0 oy
94 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar son zamanlarda farklı günlerde dudağım şişiyor bugün yine şişti. Genelde kızımı öptükten sonra başlıyor başına gelen var mı neden oluyordur

5 Cevaplar

0 oy
önce (2,062 puan) tarafından
Mercimeğe alerjim var yersem şişiyordu :))
önce tarafından
Geçmiş olsun canım. Bende neyden oluyor anlamıyorum bir türlü
Mutlaka vardır alerji olduğun bişey canım ya da stres de olabilir bı defa onu da yaşamıştım
önce tarafından
Internette polen alerjisi olabilir yazıyor astım dan da olabilir yazıyor belki ondandır astım var bende
Olabilir canım işte bi şeyin alerjisi tetikliyordur
-Reklam-
0 oy
önce (4,114 puan) tarafından
Bi kadinin kocasina alerjisi vardi sarilinca opunce reaksiyon gosteriyodu. Kuzenim koyden daha merkezi yol ustu bi yere tasindi evlenince. O pis hava dudaklarını yuzunu sisirmisti mesela veya esimle ne zaman galata koprusunden geçsek elleri şişer havasindan.
önce tarafından
Çok ilginç gercekten
0 oy
önce (225 puan) tarafından

image

Benim kardesimde de var önce dudakları sisiyodu inanamadik sonra gözleri de şişmeye başladı alerji dedi doktor ama belirli birşeye değil ne zaman bağışıklığı düşse şişiyor. Sıkı bir diyet verdi ama kardeşim pek uygulamıyor. Onun mide boşluğunda da şu birikiyordu 1 ay hastanede kaldı bulamadılar cekmedilerde araştırma yapmak için o yüzden yine kendi Uludağ üniversitedeki doktoruna gitti. Doktor tamamen vücut tepkisi bağışıklığını koru ve alerji yapan şeyi deneyerek bul dedi. Kandan alerji testi yapılmıştı toz akar vs çıkmıştı simdi deri istedi ama yaptırmadı kardesim

önce tarafından
Çok geçmiş olsun canım. Deneyerek bulucam mecbur bende yoksa hergun siser
0 oy
önce (739 puan) tarafından
Kızınızın tenine herhangi birşey sürüyor musunuz yada onun şampuanı içinde olan cildinde kalan bi şeye alerjiniz var demek ki dudak şişmesi alerjik reaksiyondur ciddiye de almak lazım Allah muhafaza dilde şişebilir zamanla riskli bi durum 
önce tarafından
Yok sürmüyorum canım sağol canım
0 oy
önce (2,739 puan) tarafından
Sensodin diş macunu kullandığım zaman benimde oldu her fırçalamada ertesi gün dudaklarım şişiyordu. Ne varsa artık içinde bıraktım doğal diş macununa geçtim sonra düzeldi
önce tarafından
Geçmiş olsun canım bende neye olduğunu anlamaya calisicam

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 314 göst.
28 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arvenliyaaa (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 43 göst.
0 oy
10 cevap 1,086 göst.
30 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kumsal1 (3,464 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 48 göst.
17 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Akss (845 puan) tarafından soruldu

403,339 soru

12,081,308 cevap

36,354 kullanıcı

...