0 oy
289 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (81 puan) tarafından
tarafından kapalı

kızlar elimde 1 tane probiyotik forbio minies var hiç açılmadı bebeğim küçükken kullanıyordum eşim almış ama sonrasında ihtiyacımız kalmadı diye açm

image

adım bile eğer ihtiyacı olan varsa bana ulaşabilir mi sadece kargo ücreti ile gönderirim ücret istemiyorum ihtiyacı olan alamayan varsa hayrına göndermek istiyorum malum fiyatları almış başını gidiyor küçücük birşey ama belirtmek isterim son kullanma tarihi yakın 01.2025 bilginiz olsun... 
notu ile kapatıldı: Yasak post

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bebeğiniz 19 aylık yani bu ilaçta hemen hemen hiç yoktan 15 aylık falan var çoğu olac açıldıktan 6ay sonra en baba 12 ay sonra tuketilmez 

Eğer acmadiysaniz olabilir ama zaten tarihine 1 ay var 

Şuan en ufak kargo ücreti bile 150 lira
-Reklam-
0 oy
(302 puan) tarafından
Kargo karşı ödemeli göndermek yapacağın en büyük risk olur ihtiyacı olan zaten kargoyu bile karşılayamayacak durumdadır çünkü kargo en iyi ihtimalle minimum 100 tutacak. En iyisi sağlık ocağı hemşirenize verin eğer vermesi gereken biri denk gelirse verir duruma göre imhasini da o yapar 
0 oy
(687 puan) tarafından
Canım ne icin bu ilacı kullandınız 
(81 puan) tarafından
bebeğim mama ve anne sütüyle besleniyordu kabızlık problemimiz oluyordu doktorumuz un tavsiyesiyle başladık probiyotiğe
(687 puan) tarafından
4 yaşında kızım var aşırı gazlı onun için sordum evde kullandıgım ilaca birebir aynıymış baktım kutusuna onun için sordum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 199 göst.
+1 oy
5 cevap 261 göst.
0 oy
4 cevap 243 göst.
0 oy
1 cevap 97 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Hayal53 (385 puan) tarafından soruldu

411,359 soru

12,382,668 cevap