0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (6,010 puan) tarafından
İki gündür kasigimin altı yani vajina usti ayy nasıl baskı var sanki bebek rahime doğru geliyor gbi ağırlık oliyor.rahime.dogri bı tuhaf eşime doktora gideyim dedim dedi pazartesi yda sali git dye sancimi beklemek istyorum ebeler hep dyor sancın olursa yada suyun kanaman olursa gel dye belim sırtım agryor adet gbi aralıklı sancı oluyor geçiyor gelmeye niyeti yok galiba ama baya baskı var sanki çıkacak gbi 39 hfta

4 Cevaplar

0 oy
(5,673 puan) tarafından
Baskı önemli değil canım sancı aralığın ve şideti önemli
(6,010 puan) tarafından
:(:( sancida yok ne oluyor ne gurlesyor nede bişey aralıklı adet gbu arada oda
(5,673 puan) tarafından
Bebek kendini hazırlıyor işte yavaş yavaş sen biraz sakin ol çok kafana taktığın için aslında belki psikolojik olarak ta etkileniyorsun
(6,010 puan) tarafından
Ya evet korkuyorum sanki sancım.gelmez neblm sezeryan yada suni verirler dye korkiyorum
(5,673 puan) tarafından
İşte önce kafanda rahat olman gerekiyor bak bende dünden beri kendi kendime sıtrese girdim bakayım sol tarafım sertleşip ağrımaya başladı
-Reklam-
0 oy
(806 puan) tarafından

Ben 2 doğum yaptım ama hiç birinde suyum gelmedi..hastanede patlattılar açılmam vardı çok şükür. Sancılarını siklasmasini bekle bence. Bol yürüyüş squat yap ördek yürüyüşü. Merdiven inip çıkabilirsin. Zaten doğumun gelmiş. Benim de bebis arada sertlesiyor ama daha 2 ayım var :angel:

(6,010 puan) tarafından
Benimde büyük kızımda açılma vardı iki üç santim suni vermişlerdi çok zor suni sancı oyuzden kendi sancimi beklemek istyroim evde yuryis ypyorim bol bol hareket edyorim egzersiz squat falan bacakalrim arası agrimaya başladı valahi sancım siklaşmiyor bir türlü
(806 puan) tarafından
Sabir gerekiyor biraz sakin ol. Hurma varsa ye bide duş al. Ben de bunları yapacağım nasip olursa.
(6,010 puan) tarafından
Valaha hurma alacaktım bir pakete 7 8 tane bile yok 100 TL dedim bune bukadar pahalı alamadım sıcak duş falan aliyorim hava soğuk olduğu için evde yuryorum falan squat falan bir türlü gelmedi
(806 puan) tarafından
Hayırlısı sağ salim kucağına alırsın inşallah
(6,010 puan) tarafından
İnşallah sende Allah razı olsun cnm
0 oy
(170 puan) tarafından
Adet gibi aralıklı ağrı varsa takip et düzenli gelmesi lazım doğumun yavaş yavaş başlıyor olabilir benimde akşam üzeri normal adet sancısı gibiydi önemsemedim duzensizdi geceye doğru baktım sık sık geliyor dakika tuttum düzenli olduğunu fark ettim ertesi günü doğum oldu zaten. Bir avazda kurtulursunuz inşallah sağlıcakla kucağınıza alin
(6,010 puan) tarafından
Allah razı olsun mesela bir oluyor full bir gün az birkaç saat suryor bazen belim tek agryor yoruldum yemin ederim ki ya
(170 puan) tarafından
Düzensiz yalancı sancılar onlar siz yine de takip edin vaktiniz kalmamış zaten her an doğum olabilir
(6,010 puan) tarafından
Evet yaa son adet tarihime göre 39+2 işte ultarsona göre 38 i geciyor
0 oy
(1,888 puan) tarafından

Allah aşkına doğurunca yaz buraya sende rahatla bende bizde :D

Sen bir doğurcan biz 9 hatta 99999:D kız bi dur daha vakti var demek. Tekrar tekrar git istersen 

(6,010 puan) tarafından
Ayy he yaa :(:(  kız napim psikolojim bozuldu panorayaak oldum:):);)
(1,888 puan) tarafından
Kız olma olma bekle biraz . Zamanı var. Evet zor son zamanlar geçmek bilmez

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 191 göst.
11 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 289 göst.
22 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 102 göst.
0 oy