0 oy
442 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Kaynanamnla ayni evde yaşıyoruz bugün ben mutfağı toplarken oğlum durmuyordu sonra kaynanamin yanına gitti baktım çocuğa ****** diye bağırdı ben de gayet sakin bir şekilde neden kayvan diyorsun ki dedim sonra benim üstüme geldi sanane benim torunum istediğimi söylerim hayırdır sen kimsin falan. Dedi ben de sakin ol ne bana bagiriyorsun ne dedim sana sanki dedim yok bir iş yapıyorsun diye kendini öldürme vs dedi sonra benimle konuşma falan lafları yaptı. Olayı sanki ben iş yapiyorimda surat asıyorum ona getirdi çünkü kayinpederim ona kızarsa iş için kavga ediyor dicek. Kayinpedrim de son derece iyi anlayışlı biri ama onu bile doldurur bana karşı ne yapicam ben bıktım artık kaynanan derdinden nasıl yapicam ne yapicam bilmiyorum surekli suratını çekmekten yoruldum 

18 Cevaplar

+9 oy
(921 puan) tarafından
Yerinizde olucam akşam sofraya oturmam oğlumu da alır annem rahatsız olmasın oğluma ****** diyordu bugün hayvanlarla aynı sofrada yemek yemek istemez der çekilirim o düşünsün o saatten sonra oğluyla kocasına nasıl hesap vereceğini insan torununa ****** der mi o çocuk hayvansa oğlu da kendi de hayvan 
(959 puan) tarafından
Bu da çok güzel bir yorum
-Reklam-
+6 oy
(4,250 puan) tarafından
Hep diyorum demeye devam edicem Bi el oğlu yüzünden o kadar eziyeti çekmeye değmez evde kalmak bundan iyi 
+3 oy
(7,744 puan) tarafından
Buna muhtaç bırakan kocan utansın. Evlisin ayrı evin düzenin olmalı.
+3 oy
(959 puan) tarafından
Oğluna h*yvan diyen sana bağırıp çağıran birini öyle alttan alıp ince davranmaya devam edersen elinde sopayla ikinizide döver 

Sen benim çocuğuma bağırırsan bende bir iş yapmıyorum hadi bakalım de her iş ona kalsin.ben istediğimi söyledim torunum dersen orda duracaksın annesi var bu cocugun kendine gel diye söylersen daha farklı olur herşey 
+2 oy
(2,403 puan) tarafından
Yapacağın tek şey kocana söyliceksin ayrı eve çıkacaksın biz yapamıyoruz annenle anlaşamıyoruz evlliğimiz için sıkıntı olucak yoksa diceksin eşin de seni seviyorsa ve anlayışlı biri ise dediğini yapar zaten. Başka türlü yapacağın hiç bişey yok
+1 oy
(2,610 puan) tarafından
Valla biri kıızma ****** diyecek bende sakince tepki mi vericem imkansız. Bir kıyameti ben koparırım, sonrada kocama söylerim ve çıkan kıyameti zevkle izlerim
+1 oy
(6,289 puan) tarafından
Bunun tek çözümü kendi ailenle yasayabilecek bir eve çıkmak hiçbir elalemin kızı başkasının kölesi gibi yaşamak zorunda değil 
+1 oy
(42 puan) tarafından
Ah canım aynı  benim gibi hergün yüzünü görmek bile artık canıma sıkıntı veriyor anlayışsız insanlardan nefret ediyorum kaynanam dan da nefret ediyorum allah affetsin gerçekten hiç sevmiyorum allaha havale ediyorum
+1 oy
(1,784 puan) tarafından
Madem ****** çocuğum demekki burası bir ahır ben ahırda yaşamak istemiyorum derim sofrada o laf  nereden cikdi derlerse lafı gediğine koyarım bak bakalım kim kimi kopariyo:)
+1 oy
(926 puan) tarafından
Senin kocan adam değil 
+1 oy
(3,203 puan) tarafından
Büyük  konuşmak istemem ama aşkımdan bile ölsem kaynana yanında oturmam ne kadar iyi bile olsa ev üstüne ev olmaz özel hayat olmaz hep sığıntı şeklinde hayat oluyor hizmetçi gibi görüyorlar ev kal kız kurusu desinler daha iyi kayınvalidenin bu tutumunu eşine söyleyeceksin gereken neyse eşin yapacak sana eziyet  edip oğluna hakaret edemez olmadı ayrı eve çıkın sende tavrını koy ezdirmeyin bu kadar kendinizi 
+1 oy
(252 puan) tarafından
Bizde beraber oturyoruz 4 senedir ama kaynanam oğlum slk dese yoldan çocuklardan duyuyo hemen kizar öyle deme ayıp diye kayinpederim çok simartir babannene vur saçını çek falan diye ama kaynanam hiç simartmaz 

2 çocuğum var 1 ve 3 yaşında ben yemek yaparsam çocuklara bakar uyutur yemekte kızım durmazsa sen ye ben sonra yerim der yani biz anlaşıyoruz yazın köyde kışın bizimle kaliyolar evde büyük olması iyi oluyo seviyorum ikisinide sadece anne baba diyemiyorum hala alışamadım çok zor geliyo akşam pazara gittikesela eşimle çocukları bırakıp guvenmesem bağırıp çağıracağini bilsem bırakır mıyım 
+1 oy
(819 puan) tarafından
Neden kaynana ile yasiyorsunuz ki ayri eve ciksaniz belki paraniz az ama huzurunuz cok olur 
+1 oy
(1,386 puan) tarafından
Yani öncelikle sakinliğine aşırı şaşırdığımi belirtmek istiyorum şahsen kaynanam veya herhangi biri benim kızıma h*yvan dese sanırım o an nefesi kesilirdi yani asla ama asla bunu kabullenmem hele ki tutucak benim torunum sen kimsin dicek camdan sallandırırım kim olduğumu anlar bacım sen böyle sakin kaldıkça daha çook çekersin bir yükselmene bakar herşey bir sinir krizi bir patlama o kaynanayı suspus etmeye yeter yani evladın o senin kim olursa olsun nasıl sakin kalabiliyorsun senin o kadını saçından tutup duvardan kıvılcım çıkartman lazım 
0 oy
(568 puan) tarafından
İlk ne zaman sustun da tepene çıktı bu kadar... Hala diyorsun ki -sakin ol ne dedim ben sana - ????? 

Neden bu kadar sakinsin. Neden sesini çıkartmıyorsun, evladına zarar vermesine nasıl izin verebiliyorsun.. Şiddet yalnızca bedenen olmaz. O çocuk ne görürse onu işleyecek.. İstiyormusun ki bi yere gittiğinde ağzında küfür elinde sopayla hayvannn gibi davransın???? 

Anlamıyorum, anlamıcam da bu sessizliğinizi. Ya kardeşim ölüm var, neyden korkuyorsun.. Ölmekten mi. Kim sana baskı yapabilir, neden izin verirsin. İşti izin verirsen, boyun eğersen, susarsan, alttan alırsan, eşimin anasıdır babasıdır falancasıdır diyip iyi niyet gösterirsen olacağı bu.. Kendini öldürtme diyor bide kadın çıtayı üst seviyelere taşımış.. Hadi bi dene deseydin keşke! 
(568 puan) tarafından
Ben de sana cevabımı vermişim sende iyi oku. Sensin mahalle karısı. Terbiyesiz!!! Ben gaz vermiyorum NEDEN diyorum.
(11,654 puan) tarafından
Tamam benim bacım :D hahah sadece gülüyorum hadi bay canım ❤️
(568 puan) tarafından
Sen nerenin karısısın da bacı oluyoruz.
(11,654 puan) tarafından
Ne uzattın be sana mahalle karısı demedim ama gerçekten mahalle karısı gibisin söylediğim şeyler çok açık kimse sizin kadar kocadan kaynanadan şanslı olmayabilir yorum yaparken bunuda göz önünde bulundurun belki ters teper daha kötü olur dedim sen nerelere çektin hadi uzatma işin gücün yokmu işine bak ..
(568 puan) tarafından
Mahalle karısımıyız ne demek. Çirkef ne demek sen önce ne diyorsun anlamaya çalış. Hâlâ gelmiş mahalle karısı gibisin diyorsun. Sen nerenin karısısın diyorum sen buna cevap ver. Uzatmak konusuna gelince bu postun altına benim yazdıklarıma yakın herkes aynı şeyleri yazmış ama sen gelmiş bana takmışsın, bana yazıyorsun. Ben post sahibine yanlış bir şey yazmışsam bile sen benden daha yanlış şeyler yazdın. Ben kimseye hakaret etmedim. Ama sen kendinin ne olduğunu belli ettin burda. Uzatan da sayende benim . Önce ver ateşi ondan sonra ay ne uzattın... Yok öyle
0 oy
(11,654 puan) tarafından

Dengesiz ha.yvan ne ya melek o melek bu Kaynanalar ne zaman kapatılacak ya yüz yıllardır bitmeyen tükenmeyen çile :angry:

0 oy
(5,203 puan) tarafından
Allah sabır versin ben uzaktan yaşadığım halde herşeyimi maydanoz olan bir kaynanam var sen nasıl inla yaşıyorsun 
0 oy
(10 puan) tarafından
O evden ayrılman lazım yoksa hep böyle olur bi şekilde eşinle görüş bu meseleyi evden ayrılma durumunuz varsa hiç durma o evde

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 825 göst.
2 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ❤️prensesingunlugu❤️ (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
0 oy
20 cevap 347 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,677 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 196 göst.

408,646 soru

12,280,274 cevap

37,871 kullanıcı

Kategoriler

...