0 oy
320 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (672 puan) tarafından
Kızlar hamilelikde belirtileriniz neydi sonrada cinsiyeti ne olddu sohbet muhabbet olsun sjsjsjs

23 Cevaplar

0 oy
(5,623 puan) tarafından

Benim iki gebeliğimde o kadar birbirinden farklı ki ben hep kesin bunun cinsiyeti farklı diyordum sonuç aynı :D

(672 puan) tarafından
Neydi belirtiler
(5,623 puan) tarafından
Ikisindede ayrı tıksinmelerim oldu birinde geç bulantım oldu birinde 3 haftalıkken bulantım oldu ilkinde çok pratiktim bunda çok gevşeğim vs vs
-Reklam-
0 oy
tarafından
Belirtim cok yemekti .. kızım oldu 

Tatlida tuzluda cok sevdim ben 
(672 puan) tarafından
Ben şuan neyim bilmiyorum ama uyumak istiyorum ama adet olacak gibide sivilce çıkarıyorum Kasım ağrım var
0 oy
(1,330 puan) tarafından

Tatlı delisi ben şuan tatlı görmeye bile dayanamıyorum meyvenin şekeri bile midemi bulandırıyor.Ekşi ehh işte bazen ondan da tiksindim ama acı canım deliler gibi acı istiyo halbuki hayatta acı yiyemezdim. Bebek zehirr:D

Cinsiyeti bilmiyorum haftaya salı öğrenicem inşallah Buraya da yazarım o zaman ;)

(672 puan) tarafından
Bizde haber edersin artikin sjsjsjs
(1,330 puan) tarafından
Hıhı ☺️ ederim hayırlısıyla inşallah
Sağlıklı olsun benmle olsun cinsiyeti ne olursa olsun dünyalar bnm olucak ☺️
0 oy
(1,611 puan) tarafından
Tatlı çok seven ben asla ağzıma sokmadım .d.d bir de pirinç pilavı asla yemedim ve kavrulmuş soğan kokusuna dayanamazdım. Sonra ballı bir erkek annesi oldum .d
(672 puan) tarafından
Aynı şeylerden soğumuşuz
(1,611 puan) tarafından
Hadi ya :) erkek mi
0 oy
(2,724 puan) tarafından
Üç çocuğumda da aynıydı hiç midem bulanmadı kusmadım ama ağzımda çok kötü bir tat vardı 2 oğlum 1 kızım var
(400 puan) tarafından
Canım yasları ne cocukların benım de ıkı tane var bır kız bır erkek eşim çocuk istiyor ben bakamam diye istemiyorum
(2,724 puan) tarafından
5,3,1 yaşları
(400 puan) tarafından
Allah bagışlasın inşallah benımde 8 yadında ve 5 yaşındalar
0 oy
(1,970 puan) tarafından
İkisinde de ekşi yedim limon turşu arada tatlı yedim

Kızımda sadece cildim iyiydi uyumayı çok seviyordum vede çok rahat geçirdim 

Oğlumda yüzüm berbat oldu uyku hiç yok 24 saat ayakta durabilir ve hep rahatsızım yorgunum vücudum ağrıyor 
0 oy
(657 puan) tarafından
İkisinde de kasiklarm acidi. Göğüslerm agridi. İkiside kız oldu 
(672 puan) tarafından
Benimde şuan çok fazla kasik ağrım var
0 oy
(18 puan) tarafından
İlk gebeliğim  7 aylığım şuan bulantım yok denilecek kadar azdı tatlıyı ağzıma dahi suremiyordum midem almazdı asla.Eksiye çok düşkündum ve tuzlu yerdim hep eksi elma bile tuzlar yerdim.Simdide bı erkek bebek bekliyorum hayırlısıyla.
0 oy
(972 puan) tarafından

Normalde tatlı çok yerim ama hamilelikte ekşi daha fazla yedim canım 6.Haftadan 25.haftaya kadar kustum oğlum doğdu şuan 3 aylık olmak üzere :)

0 oy
(13,095 puan) tarafından
Belirti yok Bel ağrısı hariç kızım vardı oğlum olacak
0 oy
(3,981 puan) tarafından

Kızımda sakindim 4-5 haftalıkken, oğlumda asabiydim çok. Bende de böyle bi fark oldu:D

0 oy
(922 puan) tarafından
İlk gebeliğim de 5 aya kdr miğde bulantısı çektim son 4 ayda miğde yanması kızim oldu ikinci gebeliğim de 3 defa sabah bulantısı oldu ağrı sızı miğde yanması hicbirsey yoktu oğlum oldu şuan uucncu gebelik buda rahat geçiyor sadece çok hafif miğde yanması arada var 32 haftalık oldum kıza benziyor dediler 
(400 puan) tarafından
Daha gençsin 30 unda da rahat edersın valla haklı eşin..
Ben 30 yaşındayım hıc istemiyorum ama eşim çok istiyor belım ağrıyor dizlerin ağrıyor boynun desen öyle mıyom aldırdım bıde ıkı üç yıl sonra hiç yapamazsın oçıkı çocuk az diyor ben istemiyorum ama eşim çok istiyor vok kararsızıö o yüzden
(922 puan) tarafından
Kızınız da oğlunuz da varsa ikisinden de bence yeterli ben üst üste kaldım hamile bundan sonra spiral taktiricam inşallah düşünmüyorum büyütürüm hepsini bı kaç seneye rahat ederim eşim 4 tane istiyor ama bana kalsa ikiden sonrası yoktu yani
(400 puan) tarafından
Valla canım bana kalsa bende istemiyorum çocuklar biraz büyüdü rahat ediyorum aslında ama eşim çok istiyor.
(922 puan) tarafından
Eşiniz istiyorsa bir tane daha yapın canım 3 tane fazla değil sonuçta benim eşimde çok çocuk seviyor bende tam tersi galiba hamilelikte doğumda cektigimden kaynaklı istememem kızınız da oğlunuz da var mi
(400 puan) tarafından
Erkeklere çocuk bakmak kolay geliyor çocuklarım biraz büyüdü rahatladım. İstemiyorum. İlerde belki bır tane daha olsun ısterım ama sımdı değil anlamıyor işte..
Oğlum 8 kızım 5 yaşında canım
0 oy
(806 puan) tarafından
Canım çok tatlı çekiyordu tamam dedim Hakkı geliyo ama Defnem geldi :) 
(672 puan) tarafından
Çok şanslısın bı kızım olsa çok isterim
0 oy
(143 puan) tarafından
Aşırı derecede mide bulantısı çekiyorum bir bir buçuk aydır bir ara yediğimi çıkarıyordum ilaçla biraz daha iyi haldeyim tatlı görmek istemiyorum ki tatlı çok severim ama hep tuzlu yemek istiyorum kola sevmezdim arada canım kola çekiyor daha cinsiyeti öğrenmedim
0 oy
(13,559 puan) tarafından

İlk yerleşme kanamasi (anlamadım düzensiz adet sandim)

Sonra sık idrar (anlamadım üşüttüm sandım)

Daha sonra koku hassasiyeti oldu öyle mide bulantısı değil ama hafif kokuları bile alabiliyordum.

Başka da belirtim olmadı haftam ilerleyince de bil bol uyudum :)

Rahat bi hamilelik geçirdim başlarda ekşi çok yedim sonlarda eksiği bırakıp tatlıya sardım 

Bide karnım top gibiydi :)

Kızım oldu  :D

0 oy
(725 puan) tarafından
Hiç hamile olduğumu bike hissetmedim ne tiksindim birşeyden, ne aşyerdim hiccc. Bir kez sadece canım çekirdek istemişti vizyonsuzluga bak millet ejder meyvesi filan ister :D kızım oldu. Karnim bile hiç yoktu millet kilo sanıyordu 
0 oy
(400 puan) tarafından

Benim ilk ve ikinci gebelik çok çok farklıydı. İlkinde hıc bulantım yoktu acaip iştah vardı ve dayanilmaz baş ağrısı vardı ikinci de aksine bulantıdan duramıyordum ve kılo kaybediyordum ılkı erkek ikinci kız oldu:D

0 oy
(435 puan) tarafından
Hamileliğimi öğrenmeden hiç bir belirtim olmadı. Hamileliği öğrendikten sonra da ne bulantı oldu ne tiksinme oldu ne aşerme oldu... Hiç bi belirti yaşamadan doğurdum :) tek belirti karnımın büyümesi oldu . Kızım oldu :) 
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Bel kasik sırt ağrısı vardı ve aşırı derece eksi turşu istiyordum eksi şeyler sonra kızım olacağını öğrendim doğuma yakın eksiyi bıraktım tatlıya çikolataya sardım doğuma kadar 
0 oy
(567 puan) tarafından
Önce eüya gördüm, sonra yerleşme kanaması sonra haberim oldu gebeymişim.. Sonra ne ekşi aşerdim ne tatlı. Kız hissettim oğlum oldu. Herkes oğlandır dedi bildiler. Bi kaynanayla ben kız demiştik. Oda yanıldı bende. Ama bi kızım olsun isterim. 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 265 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Gizem121 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 371 göst.
9 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sim (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 44 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde mehlikam (38 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,661 cevap