0 oy
106 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,528 puan) tarafından
Kızım martta 6 yaşına gircek iki gündür ön alt dişi sallanıyor bugün farkettim ki sallanmayan dişin arkasında diş çıkmış kızlar hiç başına gelen var mı dr götüreyim mi yoksa o zamanla yerine oturur mu? 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen onu götür canim ne olur ne olmaz 
(3,528 puan) tarafından
Öyle yapim canım inş sıkntı olmaz:(
-Reklam-
0 oy
(821 puan) tarafından
Benm kuzenimin hiç bir dişi sallanmazdi ama alttan dişler gelirdi.ust üst olurdu hep.dayimlar Altan duis görünce hemen diş doktoruna götürürdü.cekerlerdi eski dışı ki dişler çarpık gelmesin diye
(3,528 puan) tarafından
Saol canım bende götüreyim okul açılmadan:(
0 oy
(698 puan) tarafından
Canım benim kızda mayısta 6 olacak 1 dişimiz düştü 2.de düşmek üzere biraz geriden çıkıyor ama ben yerine oturur diye düşünüyorum abilerinde öyleydi sonra düzeldi
(3,528 puan) tarafından
İnş canım ya bizimki sallanıo düşmedi yandaki sallanmayan dişin arkasında çıkmş şaşırdm bi göstereyim yine dr saol canım
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Benim öyleydi korkardım çektirmeye alttan diş çıkardı sonuç dişlerim hep yamukk oldu. Onu çektirmen lazım sadece sağlıksal bir sorun değil yani kalıcı dişi çıkıyor. Bir dahakine dikkat et sallanan varsa hemen çek çıksın. 
(3,528 puan) tarafından
Yok kuzum bu sallanmayan dişin arkasında çıkmş bugün götüreyim yine:(
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Iki üç doktora götürdüm sallanan dişi kendi ciksin diye diye cekmedikleri oldu. Arkadan gelen dişleri gördukleri halde eve yolladilar. Sonuç carpik disleri oldu. Diş teli taktirmak zorunda kalacak ileride. O kadar uzuluyorum ki ısrar etmedim inandım diye. Sen yine de bi sor istersen. 
(3,528 puan) tarafından
Tamm canım tşk ederim yarın Bi götüreyim
0 oy
(2,177 puan) tarafından
Benim yeğenimin öyle oldu. Diş doktoruna gittiler biraz bekleyelim eğer dışı kendiliğinden çıkmazsa çekeriz dediler ve dişi kendiliğinden düşmedi. 4 tane dişi çektiler. 
(3,528 puan) tarafından
Onunda arkada mı çıktı canım dişi
(2,177 puan) tarafından
Evet canım
(3,528 puan) tarafından
Tmm canım saolasın.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 171 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ahzelesev (1,502 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
8 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilekk (1,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde nrsnr (300 puan) tarafından soruldu

410,481 soru

12,346,749 cevap

40,191 kullanıcı

Kategoriler

...