tekrar bir vericem test
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Canım sen git acile damardan antibiyotik serum yaparlar parol takarlar o kadar kotuysen çok berbat birşey ya 
(2,465 puan) tarafından
Çok pahalı canım ya maalesef doktor devlette ama çok iyi çok ilgili 5 ten sonra gideyim icaptayim acilden bulursun beni dedi gece bile gelsen
(1,528 puan) tarafından
Senin için artı bu acilde ise gece gitsen çok iyi
(2,465 puan) tarafından
Bulurum dimi oda öyle dedi kendini kötü hissedersen gel gece kaç olursa dedi. Bekleme poliklinik saatini dedi. 5 ten sonra gitcem başka doktora göndermesin beni
(1,528 puan) tarafından
Dersin o doktorun hastasıyım acile gel ben bakarım diye de onlar doktora söyler büyük ihtimalle gelir
(2,465 puan) tarafından
Doğum katında olur zaten o büyük ihtimal
0 oy
(2,465 puan) tarafından
Kızlar bilgisi olan yok mu 
0 oy
(454 puan) tarafından
Doktora bağlı 2 hafta önce hastalandım idrar yolu enfeksiyon kansızlık falan vardı 2 gün yatırdı.durumdan bahsedersen yatış yapar bence 
(2,465 puan) tarafından
İlaç verdi dün gittim majezik toz ilaç bide antibiyotik verdi geçmezse gel dedi icaptayim dedi
0 oy
(3,842 puan) tarafından
Tabiki gitmelisin böbreklerin mahveder.Yatis bilmiyorum ama muhakak Dr gitmelisin
(2,465 puan) tarafından
Gittim dün toz ,antibiyotik bide majezik ağrı kesici verdi ama fayda etmiyor
0 oy
(5 puan) tarafından
Evet , daha 1 ay once atlatmis biri olarak , once kan ve idrar verdim enfeksiyon çıktı enfeksiyon cikmasi degil enfeksiyon oranı onemli eger ilac ve anlik takilan serum fayda etmeyecek sekilde derecesi yuksekse yatis veriyorlar ,benimki yatis olacak kadar yuksek degildi , ilacla atlattim , ama ihmal etme kesinlikle enfeksiyon oranin daha da yukselir
(2,465 puan) tarafından
Ne kadar yüksek bilmiyorum da ilaç başlattı dün ama fayda etmedi hiç kötüyüm midem bulanıyor fena
0 oy
(487 puan) tarafından
Kaç haftalık 
(2,465 puan) tarafından
Hamile değilim
(487 puan) tarafından
Kusura bakmayın ben dikkat etmedim
(2,465 puan) tarafından
Olsun önemli değil
0 oy
(1,411 puan) tarafından
Nasıl oldu enfeksiyon unuz şikayetleriniz geçti mi
(2,465 puan) tarafından
Geçti canım hamdolsun doktor Perşembe ilaç verdi başka bı ilaç kültür testi aldı geçti

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 53 göst.
0 oy
7 cevap 103 göst.
0 oy
6 cevap 156 göst.
13 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecrin-Busra (2,465 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 100 göst.

404,555 soru

12,119,100 cevap

36,468 kullanıcı

...