0 oy
62 göst.
Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından
Slm kizlar gecen hafta normal doğum yaptim eve geldigimde rahim sarkması yaşadım doktoruma soyledim 2 ay sonra gel dedi bakiyorum bazilarinki rahim sarkmasi geciyor zaman gectikce 40 gun icinde rahim toparlandigi icin geciyormus bazıları ameliyatla geviyormus ben cok kafama takiyorum lohusa depresyonuna girdim yalniz kalinca agliyorum kendimi yalnis hissediyorum bide bebegimde biraz sarilik var zor uyandiriyorum annem yanimda annem bir yere gidince falan agliyorum kimsenin yanima gelmesini istemiyorum bu durumu nasil asacam ve rahim sarkması yasayanlar ne kadra surecte geçti kusura bakmayin uzun oldu

3 Cevaplar

0 oy
(275 puan) tarafından
Post yukarı çık 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim bebegim 3 aylik canim hala ara ara depresyon oluyor ..sen kendin yenmelisin o an güzel seyler düşün.. inşallah atlatirsin
(275 puan) tarafından
İnşallah cnm nasil olacak bilmiyorum
0 oy
(4,354 puan) tarafından
Ben çevresel sebeplerden girmistim depresyona. Ama beni annem kendime getirmisti. Bana demistiki yavruna bak onun yüzüne bak bu anlar bi daha gelmeyecek. Paikolojisi saglam insanimdir kendimi bildim bileli. Ama gecmiyo bence. Destek almadan . Heleki o dönemde kisilerin yaptıkları dedikeri hissettiklerin unutulmuyo. İnsallah isine karisan tas devri beyinli kisiler yoktur etrafinda.Edevletten psikolojik danışmanlık basvurusu yapiliyomus. Benim kizim yasina girdi ama hala çok iyi hissetmiyorum kendimi
(275 puan) tarafından
Benim hem rahim saekmasi hem bebegimin sarılık olmasi beni cok üzüyor iki kizimda var onlara sanki yetemiyorum gibi geliyor bana
(4,354 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim. Benim kizimda da vardi annemle uyandirincaya kadar canimiz cikardi. Elinden geleni yapiyosundur eminim. Onlara bu düzene alismalari icin zaman ver

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 50 göst.
0 oy
2 cevap 45 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 106 göst.
21 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena kaya (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 44 göst.

408,402 soru

12,269,828 cevap

37,570 kullanıcı

Kategoriler

...