0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (390 puan) tarafından
Kızlar 2,5 ve 5,5 yaşında iki oğlum var. Ama her durumda çok zorluyorlar. Küçük olan sürekli ağlıyor. Aslında konuşması fena değil ama derdini anlatmak yerine ağlamayı tercih ediyor. Ama herşey ağlıyor. Gece kalktı su istedi ağlayarak getirdim yine ağlıyor suyu az koyacakmisim fazla koymuşum. Dışarıya çıkarken mont giymek istemiyor. Abisini aşırı kıskanıyor. Bugün dijital hayvanat bahçesine gittik. Küçük oğlum Başlangıçta fena değildi. Sonra büyük oğlum babasının telefonunu fotoğraf çekmek için istedi eşim verdi  küçük oğlum başladı ağlamaya söylemeden bnde istiyorum diye yarı anlasilir şekilde bn çıkardım verdim bnm telefonu istemedi illa babanın telefonu. Abiyle değiştirdik sustu. Sonra arabaya bindik simit açma vs aldık. Birer tane kalmış. Büyük oğlum sadece açma yer . Paylaştırmak istedim bastı çığlığı küçük bn hepsini istiyorum diye.  Herşeye karşı muhalefet.  Bu durum beni çok zorluyor. Büyük oğlum uyum sağlamaya çalışıyor ama bı yerden sonra oda sinirleniyor yeter artık diye tavsiyeleriniz nelerdir? 

4 Cevaplar

+1 oy
(163 puan) tarafından
Benimde iki tane aynı şeyler oluyor hemen hemen. Özellikle dikkat ettiğim bir ayrıntı var küçüğün her dediğini küçük diye yapamam . Evet ağlıyor bazen yerlere yatıyor. İkisine de aynı şeyi verdiğim halde ablasının elindekini istiyor asla vermem . Ablasınin ona karşı gönlünden ne koparsa . Küçüğün her dedigi olunca büyükte nefret ediyor. Halbuki oda çocuk . Küçükler öğrenecek ama ağlayarak ama zirlayarak. Bazı ortamlar pek müsait olmuyor o zamanlar istisnai durumlar olabilir. 
(390 puan) tarafından
Haklısınız geçecek diye bekliyorum konuşmayı iyice söktüğünde derdini anlattığı vakit ama ne zaman gelecek o günler
-Reklam-
0 oy
(730 puan) tarafından
Benimkiler dede aynı canım Allah kolaylık versin 
0 oy
(138 puan) tarafından
İki kızım var aynı durumu yaşıyoruz seninkileri göre daha da küçükler 
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Kizlarimin arasinda 2yas var ayni seyleri yasadm ama kucugu agliyor ablayi kiskaniyor diye buyugune ablalik yukunu yuklemedim.kucugn aglamasina ses etmedim agladi hatta kendjnj yerlere atti ama bunu yapmak zorundaydm adim kotu anneyede cikti evet ama napabilirdmki o agliyor diye buyugunu her defasnda dislayamazdm.ablasinjnda bir birey oldgunun farkina varana kadr bu devam etti.buyuk kizimdan fazla merhamet etmesini bekleyemem sonucta ida cocuk ve  yasamasi gereken seylerj yasamali diye dusundum.kucugu her agladgnda abladan biseyler kissam uzulurdu evet ama yansitmamaya calisirdi bende orta yolu bulmak zorundaydm.oyuzden kucugn aglamasina izin verdm bi sure devam etti sonra anladi tabi aglaynca her istegi olmuyor birakti o huyu.suan 7 ve 9yastalar arasa kavgalar oluyor tabi ama orta yolu buluyorm.en azndan aralarinda kiskanclik olmuyor.
(390 puan) tarafından
Bizde abi olmasada küçüğüm bı şekilde ağlayacak bı durum buluyor. Ama abi varken bu durumlar daha da artıyor. Psikolojim bozuldu resmen

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 163 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde eylulannesi. (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 167 göst.
+1 oy
12 cevap 317 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,818 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 58 göst.

408,339 soru