0 oy
170 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (83 puan) tarafından
Kızlar 2 yaşındaki kızım bir haftadır istediği anda kendini kusturuyor napicam yardım edin böyle bişey yaşayan oldu mu ne zaman geçiyor ne kadar sürüyor elini ağzına bile almadan kusabiliyor 

10 Cevaplar

0 oy
(957 puan) tarafından
İlk defa duydum canım bı rahatsızlığı mi var yoksa bilerek mi aliskanlik haline getirmis kusmayı 
(83 puan) tarafından
Bilerek yapiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Salgına yakalanmış olabilir mi bir haftadır böyle demişsin 
(83 puan) tarafından
Yok hastalık değil biseyi yiyo sevmiyo ya anında kusuyor
0 oy
(4,296 puan) tarafından
Benim oğlumda yapiyo elini sokuyo boğazına kusuyo ;)) niye yapiyo bilmiyorum 2 yaşında o da 
(83 puan) tarafından
Ne sıklıkta yapiyor
(4,296 puan) tarafından
Bi kaç kere yaptı bu aralar unuttu yapmadi hiç
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Yeğenim 2 yaşında tam da öyleydi.. elini ağzına falan sokmuyordu kusacam diyip kusuyordu ve çok kustugu için vücudu susuz kalmisti bir keresinde..bi de kan şekeri düşüyordu baygın gibi uyuyakalıyordu..her tetkiki yaptırdılar doktor doktor gezdiler bisey çıkmadı psikolojik dendi..kardeşi varsa ve kusuyorsa ondan görmüş olabilir..hiç üstüne düşmeyip tepki vermeyince geçti. Tabi sizde önce doktora götürüp detaylı baktirin 
(1,008 puan) tarafından
Cok iyi bir doktor çocuklar istedikleri zaman kendilerini kusturabilirler yeterki bunu farketmesinler demisti
(83 puan) tarafından
Of hiç sorma benimki farketti bişey yiyo ya sevmiyo anında kusuyor hiç elini bile sokmuyo ağzına direk kendi kendine ogurup kusuyor
0 oy
(1,559 puan) tarafından
Benim oğlum ağladığı xaman kusardı. Istediği bişey olmasin ağlar ağlar kustururdu kendini 
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Elini sokarak yapıyorsa azı dişleri çıkıyordur 
0 oy
(254 puan) tarafından
Benim kızım 2 yaşındaydı şuan 3 bcuk yaşında durduk yere kusardi yemek yesede yemesede kaç ay öyle devam etti kendi kendine unuttu o kadar hastanede yattik kamera attılar parça bile aldılar doktor hiçbir sorun yok gitmedim hastane kalmadı pskolojik kendi kendini bilerek kusturuyor dedi bir sorun oldunu sanmıyorum 
0 oy
tarafından
Şuan salgına yakalandı ondan kusuyor. Seninkiyle aynı yastayken ağlaya ağlaya kusuyordu. İki ay sürmüştü :(((
0 oy
(2,240 puan) tarafından
Bir ara benim kızım da yapıyordu. Parmağını boğazına kadar sokup midesini bulandiriyordu. Hiç kusmadi ama. Ben bir iki defa kızdım unuttu sonra. 
0 oy
(4,669 puan) tarafından
İlk kez duydum bence doktora götür belki isteyerek yapmıyor belki mideyle alakalı sorun var gelince tutamıyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 111 göst.
+1 oy
3 cevap 93 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nisa17 (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 197 göst.
0 oy
3 cevap 148 göst.

411,632 soru

12,391,988 cevap