0 oy
92 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (7,691 puan) tarafından
İyi geceler kızlar 23+4 günlük hamileyim 3. Gebeliğim alışverişe başlamak istiyorum yavaştan çünkü tansiyon sıkıntım var dr lar böyle giderse 30 haftayı zor görücez dedi her ihtimale karşı önlememi almak istiyorum kaçtane hastane çıkışı alsam yeter zıbın çoraplı alt vs var bol bol hastanede kaldığımız sürede kulanması için kaç set yeter acaba sezaryen olacak

4 Cevaplar

0 oy
(523 puan) tarafından
Sağlıkla gelsin minik inşallah canım benim 4 oğlum var biri daha 50 günlük tecrubelisindir artık sende ben 2 hastane çıkışı aldım battaniyesi felan takım 3 de normal takım aldım şapka eldivenli içine çorap zıbın koydum sadece 
(7,691 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün inşallah cnm ❤
Bende 3 takım alsam yeterli herlade ya
Tecrübeliyim de unuttum kız :D
(523 puan) tarafından
Biz kuvezde yattık 3 gün sadece zıbın la tutuyor lar 32 haftalık dogduk çok eşya goturmedim sağlıklı olsunlar da eşya sonrada oluyor ya ama doğunca gününe göre doğan bebeklerden daha çabuk toparlanıyor
(7,691 puan) tarafından
Öyle tabi cnm ev hastaneye uzak nolur nolmaz diye fazla koyucam inşallah
(523 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm
-Reklam-
0 oy
(7,691 puan) tarafından
Uyudunuzmu kızlarrrrrrrr
0 oy
(1,144 puan) tarafından
Ben 3 takım aldım 2 tane de battaniye koydum bide çorap yeter bence
(7,691 puan) tarafından
Zıbın vs koymadınmı cnm böylede az değilmi
(1,144 puan) tarafından
Takımların içerisinde zıbınları var zaten iç zıbın dış zıbın patikli alt şeklinde takım
0 oy
(922 puan) tarafından
Görümcem gözümü korkuttuğu için ben biraz bol keseden koydum hastane çantasına. Kendi bebeği sürekli kusmuş sanırım, günde 2 3 sefer değiştirmişler üstünü, yanına al garanti olsun dedi. Bi tane 9lu hastane çıkışı ebeye vermelik ayrı olarak koydum 2 bezle. Onun dışında ayrıyeten bi tane 9lu, bi tane 5li hastane çıkışı, 5 tane altlı üstlü takımı içine koyduğum zıbınla beraber, 4 tane ayrı iç yelek, 5er tane pantolon ve şapka, 2 yelek, 4 yer tane ayrı eldiven ve çorap patik ne geçtiyse elime :D 5 tane ayrı kısa yada uzun kollu zıbın koydum ellam bi de. Koyduklarımdan aklımda kalanlar bunlar. (Gerçi iç yelekler sonradan alındığı için onları henüz yıkayıp koymadım ama koyucam inşaAllah yakında onları da ağız mendilleriyle)
(7,691 puan) tarafından
Hay maşallah kız :D
(922 puan) tarafından
Şimdiye kadar bebeğe ne aldın diye sorarsan kıyafet olarak bi 9lu bi 5li hastane çıkışı, bi de şu iç yeleklerle 1 tane zıbın, 6 tane 2li yada 3lü takım hepsi bu. Geride kalan tüm kıyafetler görümcelerimden gelme
(922 puan) tarafından
Hastane çıkışlarının dışında kalanlarda hep 3 6 9 aylık ha, yeni doğan falan değil

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 147 göst.
29 Nisan 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 142 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 94 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,691 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 469 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,648 puan) tarafından soruldu

405,631 soru

12,153,581 cevap

36,580 kullanıcı

...