0 oy
139 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,346 puan) tarafından

Kızlar bana pazar konusunda yardımcı olur musunuz. 

Pazar arabası alacağım ama hangisi daha kullanışlı sizce 2 katta oturuyorum bir yandan diyorum üç tekerlekli olsun bir yandan gidiyorum acaba kullanışlı değil mi diğer tiplerden alayım. Bu eski tip Demir olanlar var o da çok alıyor bugün onunla gittim pazara annemin vardı o da çok ses yapıyor ama kenarlarına yumurta veya ezilecek tarzda şeyler asılabiliyor siz hangisini kullanıyorsunuz ya da öneriyorsunuz 

image

image

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
2. Katta oturuyorum dedin merdivenlerden çok kolay çıkarabilirsin 2 NUMARAYI ALIRSAN kullanışlı olur senın için 
(3,346 puan) tarafından
Evet bugün 1 numarayla gittim merdivenden zor çıktı çok. Siz hangisini kullanıyorsunuz
tarafından
Ben bebek arabası kullanıyorum bekarken annem gıl 2 numaralıyı kullanıyordu çok kullanışlı oluyordu merdivenlerden kolay çıkarıyorduk
(3,346 puan) tarafından
Bende bu haftaya kadar bebek arabası kullanıyordum kızım 2,5 yaşında artık arabada durmak istemiyor. Normal bir yere giderken duruyor ama pazarda sürekli inmek istiyor bir şeyler istiyor o yüzden artık götüremiyorum anneme bırakıp gitmek zorundayım o yüzden bana bir pazar arabası şart oldu. Açıkçası pazar arabası hiç kullanmadığım için çok utanarak kullandım sanki herkes bana bakıyordu bugün
tarafından
Alışırsın canım herkes meraklı bakarlar hatta pazar kurulduğunu unutup pazara gidenlerden hatırladığım oluyordu
Benım kız 4 yaşında bebek arabası kullanıyoruz hâlâ binmek istemiyor büyüdüm diyor bende eşyalarımızı koyuyorum market alışverişi pazar alışverişi pratik oluyor
-Reklam-
0 oy
(5,984 puan) tarafından
3.daha iyi bence 
(3,346 puan) tarafından
Sen onu mu kullanıyorsun nasıl kullanımı. Onun da çeşitleri çok
(5,984 puan) tarafından
Ben değil de annemler ondan kullanıyor
Bir de pazar da çoğu kişide oluyor
(3,346 puan) tarafından
Evet bugün baktım pazarda herkeste vardı
0 oy
(28,774 puan) tarafından

İkinci tekerleri kullanisli değil kırılma hemen oluyor üçüncü iyi ilkte kullanisli genişligi demir olması açısından 

(3,346 puan) tarafından
Evet ilki bayağı ürün aldı kenarlarına yumurta crnnet elması falan astım poşetler astım . Ama görüntüsü hoşuma gitmiyor:D
(3,346 puan) tarafından
Ve 3 tekerlekli bakıyordum. Kullanışlı değilse bakmam hiç
(28,774 puan) tarafından
Çok dandik tekerlekleri ektim kullaniyo ondan biliyorm sondaki iyi ama
0 oy
(3,712 puan) tarafından
3. Bizimkinden çok nemnunuz sürüşü de o kadar hafif ki
0 oy
(6,244 puan) tarafından
2. Resimdeki canım 
0 oy
(1,305 puan) tarafından
Benimki 3 numara gibi. Fena değil ama küçük. Ben bi daha alırsam 1 den alacam.
0 oy
(11,028 puan) tarafından
2. Çok çabuk çıkıyor cnm 

3. Güzel 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 55 göst.
0 oy
0 cevap 14 göst.
0 oy
1 cevap 38 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
22 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nazli.51 (976 puan) tarafından soruldu

403,340 soru

12,081,204 cevap

36,354 kullanıcı

...