0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından

Kizlar pazartesi dogum yaptim iyiyim ama ayaga kalkamiyorum canim cok yaniyo ve dikis yerim bu sekil olmus nedendir sizce normal mi

image

7 Cevaplar

0 oy
(9,718 puan) tarafından
Acı varsa eğer muhtemelen bant yanıgı olmus olabilir.Normal cok zorlama kendını 
-Reklam-
0 oy
(751 puan) tarafından
Neden bantlı hala şuana kadar onu açmaları lazımdı akıntı normal değil gostermen gerek
0 oy
(210 puan) tarafından
Selamünaleyküm.. 

Daha çok yenisin ama sürekli kalkıp yürümen gerek o acıyı biliyorum bandı çıkarman gereken günü söylemediler mi heralde artık çıkarman gerek çünkü.. Eve geçtiysen bandı çıkarmadan önce banyo yaptırsın biri seni.. Sonra bandı çıalr batikon sür pamukla o ağrıyı ve yanmayı kesiyor enfeksiyon önler akıntı gelmiş enfeksiyon olabilir çok tehlikeli 
0 oy
tarafından
Bende hiç akıntı olmadı akıntı iltihap demek değil mi doktora göster bence birde bandı neden çıkarmadınız açık yara çabuk iyileşir pazartesi doğum yapmişsın perşembe olacak yarın anca ağrın kesilecektir 3 günden sonra 
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Bir hastahaneye gidip gösterseniz daha iyi olur  enfeksiyon olabilir en bandın sökülme zamanı degilse en azından temizlerler. Ve gereken yapılır.
0 oy
(46 puan) tarafından
Bantı taburcu olunca çıkarttırıyolar genelde çıkarıp duş alman açık bırakman gerekiyodu doktor aksini demediyse. Kapalı oldugu için de böyle olmuş olabilir 
(5 puan) tarafından
Orda ameliyatta konulan seyi alip batikon surup banti koydular ama ilk kizimda da banti 1 hafta sonra doktor sokmustu bilemedim o yuzden cikarmadim bende
(291 puan) tarafından
Bn duş bandı takmıştım duş alırken onun dışında  pansuman yapıp kapattım 4 gün sonra çıkardım ama enfeksiyon gibi görünüyor
0 oy
(4,272 puan) tarafından
Sezeryan da bu kadar uzun süre bant durmuyor diye biliyorum ama . Ben 4 ay önce açık miyom ameliyatı oldum kanama var diye 1 hafta durmuştu ama kanama durmuş olsa çıkarıyoruz sezeryanda 2 gün tutuyoruz demişti hemşireler 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 66 göst.
7 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizannesiyim (335 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 53 göst.
+1 oy
0 cevap 21 göst.
0 oy
1 cevap 76 göst.

409,970 soru

12,326,245 cevap

39,100 kullanıcı

Kategoriler

...