0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından
Kızlar ben post açtım suyum geldi dye Altan baktılar açılma yok nst baktı sancı yok ultarsinda baktılar suyu gayet iyi senin idrarın bebek ani baskı yapmış dye ped verdiler nst bağlıyken ped braz iltap gelmişti olbalir akıntı gelir dedi bebek suyu degl çiş dir dediler ama ben WC çıktığım gbi balon patlar gbi bir bardak sudan fazla boşaldı niye acaba yaa uff 

10 Cevaplar

+1 oy
(795 puan) tarafından
Küçük oğlumda birden su geldi doktora gytim dedi suyu tam sundegildir alttan baktı açılma var ve akşama doğurdum kackez öyle patladı aktı don falan kalmamisto
(5,961 puan) tarafından
Diyordu aksa.hep.akacak öyle tek seferlik değilmiş
(795 puan) tarafından
Evet hep akiyir canım bir Kere değil
-Reklam-
0 oy
(5,623 puan) tarafından

Kız valha sen bi doğur ben rahatlayacağım :D

(5,623 puan) tarafından
Kıyamam ya tez vakite kucağına alırdın inşallah ya valha merakla bekliyorum seni
(5,961 puan) tarafından
Amin psikolojim bozuldu yemin
(5,623 puan) tarafından
Valha ben bile strese giriyorum seni gördükçe seni düşünemiyorum
Bakalım benim ne olacak
(5,961 puan) tarafından
Allah yardım etsin inşallah
(5,623 puan) tarafından
Amin inşallah hepimize
0 oy
(200 puan) tarafından
Selamünaleyküm.. 

Bu çiş kaçırma olayı hamilelikte sık rastlanan Bi durum evet siz çiş değil demeseniz bazen bu durumla karşılama olabiliyor hayırlı sağlıklı doğumunuz olur İnşâAllah 
(5,961 puan) tarafından
Ama lavondan çıktıktan bir dka falan öyle ildu
(200 puan) tarafından
Doktor lar doğrusunu bilir bence
0 oy
tarafından
Çişini kaçırmışsin test yapmadılar mı doğum suyumu idrar mi belli olur
(5,961 puan) tarafından
Yoo ped verdi önüme dedi iltap değmiş kuruymus
tarafından
Canım doğum suyu balon patlar gibi olur evet ama hiç hit şekilde durmaz o su
0 oy
(1,213 puan) tarafından

Ay kız bende kaç defadır postuna bakıyorum dedim belki doğumdasin sabah yazar öğrenirim durumunu özelde :D

(5,961 puan) tarafından
Ay he yaa yemin ederim benimde psikolojim.bozudlu
0 oy
(11,367 puan) tarafından
Hangi hastane hangi doktor canım sağlıcakla kucağına al inşallah 
(5,961 puan) tarafından
Çerkezköy acil kiz
(11,367 puan) tarafından
Hayır normalde yani hangi doktor
(5,961 puan) tarafından
Halime hoca da gttim.melek özlem hepsine gttim en son halime gttim taa iki.hfta önce daha gtmedim bizi acile yonlendrdi pazartesi melek hoca ya sıra verirse gdecem
0 oy
(29,048 puan) tarafından

Değişik yan yada suyunmu fazlaydi ölçüm normal çıktı olabilir oda

(5,961 puan) tarafından
Ölçümü normal.dedi
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Yani yaşadığım doğum hikayesinden sonra hiçbir doktora güvenemiyorum ben açıkcası bana da suyun gelmedi demişlerdi 
(5,961 puan) tarafından
Ultarasona da baktı ama valaha bende analmadim gtti
(1,333 puan) tarafından
Çerkezköy de oturuyorsun anladığım kadarıyla bende çorludayım bir daha asla doğurmam doktor yüzünden
(5,961 puan) tarafından
Niye kız çorlu uzak kaç kere orda randevu aldım iptal ettim
(5,961 puan) tarafından
Kapaklida otryorum.cerkezkoye donmuşa bnip.gdyorim
(1,333 puan) tarafından
Şöyle oldu benim suyun az az gelmeye başladı ama kanlıydı hastaneye gittik orda ebe baktı suyun gelmemiş dedi ama bacaklarımdan akıyordu yani bu ne peki dedim bana su değil zaten su mu değil mi test yapamıyorum şehir hastanesi yapıyor dedi nst baktı 2 dk da bir gelen sancım vardı açılmam da vardı bana eve git bekle dedi sonra orda kayınvalidem kıyamet kopardı çok sancım oldu diye doktor geldi ebenin lafıyla beni eve yolladılar sonra özele bir gittik suyum geliyormuş ama mekonyum lu yani eve gitseydim kızım şuan yaşamıyordu
(5,961 puan) tarafından
Ayy hemen eve gonderyorlsr kadın suyu gelmiş eve git demişti kadın şehir hastanesi ne gtti
(1,333 puan) tarafından
Bana da eve git dediler çok çok kötü bir gündü o gün
0 oy
(3,790 puan) tarafından

Olabilir benim de başıma gelmişti acile gitmiştim alttan bakıp değil demişlerdi sonra doğuma giderken de hiç suyum gelmemisti mesela onlar patlattı :D

(3,790 puan) tarafından
5 yıl geçti çok hatırlamıyorum da ama  çamaşırın ağ kısmı doluydu diye hatırlıyorum ağrı vardı hafif gitmiştim alttan bakmıştı ebe böyle plastik bı alet var ya onunla bir kaç saniye tuttu içimde su yok idrar büyük ihtimal dedi sonra bı kaç hafta sonra nişan geldi ama doğuma hazir açılmam vardı ona rağmen su gelmedi ebeler patlatmıştı
(5,961 puan) tarafından
Bnada öyle plastik ondan snra parmakla baktı yok cnm dedi şu gelmemiş ama patlayacak gbi oluyor sürekli
(3,790 puan) tarafından
Kaç haftalıksn yakınsa artık bastırıyordur gelmek için
(5,961 puan) tarafından
39+3 cnm evet ebelerde öyle dedi
(3,790 puan) tarafından
Yakındır artık canım sağlıkla gelsin inşallah
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Gebelikte su olayı çok farklı bende sizin gibiydim aha su geldi aha gelecek diye birgün gece balığa gittik 32 haftaliktik bir sızıntı hissettim ayağa kalkmam ile su bir boşaldı dizlerime kadar hemen acile gittik ciğer geliştirici oldum yatış verdi 1 ay sonra doğum oldu bebek suyu azalmıştı biliyorlar doktorlar sudan ya 
(5,961 puan) tarafından
Valaha bna dedi idrar yapmışsin altina
(1,409 puan) tarafından
Olabilir çünkü Su olayı bambaşka

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 469 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,961 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 518 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,961 puan) tarafından soruldu
0 oy