0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (425 puan) tarafından
Hangi marka güzel sütü güzel ısıtıyormu arçelik 4 çeşiti de çok övüyolar grundig falan 11 çeşiti de philips 20 çeşit ide başka marka kullanan yada şu güzel diyen varmı

3 Cevaplar

0 oy
(4,185 puan) tarafından

image

Bende arçelik dört çeşitli var. Süt haznesi olanlar herkes için iyi ısıtmıyor çok sıcak sevenler beğenmez. Onun dışında sıkıntısı yok ama ben hazneli değil buhar çubuklu alırdım araştırsaydım. 

(425 puan) tarafından
Anladım canım peki bu hangi markalarda var nespressoyu fln inceledin mi
(4,185 puan) tarafından
Canım mesela arçelikle aynı dört çeşitlinin grundig markası var o uygun son zamanlarda çok bakmadım ama mağazalarda görüyorum var çoğu markada. Nespresso kapsülse eğer kapsül kahveler biraz daha pahalı oluyor yoksa güzel makine
(425 puan) tarafından
Evet kapsül canım 12 bin tl param var robot mu alsam kahve makinası mı bilemedim nespresso 11 bin tl ye düşmüş robot alsam indir çıkar yapcam evim dubleks o yüzden kahve makinasına yöneldim araştırma içerisindeyim ama 20 bin liralık philips ile 11 bin liralık nespresso aynı şeyleri yapıyor soguk kahvesine kadar yapıyor biri çekirdek biri kapsül o yüzden bilemedim eşim istedigini alalım bende katayım diyor
(4,185 puan) tarafından
Bence philips gereksiz ve bakımı daha düzenli yapılmalı tabi benim fikrim. Zaten bütün kahveler espressodan yapılıyor sadece süt ve su oranları değişiyor internette kahve tablosu var ben ordan deniyorum. Next Of Mixology Bu markadan da aromalar alabilirsin aklında kalsın hayırlı olsun şimdiden ☺️
(425 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ama boykot sanırım alamıcam onu araştırıyorum biri boykot bir sayfa isviçre diyor bende şaşırdım ama
-Reklam-
0 oy
(4,465 puan) tarafından
Bende Philips 20 çeşit yapandan çok istiyorum ama fiyatına değer mi bilemedim burda bekleyeyim
(425 puan) tarafından
Ben vermem o peayı 10 bine nespressonun var ondan alırım daha iyi canım
(4,465 puan) tarafından
Nepressonun özelliği ne canım
(425 puan) tarafından
O kapsül kahve soguk sıcak hepsini yapıyor canım
0 oy
(4,420 puan) tarafından

Bende bu var canım ben daha çok sade filtre ya da espresso içiyorum bu benim için çok iyi tam otomatik.

Süt kopurtme özelliği de var sütlü kahve çeşitleri de yapabilirsin ama sütünü filan sadece kendin ayarliyosun abimde o çeşitleri olan makine de var ama bir farkı yok sadece onda soğuk mod da var soğuk kahve için dediğim gibi benim damak zevkim için bu makine mükemmel. Ayrıca hem çekirdek kahve hem filtre kahve kullanabiliyorsun. Tavsiye ederim ben memnunum.

image

Ayrıca ben geçen sene almıştım 7 bin liraydi zam gelmiş malesef herşeye olduğu gibi bu da zamlı.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 44 göst.
17 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Cicekzade (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 211 göst.
0 oy
2 cevap 63 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 389 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,305 puan) tarafından soruldu

412,516 soru

12,419,616 cevap

45,160 kullanıcı

Kategoriler