Kızlar 2,5 ve 5,5 yaşında iki oğlum var. Ama her durumda çok zorluyorlar. Küçük olan sürekli ağlıyor. Aslında konuşması fena değil ama derdini anlatmak yerine ağlamayı tercih ediyor. Ama herşey ağlıyor. Gece kalktı su istedi ağlayarak getirdim yine ağlıyor suyu az koyacakmisim fazla koymuşum. Dışarıya çıkarken mont giymek istemiyor. Abisini aşırı kıskanıyor. Bugün dijital hayvanat bahçesine gittik. Küçük oğlum Başlangıçta fena değildi. Sonra büyük oğlum babasının telefonunu fotoğraf çekmek için istedi eşim verdi küçük oğlum başladı ağlamaya söylemeden bnde istiyorum diye yarı anlasilir şekilde bn çıkardım verdim bnm telefonu istemedi illa babanın telefonu. Abiyle değiştirdik sustu. Sonra arabaya bindik simit açma vs aldık. Birer tane kalmış. Büyük oğlum sadece açma yer . Paylaştırmak istedim bastı çığlığı küçük bn hepsini istiyorum diye. Herşeye karşı muhalefet. Bu durum beni çok zorluyor. Büyük oğlum uyum sağlamaya çalışıyor ama bı yerden sonra oda sinirleniyor yeter artık diye tavsiyeleriniz nelerdir?