0 oy
516 göst.
Diğer kategorisinde (20,849 puan) tarafından

Naptınız kızlar nasıl gidiyor hayat 

Benim pek işim yoktu bugün sadece ev süpürüp yemek yaptım kıymalı patates nohutlu pilav ıspanak salata yeni bitti işim kahvemi içtim çay koydum esraya bakıcam anlatın hele sizler neler yaptınız 

image

28 Cevaplar

0 oy
(491 puan) tarafından
Sinirlerim bozuk toki kura çekiminde adım çıktı sözleşme için gittim listede yok diyorlar kuzenim bakdi ankarada arkadaşı bakdi sistemde var diyor , burdakiler yok diyor herkes şaşırdı ne oldu diye bı iş var anlamadılar inşallah görünür ya , 
(20,849 puan) tarafından
Yaaa nasıl olabilir böyle bişey peşini bırakma sakın
(491 puan) tarafından
Yok birakmiyorum zaten kuzenim bakıyor bende hazır bu evler gittim TOKİ yonetimine kuzenimde aradi konusdu yarn haber verir heralde TOKİ müşteri hizmetlerini arıyorum direk dit diye ses geliyor kapaniyor
(20,849 puan) tarafından
Ay inşallah sevinirsin
(491 puan) tarafından
İnşallah cnm
-Reklam-
0 oy
(10,691 puan) tarafından
Sabah geç kalktık çocuklarla kahvaltı öğleni buldu sonra üstten evi topladım eşimin yeğeni bizdeydi onla oturduk çay kahve sohbet muhabbet akşam olmuş :D yemekte tarhana çorbası ve köfte yaptım 
(20,849 puan) tarafından
Güzel bi gün afiyet olsun :)
0 oy
(8,399 puan) tarafından
Esradaki fatih olayına takıldım kaldım bende 
(20,849 puan) tarafından
Bende esra bende o çocuk nerde nasıl bu zamana kadar bi yaşam belirtisi vermez yaa
(8,399 puan) tarafından
Bence gömdüler başlarda bir tedavi merkezinde ve çıkacak diyordum ama artık yaşamadığını düşünüyorum annede bu işin içinde olabilir yoksa insan yaşadığı en berbat günü nasıl unutur aklım almıyor
(20,849 puan) tarafından
Bende öyle tedavi merkezleri uzak yerlerde dağda filan oluyomuş keşke ordan çıksa diyordum ama artık bi ümidim kalmadı çocuk öldürüldü ve anne bugün çıkan cesede şaşırmadı gayette nerde olduğunu biliyor
0 oy
(2,084 puan) tarafından
Zeytin topladık bugün, yorgunluktan uzanıp kaldım 
(20,849 puan) tarafından
Ah canım yaa Rabbim yardımcınız olsun
0 oy
(14,325 puan) tarafından

Evleri toparladım salonu dip bucak sildim berjeller gözüme çok geliyor oda oda gezdirdim bi yer beğenmeyip geri eski yerine koydum  :D sonra da ineklere indim inek baktım geldim kahvaltı gibi hazırladım bugün 

(20,849 puan) tarafından
Eline koluna sağlık ❤️
0 oy
tarafından
Afiyet olsun canım işlerimi bitirdim sabah erkenden kahvemi içip kendimi dışarı attım akşam ezanı okundu öyle eve girdik yemeğimizi de sabah yapmiştik o yüzden kafam rahattı ☺
(20,849 puan) tarafından
Ne güzel hüloşum ya bende tatilden beri kapandım eve
0 oy
tarafından
Sabah kahvaltıdan sonra hastaneye gittik çocuklarla annemlere geçtik sonra eve geldik yemek yaptım akşam oldu 
(20,849 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(3,975 puan) tarafından
Kofte yogurdum yanına ekstra kızartmak için sebze vs kestim. Hamur yogurdum pogaca için mayalanmasini bekliyorum bebeğim aşırı miz miz geceden beri sürekli uyanıyor ağlıyor dün 2 aşı oldu. Yani zaten durmayan bebekti şimdi 2 3 kat arttı kafamı duvarlara vurmama az kaldı 
(20,849 puan) tarafından
Ay dur canım sakin ol :( benim 3 tane erkek bebe hergün başım zonkluyo ya
(3,975 puan) tarafından
Hahaha delirtti ya. Kız gece ya saat başı ya 2 saatte bir kalkıyor. Gündüz 2 ya da max 3 uyku yapıyor daha 1 saati geçmedi bu uykular. Hele bugün 10 dakikada bir kalkıp ağlıyor. Bir pogaca yogurmayi 3 kere gidip uyutarak yaptım yok anam yok pogaca benim neyime jrjeje

İlgili sorular

+3 oy
13 cevap 242 göst.
25 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde fatos18 (1,889 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 196 göst.
29 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,077 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 380 göst.
+2 oy
31 cevap 369 göst.
27 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Aylin7 (85 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,641 soru

23,736,861 cevap

313,792 kullanıcı

...