0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sanırım gebeliğim kimyasal eski postlara bakabilirsiniz kanama başladı ufaktan ağrılar hissediyorum dualarınızı istiyorum kazasız belasız atlatayim Allah büyük onun verdiği derde bile hamd olsun oğluma saglik sıhhat versin dua edermisniz birdaha gebe kalabileyim tevekkülum Allah'a daha büyük acılar var benimki benim içimi yakıyor ama elden birşey gelmez ilaç kullandım ama kısmet değilmiş dua edin bana 

4 Cevaplar

0 oy
(7,777 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm Allah'ım kucağını boş koymasın inşallah
tarafından
Amin Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım boşanır gibi geliyor ilk kan stres yapma. Allah kucağını tekrar doldursun inşallah 
tarafından
İnşallah cnm Allah çok büyük
0 oy
(232 puan) tarafından

Selamünaleyküm.. 

Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin size İnşâAllah.. Yaralarınızı sarmak için bol bol dua edin namaz kılın.. Allaha güvenin ve umudunuzu kesmeyin

Allah bize yeter, O ne güzel vekildir. O ne güzel mevlâdır, O ne güzel yardımcıdır!” Âl-i İmrân, 3/173; Enfâl, 8/40.

tarafından
Hamd olsun verene de alana da imtihan bizler için hakkıyla çıkmamızi nasip etsin şuan boşum için boş birşey hissedemiyorim şuan namaza varmı yorum ama biliyorum namaza vardığımda hıçkırıklarimda boğulacam Allah büyük
(232 puan) tarafından
Amin.. Tez zamanda namaza ulaşırsın İnşâAllah.
tarafından
Sağol canım dua et
0 oy
(1,638 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah rabbim yeni bir gebelikle kucağını doldurur senin için bol bol dua edeceğim ❤️
tarafından
Allah razı olsun cnm inşallah
(1,638 puan) tarafından
Amin inşallah ağrıların dayanılmaz olursa bir acile gidersin canım

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 527 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 91 göst.
23 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Bla Bla bla (486 puan) tarafından soruldu
0 oy