0 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (91 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar bugün adet gecikmemin 4.gunu 3 tane farklı test ikisi silikte olsa anında pozitif olup biri negatif çıktı hemen ardından kan testi yaptırdım sonuç 0.100 çıktı gebelik yok yani ama anlayamıyorum erken gebelik testleriydi hepsi birinde pozitif çıkıp diğer ikisinde negatif çıksaydı anlardim ama kafam basmadı bu ise bu şekilde olan oldumu acaba 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kanda yoksa yoktur bence ben idrar testine çok inanmıyorum doğrusu benim için en doğru sonucu kan veriyor 
tarafından
Aynn canım anlıyorum seni bizde uzun zamandır ikinci çocuk istiyoruz nasip olmadı
(91 puan) tarafından
Bende ikinciyi planlıyorum olmuyor 3 yıldır
tarafından
Bizimde 2 yıl oldu vala nasip bende her ay hevesleniyorum hiç adet gecikmesi yaşamayan ben 20 gün adet gecikmesi yaşadım hamileyim sandım yine olmadı :)
(91 puan) tarafından
Ben sol tupum kapaliymis geçen ay rahim filmi çektirdim tek tüple şansım birazdaha zor tabi allajtan ümit kesilmez
tarafından
Aynn canım olsun olmazsada olmasın tek çocuk daha iyi olur belki bilmiyorum kafam karışık bu konuda
-Reklam-
0 oy
(308 puan) tarafından
markaliri neydi cnm 
(91 puan) tarafından
Freely , novacheck,dsys confort
(308 puan) tarafından
aslinda yalanci pozitif cikrmz bunlar resim varmi
(91 puan) tarafından
Kan testinde negatif çıkınca attim hepsini ama ilk 5 dkda ilk ikisinde silikte olsa vardi çizdi belli oluyordu yani tek freely negatif çıkarttı
(308 puan) tarafından
bilmdm.vallahi cnm
0 oy
(1,383 puan) tarafından
3 gun daha bekle yine kan verirsin icinde kalmasn 
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Bnde yaşadım bazen testler yanıltıcı olabiliyor bnmde biri pozitif biri negatif ti en son kan verdim negatif cıktı sonra adet oldm şuan 15 haftalık hamileyim sizinde gönlünüze göre olsn inş
0 oy
(296 puan) tarafından
Kimyasal geçirmiş olabilirsiniz. Gebelikte önce kanda yükselme sonra idrarda yükselme olur aynı şekilde de kimyasal veya düşük yapıldığında önce kanda düşmeye başlar sonra idrarda düşer.  Sizin belki önce kanda yükseldi ama geri düştü o esnada idrarda hafifte olsa yükselen değer daha yeni yeni düşmeye başladığı için pozitif yakalamış olabilirsiniz.  Diğer bir seçenekte testlerin yanlış olma olasılığı... Sonuç olarak as olan kan sonucudur siz yine de ne olur ne olmaz diye 1 hafta bekleyin hâlâ adet  olmazsanız direkt kadın doğuma gidin en azından gebelik yoksa bile gecikme sebebini öğrenirsiniz ultrasonla 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 195 göst.
0 oy
6 cevap 257 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Linasu (421 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 757 göst.

410,965 soru

12,367,318 cevap

42,127 kullanıcı

Kategoriler