Benimde kızım mucize bir bebek Gelişim geriliğine bağlı 2300 ken acil sezeryana alındım aynı gün. ,aten normal yoldan hamile kalma şansım yoktu rahmim basikti ama kaldım ve kanamalı olarak 38 haftaya kadar dayandık progeston ile. 2500 doğdu kuvoze bile almadılar eve geldik. 2.gun ağlamalar gözde kaymalar başladı. Meğerse bebeğim hipoglisemik doğmuş. Hastaneye gittiğimizde şekeri 11 di. Ölmüştü. Solunum durdu cihaza bağladılar o gece havale ve nöbet geçirmiş. Belirli bir ilacı da yok malesef tek çaresi beslenme. 30 Lara cikmis ancak o gece. Başka hastaneye naklolduk. O ambulansa bindirirken kuvezde onu gördüm ağzında hortum makineye bağlı ve cihaz sesleri.. o cihaz sesi durmasın diye o kadar çok dua ettim ki. Eşyalarıni verdiler eşim bayıldı öldü sandık. Mr çekildi yuruyemeyebilir konusamayabilir goremeyebilir dediler. Beyinde hasarlı alanlar varmış biri görme biri omurilik alanında. 1 ay kaldk hastanede. Her gece hemşirelere yalvardım camdan görmek için. O kadar çok ağladım ki gizli gizli defalarca içeri aldılar. Dusmeyince bir ilaç var dediler ama yurtdışından gelmesi gerekmiş eczacılar birliğine yazmışlar ama gelmemiş. El altindan çok yüksek paralara bulduk. Kızım biraz şekeri düzelince çıkardık. Çok zordu. Gözünde halen birinde şaşılık var ama çok şükür tedavisi var. Allah defalarca kez korudu bana bağışladı. Şuan daha yürümüyor 1 yaş olacak ama ayakta duruyor çok güzel sıralıyor. Bir baba diye bağırıyor işveli cilveli yiyecek yemegi varmış öldü ama dirildi. Çocuklarımızı korusun Allah'ım en büyük mucize onlar
1,509,708 soru
24,634,755 cevap
365,363 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın