+1 oy
47 göst.
Diğer kategorisinde (212 puan) tarafından
Vitamin veriyor mu sağlık ocağı hamilelikte 

2 Cevaplar

0 oy
(4,503 puan) tarafından
Evet veriykr hatta ebe bana gel demisti birkac hafta sonrasi icinde unuttum arayip ogrenirim ne zaman gidecegim sanirim 3 ayda basliyor 
(212 puan) tarafından
Ben daha başlarında hamilelikte sordum ama bişey demedi vermediler dışardan reçeteli olarak alıyorum ama çok pahalı ilaçlar almaktansa parayla vermeleri daha iyi olurdu oğlumda hamileyken veriyorlardı ama bunda kimse bişey demedi vermedi de her sağlık ocağı veriyo mu acaba ya gitsem verir mi ki kan ilacı az kalmış da  benim yazdırdım ama daha süresi var gözüküyormus vermediler daha sağlık ocağı verirse almam gider ordan alırım
(4,503 puan) tarafından
Ben 8 haftalik gebeyim ebem dedi filan tarihte gel basliycaz kan demir ilacini ama sanirim 1 ayim var daha ve evet saglik ocagi veriyor bence bi git saglik ocagina iste
-Reklam-
0 oy
(8,933 puan) tarafından
Veriyo canım
(212 puan) tarafından
Hemşireye mi sormak lazım vitamin için ben başlarda hamilelikte sordum doktora bişey demedi vermedi de şimdi 2 ayım kaldı doğuma hep reçeteli aldım veren olmadı yani şimdi az kaldı ama daha süresi var gözüküyormus vermediler veriyorsa alıyım parayla almaktansa
tarafından
Sağlık ocağının veriditi kabızlık yapıyor bulantı yapıyor berbat yani
(212 puan) tarafından
Valla bilemiyorum kullanmadığım için az kalmış süresi dolana kadar en azından alsaydım vermiyolar açıktan reçetesiz alsam da daha pahalı oluyo zam gelmiş napsam bilemedim
(8,933 puan) tarafından
Benim çocuklara dokunmadı canım verdiğini kulandım ben

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 240 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Maviş annesi (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 616 göst.
10 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Güneşş (680 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 147 göst.
20 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sineem1 (262 puan) tarafından soruldu

412,452 soru

12,417,269 cevap

45,068 kullanıcı

Kategoriler

...