0 oy
304 göst.
Diğer kategorisinde (2,256 puan) tarafından
Her gün oynasin diye sokağa çıkarıyor musunuz çocuğunuzu Özellikle tek çocuklu olan anneler ne yapıyorsunuz benim ki sürekli evde sıkılıyor arkadaş istiyorum diye ağlıyor ama ben sürekli müsait olamıyorum artık kendi tek kaçıyor sokağa bu yüzden sürekli eşimle tartışma yaşıyorum arka mahallede ki çocuklar hep sokakta ve başlarında büyük falan yok benim oğlan da onları duyuyor istiyor eltimin oglu (10 yaş) o hiç eve gelmiyor bu sefer benim minik başlıyor onu istiyorum bende gitmem diye tek de gönderemem çocuğu napcam bilmiyorum 

19 Cevaplar

0 oy
(6,446 puan) tarafından
Vallahi canım ben köyde yaşıyorum burda çocuk yok mecbur her gün 1 saat bile olsa çıkarıyorum bahçemiz büyük geniş oynuyor tek başına yine de tek bırakmıyorum yeri geliyor bende oturup onunla oynuyorum etrafı çevrili bahçemizin ama yine de tek birakmam bazen de bahçe dışına çıkar gezeriz yani tek çocuğum var bu arada 
-Reklam-
0 oy
(3,741 puan) tarafından

Tek ama çıkaramıyorum babası gelince çıkara bilirse çıkartıyor ama öncesinde her gün ben mutlaka çıkartır gezdirirdim 

0 oy
tarafından
Çok tehlikeli ya benımde çocugum tek 4 yaşında yalnız salamam dışarı kapıya salarım arada oda işimi halleder bitiririm pencerede otururum izlerim komşumun çocuklarıyla oynar kış geldi fazla dalamıyorum yazın daha fazla çıkarırım yalnızda olsa kalabalıkta olsa çocuklar ortam pis insanlar kötü beş dakika bakmasan o beş dakika ömre bedel olabiliyo bazen 
0 oy
(3,324 puan) tarafından
Her gün çıkıyoruz şuan hava soğuk ama yinede çıkıyor 1 2 saat sonra geliyoruz eve 
0 oy
tarafından
Hergun çıkartmak mümkün değil yazı var kişi var hastalığı var sartlsmamsk lazım.. 
0 oy
(2,240 puan) tarafından
Kaçması normal değil lütfen tedbirini al. Benim kapım sürekli kilitli yoksa çocuk sesi duyunca kapıya gidiyor. Ben de elimden geldiğince çıkarmaya parka götürmeye çalışıyorum. Valla bana da zor geliyor ama kendimi zorlayıp çıkarırsam gün daha güzel geçiyor
0 oy
(599 puan) tarafından
Kışın hergün çıkarmıyorum ama annene babaaneye gidiyoruz iki günde bir evde cizgj film izliyor birlikte resim yapıyoruz barbilerle oynuyoruz kek börek yapıyoruz akşamda babası gelip ilgileniyo o şekilde atlatiyoruz günü 
0 oy
(318 puan) tarafından
Her gun cikariyorum, eger disarida tayfun yoksa. Yaz kis yagmur camur kar her gun en az 2 saat parktayiz. Calistigim halde bir de. Ben o gun yogunsam cikaramazsam babasi alir cikarir. Cikarmadiysak ya cok hastadir ya da disarida firtina falan vardir yoksa evde durmamizin imkani yok
0 oy
(1,534 puan) tarafından
Günde 3 kere çıkarıyoruz evde ağır hasta değilse :) Doğdu doğalı böyle. Gündüz bakıcısı çıkarıyor, işten gelince ben, yemekten sonra da eşim 
0 oy
(735 puan) tarafından
Canım bende aile apartmanınds oturuyorum eltimin 4 tane çocuğu var en büyüğü 11 yaşında hepsi dışarda sürekli ve çok asabiler arkadaş çevresi yüzünden galiba ben çocuğumu bir kere bile tek bırakmadım hafta sonu babasıyla birlikte bı kaç saatlik parka götürüyoruz o kdr sokağa cikartmiyorum bı kaç defa cikartsam bu sefer aglicak çünkü sürekli çıkmak için evde kardeşiyle oynasin arkadasi kardesi olsun 
0 oy
(13,231 puan) tarafından
2.5 yaşında her gün akşam üzeri çıkıyoruz ama evin arkasına bizle bir inek bakıyor mahallede yaşıtım yok hem büyükler okula gidiyorlar yanına gelen olsa oynayacak ama maalesef. Seneye kreş istiyorum bende 
0 oy
(622 puan) tarafından
Kaçıyor ne demek kız ben iki dk gözümü evdeyken bile üstünden ayirmiyorum. Kapı alttan üstten  kitlerim anahtarı da alirim hep yoksa açıyor kendi çevirip.  Sürgüyü çekerim. Gelende der ne hirsiz mi girecek bu kadar kitliyorsun . Diyorum çocuk kaçmasın. Her şey bir anlık. Havalar soğuk yarım saat çıkıyoruz. Yazın 4-5saat onunla dışarda göz kulak oluyordum. Dışarda aynen komşunun on yaş kızı sürekli oğlumu da çağırıyor diyor ben bakarım ay yok kimseye güvenemem. Komşular bize yolla az kafanı dinle çocuklarla oynasin diyor. Yok yollayamam diyorum. Balkon var pencere var yani cocuk bu ne yapacağı belli olmaz balkona çıkar sandalye ile bakacak der Allah muhafaza. 

Peşinde geziyorum. Taşınmadan önce parka giderdik hep burda park uzak kalıyor dışarda hep çocuklar oynuyor biz de çıkıyoruz öyle.
0 oy
(16,850 puan) tarafından
Sosyalleşmeden ziyade hava alsın diye çıkarıyoruz arada bir iki günü geçer çoğunlukla nereye gitsek götürürüz bizimki biraz mecburiyetten çarşı pazar dolanır benle 
0 oy
(621 puan) tarafından
Ben ne zaman doğru düzgün yürüdü o zaman başladım çıkarmaya. Ona da iyi geliyordu bana da. Ama ikinciye hamile kaldım yazın çok zorlandım. Haziran temmuzdan beri doğru düzgün çıkamıyoruz 
0 oy
(9,565 puan) tarafından
Ben bugun site içine tek gönderdim parka tanıdıgın arkadasın varsa biraz oyna gel diye bi cocuk tokat atmıs yüzüne bizim apartmandan sinir oldum cocugu gördüğümde soracagım neden vurdugunu bizimki söylemiyo sebebini. 
0 oy
(50,868 puan) tarafından
çıkarmaya çalışıyorum yazın kışın da her gün olmasada cikiyorux
0 oy
(6,456 puan) tarafından
Kapını kilitle kaçmasın kız sensiz çıkar gider. 5 yaş oğlum var evde kızımla oynar yazın hergün ben yada eşim çıkarırız çocukları ama havalar soğudu çıkarmıyoruz her gün. Bi kaç gün önce eşim çıkardı daha da evde çıkarmıyoruz. 

Ama tek asla salmam. Kapım kilitli zaten
0 oy
(734 puan) tarafından
Biz size gore cok kucuguz ama hergun cikiyoruz havalarda sogudu parkta felan da kimse olmuyor bende top aliyorum yanimiza top sagasina gidip oynuyoruz eve sigmiyor cocuk cani sklyor hakli olarak kahvaltidan bir saat sonra cikar iz mutlaka aksamda babasi gelince hava aldirmaya cikarir 2yasindayiz:) 
0 oy
(4,398 puan) tarafından
Ailemle kaldığım için oğlum her gün mutlaka çıkıyor ama genelde gün içinde 2-3 kez çıktığı oluyor. Abimle babam nereye gitse onu da götürüyor evde olduğu saatlerde sıkılmıyor yeğenlerim geliyor hep birlikte oyun oynuyorlar

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 181 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 118 göst.
0 oy
11 cevap 372 göst.
0 oy
5 cevap 106 göst.

404,748 soru

12,124,336 cevap